Matkailu- ja palveluliiketoiminta: MRE2015SMM
Opetussuunitelman tunnus: MRE2015SMM
- Tutkintonimike
- Restonomi (AMK), liikkeenjohto
- Laajuus
- 210 op
- Kesto
- 3.5 vuotta (210 op)
- Aloituslukukausi
- Syksy 2015
- Opetuskieli
- suomi
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
| Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2015-2016 | 2016-2017 | 2017-2018 | 2018-2019 | Syksy 2015 | Kevät 2016 | Syksy 2016 | Kevät 2017 | Syksy 2017 | Kevät 2018 | Syksy 2018 | 1. / 2015 | 2. / 2015 | 3. / 2016 | 4. / 2016 | 5. / 2016 | 1. / 2016 | 2. / 2016 | 3. / 2017 | 4. / 2017 | 5. / 2017 | 1. / 2017 | 2. / 2017 | 3. / 2018 | 4. / 2018 | 5. / 2018 | 1. / 2018 | 2. / 2018 | 
|---|---|---|
| Yhteensä | 210 | 
AMK: JAMKin yhteiset osaamiset 2015-2016
| Kansainvälisyysosaaminen  Opiskelija | 
| Työelämän englanti | 
| Työelämän ruotsi | 
| Food and Consumer | 
| Oppimisen taidot  Opiskelija | 
| Osaajana kehittyminen | 
| ICT-valmiudet | 
| Yrittäjyys | 
| JAMK Innovaatioviikko | 
| Työelämän viestintä | 
| Yrittäjyys | 
| JAMK Innovaatioviikko | 
| Etsin, kehitän ja käynnistän | 
| JAMKGenerator Project | 
| Tutkimus ja kehittäminen | 
| Opinnäytetyö osa 1 | 
| Opinnäytetyö osa 2 | 
| Tiedonhallintaosaaminen  Opiskelija | 
| Osaajana kehittyminen | 
| ICT-valmiudet | 
| Yrittäjyys | 
| Yrittäjyys | 
| JAMK Innovaatioviikko | 
| Etsin, kehitän ja käynnistän | 
| JAMKGenerator Project | 
| Tutkimus ja kehittäminen | 
| Opinnäytetyö osa 1 | 
| Opinnäytetyö osa 2 | 
| Työelämäosaaminen  Opiskelija | 
| Yrittäjyys | 
| JAMK Innovaatioviikko | 
| Työelämän englanti | 
| Työelämän ruotsi | 
| Työelämän viestintä | 
| Suuntaava harjoittelu | 
| Yrittäjyys | 
| JAMK Innovaatioviikko | 
| Etsin, kehitän ja käynnistän | 
| JAMKGenerator Project | 
| Yrittäminen osuuskunnassa | 
| Viestintäosaaminen  Opiskelija | 
| Osaajana kehittyminen | 
| ICT-valmiudet | 
| Työelämän englanti | 
| Työelämän ruotsi | 
| Työelämän viestintä | 
| Tutkimus ja kehittäminen | 
| Opinnäytetyö osa 2 | 
| Kypsyysnäyte | 
| Venäjän kulttuuri ja kieli (MARATA) | 
| Yrittäjyysosaaminen  Opiskelija | 
| Yrittäjyys | 
| JAMK Innovaatioviikko | 
| Johtaminen | 
| Taloushallinto | 
| Yrittäjyys | 
| JAMK Innovaatioviikko | 
| Etsin, kehitän ja käynnistän | 
| JAMKGenerator Project | 
| Yrittäminen osuuskunnassa | 
| Esihautomo | 
| Hautomo | 
| Concept Lab | 
| Luokittelemattomat | 
| Restonomin toimintaympäristö | 
| Palvelun perusteet | 
| Electronic Customer Services | 
| Harjoittelu | 
| Marketing | 
| Palvelujärjestelmät | 
| Operatiivinen johtaminen | 
| Selling and Sales Support | 
| Kestävä ruokatuotanto | 
| Food Culture | 
| Food and Environment | 
| Ruuan laatutekijät | 
| Restaurant's beverage products | 
| Ruoka- ja ravintolapalvelujen päivittäisjohtaminen | 
| Palvelumuotoiluprosessi | 
| Responsible Business Concepts | 
| Food Tourism | 
| Wellbeing Tourism | 
| Activity Tourism | 
| Culture Tourism | 
| Event Management | 
| Congress and Meeting Management | 
| Tapahtumaprojektit | 
| Hyvinvointia ravinnosta ja liikunnasta | 
| Sustainable Nutrition | 
| Ruokapalvelujen perusteet | 
| Syventävä viinikurssi | 
| Sustainable Hospitality | 
| Consumer Behaviour | 
| Toimitilajohtaminen tapahtumassa | 
| Asian Incoming Tourism | 
| Accommodation Management | 
AMK: Matkailu- ja palveluliiketoiminta 2015-2016
| Innovatiivisten matkailupalvelujen osaaminen  • Osaa tuottaa ja johtaa asiakaslähtöisiä matkailupalveluja | 
| Suuntaava harjoittelu | 
| Food Tourism | 
| Wellbeing Tourism | 
| Activity Tourism | 
| Culture Tourism | 
| Event Management | 
| Congress and Meeting Management | 
| Tapahtumaprojektit | 
| Asian Incoming Tourism | 
| Accommodation Management | 
| Venäjän kulttuuri ja kieli (MARATA) | 
| Innovointi- ja kehittämisosaaminen  • Osaa kaupallistaa potentiaaliset ideat innovaatioiksi | 
| Operatiivinen johtaminen | 
| Suuntaava harjoittelu | 
| Palvelumuotoiluprosessi | 
| Responsible Business Concepts | 
| Concept Lab | 
| Tapahtumaprojektit | 
| Kestävän gastronomian osaaminen  • Ymmärtää ruokakulttuurin roolin osana kulttuuriperintöä | 
| Operatiivinen johtaminen | 
| Kestävä ruokatuotanto | 
| Food Culture | 
| Food and Environment | 
| Ruuan laatutekijät | 
| Food and Consumer | 
| Restaurant's beverage products | 
| Ruoka- ja ravintolapalvelujen päivittäisjohtaminen | 
| Suuntaava harjoittelu | 
| Food Tourism | 
| Hyvinvointia ravinnosta ja liikunnasta | 
| Sustainable Nutrition | 
| Ruokapalvelujen perusteet | 
| Syventävä viinikurssi | 
| Käyttäjälähtöisten tilapalvelujen osaaminen  • Tuntee käyttäjälähtöisen suunnittelun periaatteet ja osaa soveltaa niitä tilojen ja toimitilapalvelujen suunnittelussa ja kehittämisessä uudella ja innovatiivisella tavalla. | 
| Operatiivinen johtaminen | 
| Suuntaava harjoittelu | 
| Toimitilajohtaminen tapahtumassa | 
| Matkailu- ja ravitsemisalan liiketoimintaosaaminen  • Osaa kehittää systemaattisesti alan liiketoiminnan laatua | 
| Electronic Customer Services | 
| Marketing | 
| Johtaminen | 
| Taloushallinto | 
| Palvelujärjestelmät | 
| Operatiivinen johtaminen | 
| Selling and Sales Support | 
| Ruoka- ja ravintolapalvelujen päivittäisjohtaminen | 
| Suuntaava harjoittelu | 
| Palvelumuotoiluprosessi | 
| Responsible Business Concepts | 
| Concept Lab | 
| Tapahtumaprojektit | 
| Consumer Behaviour | 
| Toimitilajohtaminen tapahtumassa | 
| Matkailu- ja ravitsemisalan toimintaympäristöosaaminen  • Tuntee matkailu- ravitsemis- tai toimitilapalvelujen toimintaympäristön ja omaa herkkyyden alan muutoksille | 
| Restonomin toimintaympäristö | 
| Palvelun perusteet | 
| Electronic Customer Services | 
| Sustainable Hospitality | 
| Consumer Behaviour | 
| Luokittelemattomat | 
| Osaajana kehittyminen | 
| ICT-valmiudet | 
| Yrittäjyys | 
| JAMK Innovaatioviikko | 
| Työelämän englanti | 
| Työelämän ruotsi | 
| Työelämän viestintä | 
| Harjoittelu | 
| Yrittäjyys | 
| JAMK Innovaatioviikko | 
| Etsin, kehitän ja käynnistän | 
| JAMKGenerator Project | 
| Yrittäminen osuuskunnassa | 
| Esihautomo | 
| Hautomo | 
| Tutkimus ja kehittäminen | 
| Opinnäytetyö osa 1 | 
| Opinnäytetyö osa 2 | 
| Kypsyysnäyte | 
Opintojen tyyppi (AMK)
| Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 
|---|---|---|
| ZZP03Z-1294 | 
                                    TYÖELÄMÄVALMIUDET
                                 (Valitaan kaikki ) | 24 | 
| ZZPP0500 | Osaajana kehittyminen | 5 | 
| ZZPP0400 | ICT-valmiudet | 3 | 
| ZZPP0710 | Yrittäjyys | 3 | 
| ZZPP0720 | JAMK Innovaatioviikko | 2 | 
| ZZPC0200 | Työelämän englanti | 4 | 
| ZZPC0300 | Työelämän ruotsi | 4 | 
| ZZPC0400 | Työelämän viestintä | 3 | 
| MZMY1Z-1030 | 
                                    MATKAILU-JA RAVITSEMISALAN TOIMINTAYMPÄRISTÖOSAAMINEN
                                 (Valitaan kaikki ) | 30 | 
| MZMA0112 | Restonomin toimintaympäristö | 5 | 
| MZMA0110 | Palvelun perusteet | 5 | 
| MZMA0111 | Electronic Customer Services | 5 | 
| MZMHW100 | Harjoittelu | 15 | 
| MZBM1Z-1030 | 
                                    MATKAILU- JA RAVITSEMISALAN LIIKETOIMINTAOSAAMINEN
                                 (Valitaan kaikki ) | 35 | 
| HMAB0110 | Marketing | 5 | 
| HMAB0120 | Johtaminen | 5 | 
| HMAB0130 | Taloushallinto | 5 | 
| HMAB0140 | Palvelujärjestelmät | 5 | 
| MZMB0400 | Operatiivinen johtaminen | 10 | 
| MZBM3000 | Selling and Sales Support | 5 | 
| MMPG1Z-1028 | 
                                    KESTÄVÄN GASTRONOMIAN OSAAMINEN
                                 (Valitaan kaikki ) | 56 | 
| MMPG1100 | Kestävä ruokatuotanto | 5 | 
| MMPG1110 | Food Culture | 5 | 
| MMPG1120 | Food and Environment | 5 | 
| MMPG1210 | Ruuan laatutekijät | 6 | 
| MMPG1300 | Food and Consumer | 5 | 
| MMPD3200 | Restaurant's beverage products | 5 | 
| MMPD2500 | Ruoka- ja ravintolapalvelujen päivittäisjohtaminen | 10 | 
| MZMHW200 | Suuntaava harjoittelu | 15 | 
| ZZG01Z-1319 | 
                                    YRITTÄJYYS JA INNOVAATIOTOIMINTA
                                 (Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 15 ) | 0 - 15 | 
| ZZPP0710 | Yrittäjyys | 3 | 
| ZZPP0720 | JAMK Innovaatioviikko | 2 | 
| ZZVZ0800 | Etsin, kehitän ja käynnistän | 5 | 
| ZZWZ0100 | JAMKGenerator Project | 5 | 
| ZZVZ0560 | Yrittäminen osuuskunnassa | 5 | 
| ZZVZ0400 | Esihautomo | 5 | 
| ZZVZ0450 | Hautomo | 8 | 
| MZMI1Z-1030 | 
                                    INNOVOINTI JA KEHITTÄMISOSAAMINEN
                                 (Valitaan kaikki ) | 40 | 
| ZZPP0610 | Tutkimus ja kehittäminen | 5 | 
| MZMI2000 | Palvelumuotoiluprosessi | 10 | 
| MZMI3000 | Responsible Business Concepts | 10 | 
| MZRDZ110 | Opinnäytetyö osa 1 | 5 | 
| MZRDZ120 | Opinnäytetyö osa 2 | 10 | 
| MZRDZ210 | Kypsyysnäyte | 0 | 
| VAPAAZ-1653 | 
                                    VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT
                                 (Valitaan opintopisteitä: 25 ) | 25 | 
| HIBP3100 | Concept Lab | 5 | 
| MMPG1400 | Food Tourism | 5 | 
| MMPG1700 | Wellbeing Tourism | 5 | 
| MMPG1800 | Activity Tourism | 5 | 
| MMPG1900 | Culture Tourism | 5 | 
| MMTE0210 | Event Management | 5 | 
| MMTE0240 | Congress and Meeting Management | 5 | 
| MMTE0400 | Tapahtumaprojektit | 5 | 
| MMPR6130 | Hyvinvointia ravinnosta ja liikunnasta | 5 | 
| MMPR6140 | Sustainable Nutrition | 5 | 
| MMPD1200 | Ruokapalvelujen perusteet | 10 | 
| MMPD3300 | Syventävä viinikurssi | 5 | 
| MMPT2200 | Sustainable Hospitality | 5 | 
| MMPC2310 | Consumer Behaviour | 5 | 
| MMPF2600 | Toimitilajohtaminen tapahtumassa | 5 | 
| MMFT9000 | Asian Incoming Tourism | 5 | 
| MWTE0300 | Accommodation Management | 5 | 
| MZMV0200 | Venäjän kulttuuri ja kieli (MARATA) | 5 | 
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.
