2022
Valitse näytettävät lukuvuodet, lukukaudet ja periodit (kun vain yksi vuosi on valittuna) alla olevilla napeilla. (K = Kevät, S = Syksy)
Hae nimellä: | op | 1 | 2 | 3 | 4 | 1S | 1K | 2S | 2K | 3S | 3K | 4S | 1 | 2 | 3 | 1 | 2 | 3 | 1 | 2 | 3 | 1 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
OPISKELIJA- JA TYÖHYVINVOINTI
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan 10 op)
|
||||||||||||||||||||||
Osaajana kehittyminen | 5 |
3
|
1
|
1
|
2
|
1
|
1
|
1
|
0
|
0
|
0
|
0
|
||||||||||
3 | 1 | 1 | 0 | 2 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | ||
KIELET JA VIESTINTÄ
(Kaikki pakollisia)
|
||||||||||||||||||||||
Työelämän viestintä | 3 |
3
|
3
|
0
|
||||||||||||||||||
Työelämän englanti | 4 |
4
|
4
|
0
|
||||||||||||||||||
Työelämän ruotsi | 4 |
4
|
4
|
0
|
||||||||||||||||||
7 | 4 | 0 | 0 | 7 | 0 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 7 | 0 | 0 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | ||
FUTURE FACTORY
(Kaikki pakollisia)
|
||||||||||||||||||||||
JAMK InnoFlash | 2 |
2
|
2
|
0
|
||||||||||||||||||
Yrittäjyys | 3 |
3
|
3
|
0
|
||||||||||||||||||
Future Factory -projekti | 10 |
10
|
10
|
0
|
||||||||||||||||||
5 | 10 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 10 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 10 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | ||
VASTUULLINEN PALVELULIIKETOIMINTAOSAAMINEN
(Kaikki pakollisia)
|
||||||||||||||||||||||
Talousmatematiikka | 3 |
3
|
3
|
0
|
||||||||||||||||||
Restonomin taloushallinto | 5 |
5
|
5
|
0
|
||||||||||||||||||
Palveluliiketoiminnan perusteet | 10 |
10
|
5
|
5
|
0
|
0
|
||||||||||||||||
ICT-valmiudet | 3 |
3
|
3
|
0
|
||||||||||||||||||
Services marketing | 5 |
5
|
5
|
0
|
||||||||||||||||||
Palvelujen laatu ja asiakastyytyväisyys | 4 |
4
|
4
|
0
|
||||||||||||||||||
Digitalisaation mahdollisuudet liiketoiminnassa | 5 |
5
|
5
|
0
|
||||||||||||||||||
Responsible Business Concepts | 10 |
10
|
10
|
0
|
||||||||||||||||||
Palvelumuotoilu | 5 |
5
|
5
|
0
|
||||||||||||||||||
26 | 9 | 15 | 0 | 11 | 15 | 4 | 5 | 10 | 5 | 0 | 11 | 15 | 0 | 4 | 5 | 0 | 10 | 5 | 0 | 0 | ||
KESTÄVÄN GASTRONOMIAN OSAAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan 25-40 op)
|
||||||||||||||||||||||
Johdanto kestävään gastronomiaan | 5 |
5
|
5
|
0
|
||||||||||||||||||
Food and Environment | 5 |
5
|
5
|
0
|
||||||||||||||||||
Kestävä ravitsemus | 5 |
5
|
5
|
0
|
||||||||||||||||||
Food and Consumer | 5 |
5
|
5
|
0
|
||||||||||||||||||
Sustainability in Beverages | 5 |
5
|
5
|
0
|
||||||||||||||||||
Ammatillinen kehittyminen | 5 |
5
|
5
|
0
|
0
|
|||||||||||||||||
Food Tourism | 5 |
5
|
5
|
0
|
0
|
|||||||||||||||||
Syventävä viinikurssi | 5 |
5
|
5
|
0
|
0
|
|||||||||||||||||
15 | 10 | 15 | 0 | 0 | 15 | 5 | 5 | 0 | 15 | 0 | 0 | 15 | 0 | 5 | 5 | 0 | 0 | 7.5 | 7.5 | 0 | ||
RUOKA- JA RAVINTOLAPALVELUIDEN JOHTAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan 34-39 op)
|
||||||||||||||||||||||
Restonomin toimintaympäristö | 5 |
5
|
5
|
0
|
||||||||||||||||||
Restonomin lakitietous | 5 |
5
|
5
|
0
|
||||||||||||||||||
Johtaminen | 4 |
4
|
4
|
0
|
||||||||||||||||||
Tulevaisuuden kestävät ruokapalvelut | 10 |
10
|
10
|
0
|
||||||||||||||||||
Palveluyrityksen operatiivinen johtaminen | 10 |
10
|
10
|
0
|
||||||||||||||||||
Oman ammattialan kehittäminen | 5 |
5
|
5
|
0
|
||||||||||||||||||
14 | 20 | 5 | 0 | 9 | 5 | 10 | 10 | 5 | 0 | 0 | 9 | 5 | 0 | 10 | 10 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | ||
TUTKIMUKSELLINEN KEHITTÄMISTOIMINTA
(Kaikki pakollisia)
|
||||||||||||||||||||||
Kehittämis- ja tutkimustoiminta | 5 |
5
|
5
|
0
|
||||||||||||||||||
Opinnäytetyön suunnittelu, AMK | 3 |
3
|
3
|
0
|
||||||||||||||||||
Opinnäytetyön kirjoittaminen, AMK | 2 |
2
|
2
|
0
|
||||||||||||||||||
Opinnäytetyön toteutus, AMK | 6 |
6
|
6
|
0
|
||||||||||||||||||
Opinnäytetyön raportointi ja arviointi, AMK | 4 |
4
|
4
|
0
|
||||||||||||||||||
0 | 5 | 15 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 11 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 11 | 4 | 0 | 0 | ||
HARJOITTELU
(Kaikki pakollisia)
|
||||||||||||||||||||||
Harjoittelu | 15 |
15
|
15
|
0
|
||||||||||||||||||
Suuntaava harjoittelu | 15 |
15
|
15
|
15
|
||||||||||||||||||
0 | 15 | 0 | 15 | 0 | 0 | 15 | 0 | 0 | 0 | 15 | 0 | 0 | 0 | 15 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 15 | ||
VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT
(Valitaan 15-15 op)
|
0
|
0
|
||||||||||||||||||||
Yhteiset yrittäjyysopinnot (AMK- ja YAMK-opiskelijalle)
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan 0-23 op)
|
0 - 23 | |||||||||||||||||||||
CAMPUSONLINE-OPINNOT
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan 0 op)
|
||||||||||||||||||||||
EDUFUTURA-OPINNOT
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan 0 op)
|
||||||||||||||||||||||
0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 15 | 15 | ||
Opintopisteitä per periodi / lukukausi / lukuvuosi | 70 | 74 | 51 | 15 | 29 | 41 | 39 | 35 | 27 | 24 | 15 | 29 | 41 | 0 | 39 | 35 | 0 | 27 | 16.5 | 22.5 | 30 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.