Introduction to Sustainable Gastronomy (5 op)
Toteutuksen tunnus: MMPG1150-3003
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
02.08.2021 - 05.09.2021
Ajoitus
04.10.2021 - 17.12.2021
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoimintayksikkö
Toimipiste
Pääkampus
Opetuskielet
- Englanti
Paikat
0 - 45
Koulutus
- Palveluliiketoiminta (AMK)
Opettaja
- Minna Junttila
Ryhmät
-
MPT21VSPalveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma (AMK), vaihto-opiskelu/Exchange studies
-
MPT21S1Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma (AMK)
-
ZJA20SMGAvoin amk, marata, korkeakoulupolku, Gradia
Lisätietoja opiskelijoille
Avoin amk 5 (Gradian polkulaiset)
Vaihto-opiskelijat 10
Arviointiasteikko
0-5