Multiculturality in Tourism and Hospitality, 5 cr - MP00BC05
Credits
5 cr
Person in charge
Ani Lietonen
Course language
Finnish
Level of course
B Intermediate level
Upcoming implementations
No upcoming implementations. See the syllabus for more information.
Learning outcomes of the course
Opintojakso antaa sinulle valmiuksia toimia monikulttuurisissa ympäristöissä luonteeltaan kansainvälisellä alalla matkailu- ja ravitsemisalan työtehtävissä. Käsiteltävän teorian ja sen soveltamisen avulla saat eväitä kulttuurisen monimuotoisuuden tunnistamiseen ja ymmärtämiseen sekä työelämän tilanteiden ratkaisuun. Opintojakson päätyttyä osaat paremmin viestiä ja toimia monikulttuurisessa työyhteisössä niin kotimaassa kuin ulkomailla. (not translated)
Course contents
Opintojakson sisältää: oma kulttuuritausta ja sen vaikutus monikulttuurisiin tilanteisiin, kulttuurinen käyttäytyminen ja toimintatavat, kulttuurin eri ulottuvuudet (esim. arvot, etiikka, aikakäsitys, viestintä, organisoituminen ja ryhmätyöskentely), monikulttuurisuuden hahmottaminen matkailu ja ravitsemis -toimialalla, työelämän keskeisten tilanteiden analysointi teoriaan pohjaten. (not translated)
Prerequisites and co-requisites
Opintojakso on suunnattu ennen syksyä 2019 opintonsa
aloittaneille matkailu- ja ravitsemisalan tutkinto-opiskelijoille. (not translated)
Assessment criteria
Assessment criteria - grade 1 and 2
Opiskelija hahmottaa, mitä monikulttuurisuus matkailu- ja ravisemis -toimialalla tarkoittaa. Hän ymmärtää kulttuuritaustan merkityksen monikulttuuristen työelämätilanteiden arvioimisessa. Opiskelija osoittaa teoriatietoon tukeutuvan case studyn analysoinnin kautta monikulttuurisuusosaamisensa ja käytännön ratkaisumallien hallinnan. (not translated)