Ei tulevia toteutuksia. Katso ajoitussuunnitelmasta seuraavan alkavan toteutuksen ajoitus.
Osaamistavoitteet
Opintojakson tarkoituksena on oppia ymmärtämään matkailu- ja ravitsemisalan toimintaympäristöä ja siihen vaikuttavia keskeisiä tekijöitä. Saada valmiuksia kulttuurisen monimuotoisuuden tunnistamiseen sekä monikulttuurisissa työympäristöissä toimimiseen. Tarkoituksena on myös oppia hakemaan tietoa erilaisista luotettavista lähteistä ja oppia raportoimaan kirjallisia tehtäviä annetun ohjeistuksen mukaisesti.
Opintojakson osaamiset
Eettinen osaaminen
Kansainvälisyys- ja viestintäosaaminen
Oppimisen ja tiedonhallinnan osaaminen
Yrittäjyys-, Innovaatio- ja työyhteisöosaaminen
Opintojakson osaamistavoitteet
Opit ymmärtämään matkailu- ja ravitsemisalan organisaatioiden toimintakenttää ja tunnistat alan toimijoita. Käsiteltävän teorian ja sen soveltamisen avulla saat eväitä kulttuurisen monimuotoisuuden tunnistamiseen ja ymmärtämiseen sekä monikulttuurisissa tiimeissä ja työympäristöissä toimimiseen. Osaat soveltaa opiskeluteksteissäsi JAMK:n raportointiohjetta ja sen mukaista lähteiden käyttöä.
Sisältö
Marata-ala Suomessa ja kansainvälisesti
Kestävän kehityksen elementit toimialalla kilpailukykyä vahvistavana tekijänä
Monikulttuurisuusosaaminen, monikulttuurisessa tiimissä toimiminen
Lisätietoja opiskelijalle
Korkeakoulupolkuopinnot Gradian opiskelijoille.
Edeltävä osaaminen
-.
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Arviointikriteerit
Arviointikriteeri - arvosana 1 ja 2
Assessment Criteria:
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Hyväksytty (S):
Opiskelija tunnistaa marata-alan toimintakentän ja siinä vaikuttavat toimijat. Hän ymmärtää kulttuurisen monimuotoisuuden vaikutukset työympäristöissä. Opiskelija osaa kerätä ja valita tietoa erilaisista tietovarannoista. Opiskelija osaa raportoida JAMK:n raportointiohjeen mukaisesti ja kielen- ja asiatyylin normeja noudattaen.
Hylätty (0): Opintojakso on hylätty, mikäli opiskelija ei saavuta opintojakson läpäisylle asetettuja minimitavoitteita.