Siirry suoraan sisältöön

Introduction to Sustainable Gastronomy (5 op)

Toteutuksen tunnus: MMPG1150-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

02.08.2021 - 05.09.2021

Ajoitus

04.10.2021 - 17.12.2021

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoimintayksikkö

Toimipiste

Pääkampus

Opetuskielet

  • Englanti

Paikat

0 - 45

Koulutus

  • Palveluliiketoiminta (AMK)

Opettaja

  • Minna Junttila

Ryhmät

  • MPT21VS
    Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma (AMK), vaihto-opiskelu/Exchange studies
  • MPT21S1
    Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma (AMK)
  • ZJA20SMG
    Avoin amk, marata, korkeakoulupolku, Gradia

Lisätietoja opiskelijoille

Avoin amk 5 (Gradian polkulaiset)
Vaihto-opiskelijat 10

Arviointiasteikko

0-5