Palveluliiketoiminta, MPT2019SMM

2019

Vaihda näkymän jäsentelyä

Valitse näytettävät lukuvuodet, lukukaudet ja periodit (kun vain yksi vuosi on valittuna) alla olevilla napeilla. (K = Kevät, S = Syksy)

Lukuvuodet 1 2 3 4
Hae nimellä: op 1 2 3 4 1S 1K 2S 2K 3S 3K 4S 1 2 3 1 2 3 1 2 3 1
TYÖELÄMÄVALMIUDET
(Kaikki pakollisia)
                                         
Osaajana kehittyminen 5
1.67
1.67
1.67
 
1.67
 
1.67
 
1.67
   
0
   
0
   
0
     
ICT-valmiudet 3
3
     
3
           
0
                 
Yrittäjyys 3
3
     
3
           
0
                 
JAMK InnoFlash 2
2
     
2
           
0
                 
Työelämän englanti 4
4
     
4
           
0
                 
Työelämän ruotsi 4  
4
       
4
             
0
           
Työelämän viestintä 3
3
     
3
           
0
                 
16.75.71.7016.705.701.70016.7005.7001.7000
MATKAILU-JA RAVITSEMISALAN TOIMINTAYMPÄRISTÖOSAAMINEN
(Kaikki pakollisia)
                                         
Restonomin toimintaympäristö 5
5
     
5
           
0
                 
Restonomin lakitietous 5
5
       
5
           
0
               
Palvelun perusteet 5
5
     
5
           
0
                 
Electronic Customer Services 5    
5
         
5
               
0
     
Harjoittelu 15  
15
       
15
             
0
           
151550105150500105015005000
MATKAILU- JA RAVITSEMISALAN LIIKETOIMINTAOSAAMINEN
(Kaikki pakollisia)
                                         
Marketing 5
5
       
5
           
0
               
Johtaminen 5
5
     
5
           
0
                 
Taloushallinto 5
5
       
5
           
0
               
Palvelujärjestelmät 5  
5
       
5
             
0
           
Operatiivinen johtaminen 10  
10
         
10
             
0
         
Selling and Sales Support 5    
5
         
5
               
0
     
151550510510500510051005000
KESTÄVÄN GASTRONOMIAN OSAAMINEN
(Kaikki pakollisia)
                                         
Food Culture 5
5
     
5
           
0
                 
Kestävä ravitsemus 5
5
       
5
           
0
               
Food and Environment 5
5
       
5
           
0
               
Ruuan laatutekijät 6  
6
       
6
             
0
           
Kestävä ruokatuotanto 5  
5
       
5
             
0
           
Food and Consumer 5  
5
         
5
             
0
         
Basics of Wine and Other Alcoholic Beverages 5  
5
         
5
             
0
         
Ruoka- ja ravintolapalvelujen päivittäisjohtaminen 10    
10
         
10
               
0
     
Suuntaava harjoittelu 15    
15
           
15
               
0
   
1521250510111010150510011100101500
YRITTÄJYYS JA INNOVAATIOTOIMINTA
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan 0 op)
                                         
INNOVOINTI JA KEHITTÄMISOSAAMINEN
(Kaikki pakollisia)
                                         
Palvelumuotoiluprosessi 10  
10
         
10
             
0
         
Responsible Business Concepts 10    
10
         
10
               
0
     
Tutkimus ja kehittäminen 5  
5
         
5
             
0
         
Opinnäytetyö osa 1 5    
5
         
5
               
0
     
Opinnäytetyö osa 2 10    
5
5
         
5
5
             
5
 
5
015205000151555000015015505
VAPAASTI VALITTAVAT
(Valitaan 15-15 op)
                                         
000000000000000000000
Opintopisteitä per periodi / lukukausi / lukuvuosi 61.771.756.7536.72536.73536.720536.725036.735036.72005

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.