2022
Valitse näytettävät lukuvuodet, lukukaudet ja periodit (kun vain yksi vuosi on valittuna) alla olevilla napeilla. (K = Kevät, S = Syksy)
Hae nimellä: | op | 1 | 2 | 3 | 4 | 1K | 2S | 2K | 3S | 3K | 4S | 4K | 1 | 2 | 1 | 2 | 3 | 1 | 2 | 3 | 1 | 2 | 3 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
KIELET JA VIESTINTÄ
(Kaikki pakollisia)
|
|||||||||||||||||||||||
Työelämän viestintä | 3 |
3
|
3
|
0
|
|||||||||||||||||||
Työelämän englanti | 4 |
4
|
4
|
0
|
|||||||||||||||||||
Työelämän ruotsi | 4 |
4
|
4
|
0
|
0
|
||||||||||||||||||
7 | 0 | 4 | 0 | 7 | 0 | 0 | 0 | 4 | 0 | 0 | 7 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 2 | 0 | 0 | 0 | ||
FUTURE FACTORY
(Kaikki pakollisia)
|
|||||||||||||||||||||||
JAMK InnoFlash | 2 |
2
|
2
|
0
|
|||||||||||||||||||
Yrittäjyys | 3 |
3
|
3
|
0
|
|||||||||||||||||||
Future Factory -projekti | 10 |
10
|
10
|
0
|
0
|
||||||||||||||||||
0 | 15 | 0 | 0 | 0 | 5 | 10 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 5 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | ||
VASTUULLINEN PALVELULIIKETOIMINTAOSAAMINEN
(Kaikki pakollisia)
|
|||||||||||||||||||||||
Talousmatematiikka | 3 |
3
|
3
|
0
|
|||||||||||||||||||
Restonomin taloushallinto | 5 |
5
|
5
|
0
|
|||||||||||||||||||
Palveluliiketoiminnan perusteet | 10 |
10
|
10
|
0
|
0
|
||||||||||||||||||
ICT-valmiudet | 3 |
3
|
3
|
0
|
|||||||||||||||||||
Services marketing | 5 |
5
|
5
|
0
|
|||||||||||||||||||
Palvelujen laatu ja asiakastyytyväisyys | 4 |
4
|
4
|
0
|
|||||||||||||||||||
Palvelumuotoilu | 5 |
5
|
5
|
0
|
|||||||||||||||||||
Digitalisaation mahdollisuudet liiketoiminnassa | 5 |
5
|
5
|
0
|
|||||||||||||||||||
Responsible Business Concepts | 10 |
10
|
10
|
0
|
0
|
||||||||||||||||||
16 | 14 | 15 | 5 | 16 | 10 | 4 | 5 | 10 | 5 | 0 | 11 | 5 | 10 | 4 | 0 | 5 | 5 | 5 | 5 | 0 | 0 | ||
KESTÄVÄN GASTRONOMIAN OSAAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan 30-43 op)
|
|||||||||||||||||||||||
Johdanto kestävään gastronomiaan | 5 |
5
|
5
|
0
|
|||||||||||||||||||
Food and Environment | 5 |
5
|
5
|
0
|
0
|
||||||||||||||||||
Suomalaisten ravitsemus | 5 |
5
|
5
|
0
|
|||||||||||||||||||
Food and Consumer | 5 |
5
|
5
|
0
|
|||||||||||||||||||
Sustainability in Beverages | 5 |
5
|
5
|
0
|
|||||||||||||||||||
Ammatillinen kehittyminen | 5 |
5
|
5
|
0
|
|||||||||||||||||||
Food Tourism | 5 |
5
|
5
|
0
|
|||||||||||||||||||
0 | 15 | 10 | 10 | 0 | 10 | 5 | 10 | 0 | 10 | 0 | 0 | 0 | 10 | 2.5 | 2.5 | 10 | 0 | 0 | 10 | 0 | 0 | ||
RUOKA- JA RAVINTOLAPALVELUIDEN JOHTAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan 39-44 op)
|
|||||||||||||||||||||||
Osaajana kehittyminen | 5 |
3
|
1
|
1
|
3
|
1
|
1
|
0
|
0
|
0
|
0
|
||||||||||||
Restonomin toimintaympäristö | 5 |
5
|
5
|
0
|
|||||||||||||||||||
Restonomin lakitietous | 5 |
5
|
5
|
0
|
|||||||||||||||||||
Johtaminen | 4 |
4
|
4
|
0
|
|||||||||||||||||||
Tulevaisuuden kestävät ruokapalvelut | 10 |
10
|
10
|
0
|
0
|
||||||||||||||||||
Palveluyrityksen operatiivinen johtaminen | 10 |
10
|
10
|
0
|
0
|
||||||||||||||||||
12 | 16 | 11 | 0 | 12 | 5 | 11 | 0 | 11 | 0 | 0 | 11 | 1 | 5 | 6 | 5 | 0 | 6 | 5 | 0 | 0 | 0 | ||
TUTKIMUKSELLINEN KEHITTÄMISTOIMINTA
(Kaikki pakollisia)
|
|||||||||||||||||||||||
Kehittämis- ja tutkimustoiminta | 5 |
5
|
5
|
0
|
|||||||||||||||||||
Opinnäytetyön suunnittelu, AMK | 3 |
3
|
3
|
0
|
|||||||||||||||||||
Opinnäytetyön kirjoittaminen, AMK | 2 |
2
|
2
|
0
|
|||||||||||||||||||
Opinnäytetyön toteutus, AMK | 6 |
6
|
6
|
0
|
|||||||||||||||||||
Opinnäytetyön raportointi ja arviointi, AMK | 4 |
4
|
4
|
0
|
|||||||||||||||||||
0 | 0 | 8 | 12 | 0 | 0 | 0 | 5 | 3 | 12 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 3 | 0 | 12 | 0 | 0 | ||
HARJOITTELU
(Kaikki pakollisia)
|
|||||||||||||||||||||||
Harjoittelu | 15 |
15
|
15
|
0
|
|||||||||||||||||||
Suuntaava harjoittelu | 15 |
15
|
15
|
15
|
|||||||||||||||||||
0 | 15 | 0 | 15 | 0 | 0 | 15 | 0 | 0 | 0 | 15 | 0 | 0 | 0 | 15 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 15 | 0 | ||
VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT
(Valitaan 15-15 op)
|
0
|
0
|
|||||||||||||||||||||
Hyvinvointia ravinnosta ja liikunnasta | 5 |
5
|
5
|
0
|
0
|
||||||||||||||||||
Yhteiset yrittäjyysopinnot (AMK- ja YAMK-opiskelijalle)
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan 0-23 op)
|
0 - 23 | ||||||||||||||||||||||
Opiskelija- ja työhyvinvointi (AMK-opiskelijalle)
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan 0-57 op)
|
0 - 57 | ||||||||||||||||||||||
CAMPUSONLINE-OPINNOT
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan 0 op)
|
|||||||||||||||||||||||
EDUFUTURA-OPINNOT
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan 0 op)
|
|||||||||||||||||||||||
0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2.5 | 2.5 | 15 | 15 | 0 | ||
Opintopisteitä per periodi / lukukausi / lukuvuosi | 35 | 75 | 53 | 42 | 35 | 30 | 45 | 20 | 33 | 27 | 15 | 29 | 6 | 30 | 32.5 | 12.5 | 20 | 18.5 | 14.5 | 42 | 30 | 0 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.