Pelikehityksen projektiopinnotLaajuus (5 op)
Opintojakson tunnus: HTP20700
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 5 op
- Opetuskieli
- suomi
Osaamistavoitteet
Opiskelijoilla on perustiedot pelien suunnittelusta ja
toteuttamisesta www- ja mobiiliympäristöön sekä sosiaaliseen mediaan.
Opiskelijoilla on ymmärrys peliteollisuuden ekosysteemistä ja he
tunnistavat omat vahvuutensa sijoittua alalle erilaisiin tehtäviin. Opiskelijat
tuntevat pelialan liiketoiminnan perusteet, myynnin ja markkinoinnin.
Sisältö
Pelaajat ja pelikulttuurit
Pelituotantoprosessi
Pelinkehitys liiketoimintana
Pelialan ekosysteemit
Sosiaalinen media toimintaympäristönä
Esitietovaatimukset
1. vuoden ammatilliset perusopinnot
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Teoreettinen osa (3op):
Kiitettävä (5): Opiskelija hallitsee opintojakson käsitteistön ja aihealueet sekä niihin liittyvät taustateoriat käytännön sovelluksineen. Hän pystyy analysoimaan kattavasti erilaisten vaihtoehtojen käyttökelpoisuutta erilaisissa tilanteissa.
Hyvä (3-4): Opiskelija tuntee opintojakson käsitteistön ja aihealueet sekä niihin liittyvät taustateoriat käytännön sovelluksineen. Hän pystyy analysoimaan erilaisten vaihtoehtojen käyttökelpoisuutta erilaisissa tilanteissa.
Tyydyttävä (1-2): Opiskelija tuntee opintojakson käsitteistön ja aihealueet sekä niihin liittyvät tausteoriat ja käytännön sovellukset sellaisella tasolla, että hän pystyy työskentelemään projekteissa.
Käytännön osa (2-12op):
Kiitettävä (5): Opiskelija osaa soveltaa hyvin tietojaan erityyppisissä käytännön tilanteissa. Hän osaa käyttää laajasti projekteihin soveltuvien välineiden tarjoamia ominaisuuksia. Opiskelijan työskentely on kehittävää, monipuolista, tuloksellista ja ammattimaista.
Hyvä (3-4): Opiskelija osaa soveltaa tietojaan erityyppisissä käytännön tilanteissa. Hän osaa käyttää projekteihin soveltuvien välineiden tarjoamia ominaisuuksia. Opiskelijan työskentely on kehittävää, monipuolista ja tuloksellista.
Tyydyttävä (1-2): Opiskelija osaa hyödyntää tietojaan erityyppisissä käytännön tilanteissa. Hän osaa käyttää projekteihin soveltuvien välineiden tarjoamia ominaisuuksia riittävissä määrin työn toteuttamiseksi. Opiskelijan työskentely on tuloksellista.