Siirry suoraan sisältöön

Food Tourism (5 op)

Toteutuksen tunnus: MMPG1400-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

01.12.2020 - 30.04.2021

Ajoitus

17.05.2021 - 31.08.2021

Opintopistemäärä

5 op

Virtuaaliosuus

5 op

Toteutustapa

Verkko-opetus

Yksikkö

Liiketoimintayksikkö

Opetuskielet

  • Englanti

Paikat

0 - 40

Koulutus

  • Palveluliiketoiminta (AMK)
  • Matkailu- ja palveluliiketoiminta (AMK)

Opettaja

  • Minna Junttila

Ryhmät

  • ZJK21KH
    Korkeakoulujen välinen yhteistyö, LITA
  • MPT20S1
    Palveluliiketoiminta
  • VAz21K1
    Kesän 2021 opinnot
  • MPT20SM
    Palveluliiketoiminta- tutkinto-ohjelma (AMK)

Tavoitteet

Learning outcome expresses the level of competence Sufficient 1.
Student
- is aware of Food Tourism, both on local and global level.
- can see the link between the current tourism trends and experience products related to food.
- is aware of the meaning of terroir and authenticity in food tourism.
- knows about the factors to be taken into account when planning a food tourism product.

Sisältö

Defining Food Tourism
Trends in tourism and food tourist’s motivators
Experience products in tourism
Special features of food tourism products: terroir and authenticity
Locality and globality in food tourism
Business and regional development in food tourism
Experience product design in food tourism

Lisätietoja opiskelijoille

avoin AMK 5
Vaihto-opiskelijat 15
Campusonline 10

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Esitietovaatimukset

none