Suomi
11.01.2021 - 21.05.2021
Opintojakson opetus- ja oppimismenetelminä hyödynnetään kontakti- ja verkko-opiskelua. Opintojakson toteutus perustuu oppimistehtäviin, verkkokeskusteluihin, käytännössä harjoitteluun ja workshop-työskentelyyn. Ohjauksessa ja palautteen annossa hyödynnetään itse- ja vertaisarviointia sekä opettajan antamaa palautetta.
Aro, A., Mutanen, M. & Uusitupa, M. (toim.) 2017. Ravitsemustiede. Duodecim. 4.-7. painos.
Ilander, O. 2014. Liikuntaravitsemus. VK-Kustannus oy. 3. painos.
Valtion ravitsemusneuvottelukunta. Terveyttä ruoasta! Suomalaiset ravitsemussuositukset 2014. Juvenes Print.
Ajankohtaiset ikäryhmäkohtaiset suositukset.
Opintojakson käytännön osuuden voi toteuttaa työelämäkumppanin luona.
Workshopit ja webinaari 7 h
Suosituksiin ja kirjallisuuteen perehtyminen 27 h
Ohjaussuunnitelman laatiminen, käytännössä harjoittelu ja toteutuksen raportointi 27 h
Oppimistehtävät 20 h
02.11.2020 - 30.11.2020
0 - 15
EduFutura 15
Toimintaterapeutti (AMK), Kuntoutuksen ohjaaja (AMK), Sosionomi (AMK), Fysioterapeutti (AMK)
Lähiopetus, Verkko-opetus
2 op
Hyvinvointiyksikkö