Suomi
01.01.2021 - 16.05.2021
Luennot tai luentotallenteet, itsenäinen työskentely ja oppimistehtävät tai itsenäinen verkko-opiskelu.
Harrikari, T. & Raukola, I. 2009. Siipikarjantuotanto elinkeinona. Opetushallitus. Vammalan Kirjapaino Oy.
Hulsen, J. & Lam, T.2011. Utareterveys - Hedelmällisyys. ProAgria Keskusten Liiton julkaisuja.
Kaaro,K., Kuisma, A., Nopanen, A., Partanen, K., Perttilä, S. & Äijö, H. Sikatalous. 2012. Opetushallitus.
Hulsen, J. & Aerden, D. 2014 Ruokintahavaintoja. ProAgria Keskusten Liitto
Huhtamäki, T., (toim.) 2012. Vasikasta huippulypsylehmäksi . ProAgria Keskusten Liitto.
Kyntäjä, J., Nokka, S. & Harmoinen, S. (toim). 2010. Lypsylehmän ruokinta. ProAgria Keskusten Liitto.
Saastamoinen, M., Hyyppä, S. ja Teppinen A. 2017: Hevosen ruokinta ja hoito, hyvinvoiva hevonen - tyytyväinen omistaja.ProAgria Keskusten liitto, Ajasto Paperproducts Oy.
Juga, J., Maijala, K., Mäki-Tanila, A., Mäntysaari, E., Ojala, M. ja Syväjärvi, J. 1999. Kotieläinjalostus. Jyväskylä: Suomen kotieläinjalostusosuuskunta.
Biotalousinstituutti
Luentoja 72 h, itsenäistä työskentelyä 144 h harjoitustehtävien parissa.
02.11.2020 - 30.11.2020
Opintojaksossa on viisi osaa: rehut ja ruokinta, terveys, hyvinvointi, jalostus ja tuotteiden laatu.
Opintojakson tai osan siitä voi suorittaa aikaisemman osaamisen perusteella tai opinnollistamalla työelämässä.
1 - 30
Avoin amk 10
CampusOnline 10
Maaseutuelinkeinot (AMK)
Lähiopetus, Verkko-opetus
5 op
Teknologiayksikkö