Palveluliiketoiminta (AMK): Päivätoteutus
Opetussuunitelman tunnus: MPT2020SS
- Tutkintonimike
- Restonomi (AMK), majoitus- ja ravitsemisala
- Laajuus
- 210 op
- Kesto
- 3.5 vuotta (210 op)
- Aloituslukukausi
- Syksy 2020
- Opetuskieli
- suomi
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
| Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2020-2021 | 2021-2022 | 2022-2023 | 2023-2024 | Syksy 2020 | Kevät 2021 | Syksy 2021 | Kevät 2022 | Syksy 2022 | Kevät 2023 | Syksy 2023 | 1. / 2020 | 2. / 2021 | 3. / 2021 | 1. / 2021 | 2. / 2022 | 3. / 2022 | 1. / 2022 | 2. / 2023 | 3. / 2023 | 1. / 2023 |
|---|---|---|
| Yhteensä | 210 |
Opintojen tyyppi (AMK)
AMK: JAMKin yhteiset työelämäosaamiset 2020-2022
|
Eettinen osaaminen
Opiskelija |
| Osaajana kehittyminen |
| Responsible Business Concepts |
| Introduction to Sustainable Gastronomy |
| Sustainability in Beverages |
| Kehittämis- ja tutkimustoiminta |
| Opinnäytetyö, AMK |
| Kypsyysnäyte, AMK |
|
Kansainvälisyys- ja viestintäosaaminen
Opiskelija |
| Työelämän viestintä |
| Työelämän englanti |
| Työelämän ruotsi |
| Sujuvuutta opiskeluun, opiskelukirjoittaminen |
| Sujuvuutta opiskeluun, opiskelutekniikat |
| Sujuvuutta opiskeluun, kielenhuollon kertaus |
| Opiskelijatutorointi |
| Mentorointi |
| Opiskelija aktiivina JAMKissa |
| Monikulttuurisuus matkailu- ja ravitsemisalalla |
| Demola Project |
|
Oppimisen ja tiedonhallinnan osaaminen
Opiskelija |
| Osaajana kehittyminen |
| Hyvinvointia ravinnosta ja liikunnasta |
| Opiskelijan hyvinvointi ja elämäntaidot |
| Life balance - tasapainoa elämään |
| Opiskelijatutorointi |
| Mentorointi |
| Löydä oma liikuntamuotosi |
| Opiskelija aktiivina JAMKissa |
| Talousmatematiikka |
| ICT-valmiudet |
| Food and Consumer |
| Ammatillinen kehittyminen |
| Harjoittelu |
| Suuntaava harjoittelu |
| Demola Project |
| Unelmat+Inspiraatio! |
| Kehittämis- ja tutkimustoiminta |
| Opinnäytetyö, AMK |
| Kypsyysnäyte, AMK |
|
Yrittäjyys-, innovaatio- ja työyhteisöosaaminen
Opiskelija |
| Palveluliiketoiminnan perusteet |
| Palveluiden johtaminen |
| Services marketing |
| Responsible Business Concepts |
| Palveluyrityksen operatiivinen johtaminen |
| Harjoittelu |
| Suuntaava harjoittelu |
| JAMK InnoFlash |
| Yrittäjyys |
| Future Factory -projekti |
| Esihautomo |
| Hautomo |
| Demola Project |
| Vuosi Yrittäjänä |
| DreamUp-projektikurssi |
| Unelmat+Inspiraatio! |
| Luo oma kesäduunisi |
| Luokittelemattomat |
| Restonomin taloushallinto |
| Digitalisaation mahdollisuudet liiketoiminnassa |
| Food and Environment |
| Kestävä ravitsemus |
| Food Tourism |
| Syventävä viinikurssi |
| Restonomin toimintaympäristö |
| Restonomin lakitietous |
| Johtaminen |
| Tulevaisuuden kestävät ruokapalvelut |
| Oman ammattialan kehittäminen |
| Ruokapalvelujen perusteet |
AMK: Palveluliiketoiminta 2020-2023
Opintojen pakollisuus (AMK)
| Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
|---|---|---|
| ZZB02Z-1015 |
KIELET JA VIESTINTÄ
(Valitaan kaikki ) |
11 |
| ZZPC0420 | Työelämän viestintä | 3 |
| ZZPC0220 | Työelämän englanti | 4 |
| ZZPC0320 | Työelämän ruotsi | 4 |
| ZZH02Z-1015 |
OPISKELIJA- JA TYÖHYVINVOINTI
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 10 ) |
10 |
| ZZPP0520 | Osaajana kehittyminen | 5 |
| MMPR6130 | Hyvinvointia ravinnosta ja liikunnasta | 5 |
| SZZZ1910 | Opiskelijan hyvinvointi ja elämäntaidot | 2 |
| SZZ30500 | Life balance - tasapainoa elämään | 5 |
| BI00BB51 | Sujuvuutta opiskeluun, opiskelukirjoittaminen | 2 |
| BI00BB52 | Sujuvuutta opiskeluun, opiskelutekniikat | 2 |
| BI00BB50 | Sujuvuutta opiskeluun, kielenhuollon kertaus | 1 |
| ZZAJ0200 | Opiskelijatutorointi | 5 |
| ZZAJ0400 | Mentorointi | 3 |
| ZZEJ0100 | Löydä oma liikuntamuotosi | 5 |
| ZZAJ0100 | Opiskelija aktiivina JAMKissa | 5 - 15 |
| MZMO1Z-1001 |
VASTUULLINEN PALVELULIIKETOIMINTAOSAAMINEN
(Valitaan kaikki ) |
45 |
| HL00BD11 | Talousmatematiikka | 3 |
| MMAB0130 | Restonomin taloushallinto | 5 |
| MP00BA24 | Palveluliiketoiminnan perusteet | 10 |
| ZZPP0420 | ICT-valmiudet | 3 |
| HL00BD05 | Palveluiden johtaminen | 4 |
| HMAB1000 | Services marketing | 5 |
| MMZZ2000 | Digitalisaation mahdollisuudet liiketoiminnassa | 5 |
| MZMI3000 | Responsible Business Concepts | 10 |
| MMPG1Z-1035 |
KESTÄVÄN GASTRONOMIAN OSAAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 30 ) |
30 |
| MMPG1150 | Introduction to Sustainable Gastronomy | 5 |
| MMPG1120 | Food and Environment | 5 |
| MMPR6170 | Kestävä ravitsemus | 5 |
| MMPG1300 | Food and Consumer | 5 |
| MMPD3000 | Sustainability in Beverages | 5 |
| MMZZ2100 | Ammatillinen kehittyminen | 5 |
| MMPG1400 | Food Tourism | 5 |
| MMPD3300 | Syventävä viinikurssi | 5 |
| MMPG2Z-1001 |
RUOKA- JA RAVINTOLAPALVELUIDEN JOHTAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 34 ) |
34 |
| MZMA0112 | Restonomin toimintaympäristö | 5 |
| MZMA0113 | Restonomin lakitietous | 5 |
| HL00BD06 | Johtaminen | 4 |
| MMPG2100 | Tulevaisuuden kestävät ruokapalvelut | 10 |
| MZMB0500 | Palveluyrityksen operatiivinen johtaminen | 10 |
| MP00BC05 | Monikulttuurisuus matkailu- ja ravitsemisalalla | 5 |
| MMPG3000 | Oman ammattialan kehittäminen | 5 |
| MMPD1200 | Ruokapalvelujen perusteet | 10 |
| MMPW1Z-1005 |
HARJOITTELU
(Valitaan kaikki ) |
30 |
| MZMHW100 | Harjoittelu | 15 |
| MZMHW200 | Suuntaava harjoittelu | 15 |
| ZZF02Z-1015 |
FUTURE FACTORY
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 15 ) |
15 |
| ZZPP0740 | JAMK InnoFlash | 2 |
| ZZPP0750 | Yrittäjyys | 3 |
| ZZPP0920 | Future Factory -projekti | 10 |
| ZZVZ0400 | Esihautomo | 5 |
| ZZVZ0450 | Hautomo | 8 |
| ZZVZ0250 | Demola Project | 5 |
| ZYVZ0400 | Vuosi Yrittäjänä | 10 |
| ZZWZ0150 | DreamUp-projektikurssi | 5 |
| ZYVZ0200 | Unelmat+Inspiraatio! | 3 |
| ZZVV0420 | Luo oma kesäduunisi | 1 - 2 |
| ZZK02Z-1011 |
TUTKIMUKSELLINEN KEHITTÄMISTOIMINTA
(Valitaan kaikki ) |
20 |
| ZZPP0620 | Kehittämis- ja tutkimustoiminta | 5 |
| ZZOA0120 | Opinnäytetyö, AMK | 15 |
| ZZOA0220 | Kypsyysnäyte, AMK | 0 |
| MPT2020SS-1002 |
VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT
(Valitaan opintopisteitä: 15 ) |
15 |
| MPT2020SS-1003 |
CAMPUSONLINE-OPINNOT
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0 ) |
0 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.