AMK-tutkintokoulutus alkaen vuodesta 2020 (syksy)

Palveluliiketoiminta (AMK), Päivätoteutus

2020

Vaihda näkymän jäsentelyä

Valitse näytettävät lukuvuodet, lukukaudet ja periodit (kun vain yksi vuosi on valittuna) alla olevilla napeilla. (K = Kevät, S = Syksy)

Lukuvuodet 1 2 3 4
Hae nimellä: op 1 2 3 4 1S 1K 2S 2K 3S 3K 4S 1 2 3 1 2 3 1 2 3 1
KIELET JA VIESTINTÄ
(Kaikki pakollisia)
                                         
Työelämän viestintä 3
3
     
3
           
0
                 
Työelämän englanti 4
4
       
4
           
0
               
Työelämän ruotsi 4  
4
         
4
             
0
         
740034040003400400000
OPISKELIJA- JA TYÖHYVINVOINTI
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan 10 op)
                                         
Osaajana kehittyminen 5
3
1
1
 
1.5
1.5
1
 
1
   
0
0
 
0
   
0
     
Hyvinvointia ravinnosta ja liikunnasta 5
5
       
5
             
0
             
81101.56.5101001.51.551001000
VASTUULLINEN PALVELULIIKETOIMINTAOSAAMINEN
(Kaikki pakollisia)
                                         
Talousmatematiikka 3
3
     
3
           
0
                 
Restonomin taloushallinto 5
5
       
5
           
0
               
Palveluliiketoiminnan perusteet 10
10
     
10
           
0
                 
ICT-valmiudet 3
3
     
3
           
0
                 
Palveluiden johtaminen 4  
4
       
4
             
0
           
Services marketing 5
5
       
5
           
0
               
Digitalisaation mahdollisuudet liiketoiminnassa 5    
5
         
5
               
0
     
Responsible Business Concepts 10    
10
         
5
5
             
0
0
   
26415016104010501610040010500
KESTÄVÄN GASTRONOMIAN OSAAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan 30 op)
                                         
Introduction to Sustainable Gastronomy 5
5
     
5
           
0
                 
Food and Environment 5
5
       
5
           
0
               
Kestävä ravitsemus 5
5
       
5
           
0
               
Food and Consumer 5  
5
       
5
             
0
           
Sustainability in Beverages 5  
5
         
5
             
0
         
Ammatillinen kehittyminen 5  
5
         
5
             
0
         
Food Tourism 5
5
       
5
           
0
               
Syventävä viinikurssi 5    
5
         
5
               
0
     
201550515510500515051005000
RUOKA- JA RAVINTOLAPALVELUIDEN JOHTAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan 34 op)
                                         
Restonomin toimintaympäristö 5
5
     
5
           
0
                 
Restonomin lakitietous 5
5
       
5
           
0
               
Johtaminen 4
4
     
4
           
0
                 
Tulevaisuuden kestävät ruokapalvelut 10  
10
       
10
             
0
           
Palveluyrityksen operatiivinen johtaminen 10  
10
       
5
5
           
0
0
         
Oman ammattialan kehittäminen 5    
5
           
5
               
0
   
Ruokapalvelujen perusteet 10
10
       
10
           
0
               
242050915155050915015500500
HARJOITTELU
(Kaikki pakollisia)
                                         
Harjoittelu 15  
15
       
15
             
0
           
Suuntaava harjoittelu 15    
15
           
15
                 
0
 
015150001500150000150000150
FUTURE FACTORY
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan 15 op)
                                         
JAMK InnoFlash 2
2
     
2
           
0
                 
Yrittäjyys 3
3
     
3
           
0
                 
Future Factory -projekti 10    
10
         
10
               
0
     
501005000100050000010000
TUTKIMUKSELLINEN KEHITTÄMISTOIMINTA
(Kaikki pakollisia)
                                         
Kehittämis- ja tutkimustoiminta 5  
5
         
5
             
0
         
Opinnäytetyö, AMK 15    
15
         
5
10
             
0
0
   
051500005510000005051000
VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT
(Valitaan 15-15 op)
                                       
0
CAMPUSONLINE-OPINNOT
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan 0 op)
                                         
0000000000000000000015
Opintopisteitä per periodi / lukukausi / lukuvuosi 906466039.550.540243135039.545.554024031201515

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.