Matkailu- ja palveluliiketoiminta, MRE2017SMM

2017

Vaihda näkymän jäsentelyä

Valitse näytettävät lukuvuodet, lukukaudet ja periodit (kun vain yksi vuosi on valittuna) alla olevilla napeilla. (K = Kevät, S = Syksy)

Lukuvuodet 1 2 3 4
Hae nimellä: op 1 2 3 4 1S 1K 2S 2K 3S 3K 4S 1 2 3 4 5 1 2 3 4 5 1 2 3 1
TYÖELÄMÄVALMIUDET
(Kaikki pakollisia)
                                                 
Osaajana kehittyminen 5
1.67
1.67
1.67
 
1.67
 
1.67
 
1.67
   
0
         
0
     
0
     
ICT-valmiudet 3
3
     
3
           
0
                         
Yrittäjyys 3
3
       
3
             
0
                     
JAMK Innovaatioviikko 2
2
       
2
             
0
                     
Työelämän englanti 4
4
       
4
             
0
                     
Työelämän ruotsi 4  
4
       
4
                   
0
             
Työelämän viestintä 3
3
     
3
           
0
                         
16.75.71.707.795.701.7007.7090005.70001.7000
MATKAILU-JA RAVITSEMISALAN TOIMINTAYMPÄRISTÖOSAAMINEN
(Kaikki pakollisia)
                                                 
Restonomin toimintaympäristö 5
5
     
5
           
0
                         
Palvelun perusteet 5
5
     
5
           
0
                         
Electronic Customer Services 5  
5
       
2.5
2.5
                 
0
0
           
Harjoittelu 15  
15
       
15
                 
0
               
10200010017.52.5000100000152.52.5000000
MATKAILU- JA RAVITSEMISALAN LIIKETOIMINTAOSAAMINEN
(Kaikki pakollisia)
                                                 
Marketing 5
5
       
5
               
0
                   
Johtaminen 5
5
       
5
             
0
                     
Taloushallinto 5
5
       
5
             
0
                     
Palvelujärjestelmät 5  
5
       
5
                   
0
             
Operatiivinen johtaminen 10  
10
         
10
                   
0
0
         
Selling and Sales Support 5    
5
         
5
                       
0
     
151550015510500001050055505000
KESTÄVÄN GASTRONOMIAN OSAAMINEN
(Kaikki pakollisia)
                                                 
Food Culture 5
5
     
5
           
0
0
                       
Kestävä ruokatuotanto 5  
5
       
5
                 
0
               
Food and Environment 5
5
       
5
             
0
                     
Ruuan laatutekijät 6
6
     
3
3
           
0
0
                     
Food and Consumer 5  
5
         
5
                   
0
           
Restaurant's beverage products 5    
5
         
5
                       
0
     
Ruoka- ja ravintolapalvelujen päivittäisjohtaminen 10    
10
         
10
                       
0
     
Suuntaava harjoittelu 15      
15
           
15
                         
15
161015158855150152.55.580050500150015
YRITTÄJYYS JA INNOVAATIOTOIMINTA
(Valitaan 0-15 op)
                                                 
INNOVOINTI JA KEHITTÄMISOSAAMINEN
(Kaikki pakollisia)
                                                 
Tutkimus ja kehittäminen 5    
5
         
5
                       
0
     
Palvelumuotoiluprosessi 10  
10
         
10
                   
0
0
         
Responsible Business Concepts 10    
10
         
10
                       
0
     
Opinnäytetyö osa 1 5    
5
         
5
                       
0
     
Opinnäytetyö osa 2 10      
10
           
10
                         
10
010201000010200100000000550200010
VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT
(Valitaan 25-25 op)
                                                 
0000000000000000000000000
Opintopisteitä per periodi / lukukausi / lukuvuosi 57.760.741.72525.73233.227.541.702520.25.527502013.217.510041.70025

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.