Palveluliiketoiminta: MPT2019SPT
Opetussuunitelman tunnus: MPT2019SPT
- Tutkintonimike
- Restonomi (AMK), majoitus- ja ravitsemisala
- Laajuus
- 210 op
- Kesto
- 3.5 vuotta (210 op)
- Aloituslukukausi
- Syksy 2019
- Opetuskieli
- suomi
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
| Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2019-2020 | 2020-2021 | 2021-2022 | 2022-2023 | Syksy 2019 | Kevät 2020 | Syksy 2020 | Kevät 2021 | Syksy 2021 | Kevät 2022 | Syksy 2022 | 1. / 2019 | 2. / 2020 | 3. / 2020 | 1. / 2020 | 2. / 2021 | 3. / 2021 | 1. / 2021 | 2. / 2022 | 3. / 2022 | 1. / 2022 | 
|---|---|---|
| Yhteensä | 210 | 
AMK: JAMKin yhteiset osaamiset 2017-2019
| Kansainvälisyysosaaminen  Opiskelija | 
| Työelämän englanti | 
| Työelämän ruotsi | 
| Restonomin toimintaympäristö | 
| Harjoittelu | 
| Food Culture | 
| Food and Environment | 
| Food and Consumer | 
| Demola Project | 
| Oppimisen taidot  Opiskelija | 
| Osaajana kehittyminen | 
| ICT-valmiudet | 
| Yrittäjyys | 
| JAMK InnoFlash | 
| Työelämän viestintä | 
| Palvelun perusteet | 
| Ruuan laatutekijät | 
| Ruoka- ja ravintolapalvelujen päivittäisjohtaminen | 
| Unelmat+Inspiraatio! | 
| Demola Project | 
| Tutkimus ja kehittäminen | 
| Opinnäytetyö osa 1 | 
| Opinnäytetyö osa 2 | 
| Tiedonhallintaosaaminen  Opiskelija | 
| Osaajana kehittyminen | 
| ICT-valmiudet | 
| Yrittäjyys | 
| JAMK InnoFlash | 
| Restonomin lakitietous | 
| Kestävä ravitsemus | 
| Kestävä ruokatuotanto | 
| Unelmat+Inspiraatio! | 
| Demola Project | 
| Tutkimus ja kehittäminen | 
| Työelämäosaaminen  Opiskelija | 
| Yrittäjyys | 
| JAMK InnoFlash | 
| Työelämän englanti | 
| Työelämän ruotsi | 
| Työelämän viestintä | 
| Restonomin toimintaympäristö | 
| Restonomin lakitietous | 
| Palvelun perusteet | 
| Harjoittelu | 
| Johtaminen | 
| Palvelujärjestelmät | 
| Ruoka- ja ravintolapalvelujen päivittäisjohtaminen | 
| Suuntaava harjoittelu | 
| Unelmat+Inspiraatio! | 
| NY-startup 1 | 
| NY-startup 2 | 
| DreamUp-projektikurssi | 
| Luo oma kesäduunisi | 
| Demola Project | 
| Viestintäosaaminen  Opiskelija | 
| Osaajana kehittyminen | 
| ICT-valmiudet | 
| Työelämän englanti | 
| Työelämän ruotsi | 
| Työelämän viestintä | 
| Restonomin toimintaympäristö | 
| Harjoittelu | 
| Marketing | 
| Selling and Sales Support | 
| Kestävä ravitsemus | 
| DreamUp-projektikurssi | 
| Demola Project | 
| Tutkimus ja kehittäminen | 
| Opinnäytetyö osa 1 | 
| Opinnäytetyö osa 2 | 
| Kypsyysnäyte | 
| Yrittäjyysosaaminen  Opiskelija | 
| Yrittäjyys | 
| JAMK InnoFlash | 
| Taloushallinto | 
| Operatiivinen johtaminen | 
| Unelmat+Inspiraatio! | 
| NY-startup 1 | 
| NY-startup 2 | 
| DreamUp-projektikurssi | 
| Luo oma kesäduunisi | 
| Demola Project | 
| Esihautomo | 
| Hautomo | 
| Luokittelemattomat | 
| Electronic Customer Services | 
| Basics of Wine and Other Alcoholic Beverages | 
| Palvelumuotoiluprosessi | 
| Responsible Business Concepts | 
AMK: Palveluliiketoiminta 2019
| Innovointi- ja kehittämisosaaminen  • Kaupallistaa potentiaaliset ideat innovaatioiksi  | 
| Electronic Customer Services | 
| Palvelujärjestelmät | 
| Operatiivinen johtaminen | 
| Ruuan laatutekijät | 
| Suuntaava harjoittelu | 
| Palvelumuotoiluprosessi | 
| Responsible Business Concepts | 
| Opinnäytetyö osa 1 | 
| Opinnäytetyö osa 2 | 
| Kestävän gastronomian osaaminen  • Ymmärtää ruokakulttuurin roolin osana kulttuuriperintöä ja levittää tätä ymmärrystä | 
| Food Culture | 
| Kestävä ravitsemus | 
| Food and Environment | 
| Ruuan laatutekijät | 
| Kestävä ruokatuotanto | 
| Food and Consumer | 
| Basics of Wine and Other Alcoholic Beverages | 
| Ruoka- ja ravintolapalvelujen päivittäisjohtaminen | 
| Suuntaava harjoittelu | 
| Palveluliiketoimintaosaaminen  • Kehittää systemaattisesti alan liiketoiminnan laatua  | 
| Restonomin lakitietous | 
| Palvelun perusteet | 
| Electronic Customer Services | 
| Marketing | 
| Johtaminen | 
| Taloushallinto | 
| Palvelujärjestelmät | 
| Operatiivinen johtaminen | 
| Selling and Sales Support | 
| Basics of Wine and Other Alcoholic Beverages | 
| Luokittelemattomat | 
| Osaajana kehittyminen | 
| ICT-valmiudet | 
| Yrittäjyys | 
| JAMK InnoFlash | 
| Työelämän englanti | 
| Työelämän ruotsi | 
| Työelämän viestintä | 
| Restonomin toimintaympäristö | 
| Harjoittelu | 
| Unelmat+Inspiraatio! | 
| NY-startup 1 | 
| NY-startup 2 | 
| DreamUp-projektikurssi | 
| Luo oma kesäduunisi | 
| Demola Project | 
| Esihautomo | 
| Hautomo | 
| Tutkimus ja kehittäminen | 
| Kypsyysnäyte | 
Opintojen tyyppi (AMK)
| Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 
|---|---|---|
| ZZP03Z-1293 | 
                                    TYÖELÄMÄVALMIUDET
                                 (Valitaan kaikki ) | 24 | 
| ZZPP0500 | Osaajana kehittyminen | 5 | 
| ZZPP0400 | ICT-valmiudet | 3 | 
| ZZPP0710 | Yrittäjyys | 3 | 
| ZZPP0730 | JAMK InnoFlash | 2 | 
| ZZPC0200 | Työelämän englanti | 4 | 
| ZZPC0300 | Työelämän ruotsi | 4 | 
| ZZPC0400 | Työelämän viestintä | 3 | 
| MZMY1Z-1029 | 
                                    MATKAILU-JA RAVITSEMISALAN TOIMINTAYMPÄRISTÖOSAAMINEN
                                 (Valitaan kaikki ) | 35 | 
| MZMA0112 | Restonomin toimintaympäristö | 5 | 
| MZMA0113 | Restonomin lakitietous | 5 | 
| MZMA0110 | Palvelun perusteet | 5 | 
| MZMA0111 | Electronic Customer Services | 5 | 
| MZMHW100 | Harjoittelu | 15 | 
| MZBM1Z-1029 | 
                                    MATKAILU- JA RAVITSEMISALAN LIIKETOIMINTAOSAAMINEN
                                 (Valitaan kaikki ) | 35 | 
| HMAB0110 | Marketing | 5 | 
| HMAB0120 | Johtaminen | 5 | 
| HMAB0130 | Taloushallinto | 5 | 
| HMAB0140 | Palvelujärjestelmät | 5 | 
| MZMB0400 | Operatiivinen johtaminen | 10 | 
| MZBM3000 | Selling and Sales Support | 5 | 
| MMPG1Z-1027 | 
                                    KESTÄVÄN GASTRONOMIAN OSAAMINEN
                                 (Valitaan kaikki ) | 61 | 
| MMPG1110 | Food Culture | 5 | 
| MMPR6170 | Kestävä ravitsemus | 5 | 
| MMPG1120 | Food and Environment | 5 | 
| MMPG1210 | Ruuan laatutekijät | 6 | 
| MMPG1100 | Kestävä ruokatuotanto | 5 | 
| MMPG1300 | Food and Consumer | 5 | 
| MMPD2350 | Basics of Wine and Other Alcoholic Beverages | 5 | 
| MMPD2500 | Ruoka- ja ravintolapalvelujen päivittäisjohtaminen | 10 | 
| MZMHW200 | Suuntaava harjoittelu | 15 | 
| ZZG01Z-1318 | 
                                    YRITTÄJYYS JA INNOVAATIOTOIMINTA
                                 (Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0 ) | 0 | 
| ZYVZ0200 | Unelmat+Inspiraatio! | 3 | 
| ZYVZ0100 | NY-startup 1 | 10 | 
| ZYVZ0150 | NY-startup 2 | 5 | 
| ZZWZ0150 | DreamUp-projektikurssi | 5 | 
| ZZVV0420 | Luo oma kesäduunisi | 1 - 2 | 
| ZZVZ0250 | Demola Project | 5 | 
| ZZVZ0400 | Esihautomo | 5 | 
| ZZVZ0450 | Hautomo | 8 | 
| MZMI1Z-1029 | 
                                    INNOVOINTI JA KEHITTÄMISOSAAMINEN
                                 (Valitaan kaikki ) | 40 | 
| MZMI2000 | Palvelumuotoiluprosessi | 10 | 
| MZMI3000 | Responsible Business Concepts | 10 | 
| ZZPP0610 | Tutkimus ja kehittäminen | 5 | 
| MZRDZ110 | Opinnäytetyö osa 1 | 5 | 
| MZRDZ120 | Opinnäytetyö osa 2 | 10 | 
| MZRDZ210 | Kypsyysnäyte | 0 | 
| MPT2019SPT-1001 | 
                                    VAPAASTI VALITTAVAT
                                 (Valitaan opintopisteitä: 15 ) | 15 | 
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.
