Palveluliiketoiminta (AMK): Monimuotototeutus
Opetussuunitelman tunnus: MPT2024KS
- Tutkintonimike
- Restonomi (AMK), majoitus- ja ravitsemisala
- Laajuus
- 210 op
- Kesto
- 3.5 vuotta (210 op)
- Aloituslukukausi
- Kevät 2024
- Opetuskieli
- suomi
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
| Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2023-2024 | 2024-2025 | 2025-2026 | 2026-2027 | Kevät 2024 | Syksy 2024 | Kevät 2025 | Syksy 2025 | Kevät 2026 | Syksy 2026 | Kevät 2027 | 2. / 2024 | 3. / 2024 | 1. / 2024 | 2. / 2025 | 3. / 2025 | 1. / 2025 | 2. / 2026 | 3. / 2026 | 1. / 2026 | 2. / 2027 | 3. / 2027 | 
|---|---|---|
| Yhteensä | 210 | 
Opintojen tyyppi (AMK)
AMK: Palveluliiketoiminta 2020-2023
Opintojen pakollisuus (AMK)
AMK: Yhteiset osaamiset 2023-2030
| Eettisyys  Valmistuva opiskelija toimii ammattialan eettisten periaatteiden ja arvojen mukaisesti huomioiden tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden periaatteet. | 
| Työelämän viestintä | 
| Työelämän englanti | 
| Työelämän ruotsi | 
| ICT-valmiudet | 
| Kehittämis- ja tutkimustoiminta | 
| Opinnäytetyön kirjoittaminen, AMK | 
| Opinnäytetyön toteutus, AMK | 
| Opinnäytetyön raportointi ja arviointi, AMK | 
| Kypsyysnäyte, AMK | 
| Osaajana kehittyminen | 
| Restonomin toimintaympäristö | 
| Restonomin lakitietous | 
| Johtaminen | 
| Food Tourism | 
| Ennakoiva kehittäminen  Valmistuva opiskelija osaa kehittää oman alan tulevaisuutta ennakoivia ratkaisuja soveltaen olemassa olevaa tietoa sekä tutkimus-ja kehittämismenetelmiä. | 
| Työelämän viestintä | 
| Työelämän englanti | 
| Työelämän ruotsi | 
| JAMK InnoFlash | 
| Future Factory -projekti | 
| Digitalisaation mahdollisuudet liiketoiminnassa | 
| Responsible Business Concepts | 
| Kehittämis- ja tutkimustoiminta | 
| Opinnäytetyön suunnittelu, AMK | 
| Opinnäytetyön toteutus, AMK | 
| Kypsyysnäyte, AMK | 
| Kansainvälisyys ja monikulttuurisuus  Valmistuva opiskelija osaa toimia monikulttuurisissa ja kansainvälisissä toimintaympäristöissä ja verkostoissa. | 
| Työelämän viestintä | 
| Työelämän englanti | 
| Työelämän ruotsi | 
| ICT-valmiudet | 
| Osaajana kehittyminen | 
| Restonomin toimintaympäristö | 
| Food and Consumer | 
| Food and Environment | 
| Sustainability in Beverages | 
| WSET-viinikurssi | 
| Food Tourism | 
| Syventävä viinikurssi | 
| Kestävä kehitys  Valmistuva opiskelija tuntee kestävän kehityksen periaatteet, edistää niiden toteutumista sekä toimii vastuullisesti ammattilaisena ja yhteiskunnan jäsenenä. | 
| Future Factory -projekti | 
| Responsible Business Concepts | 
| Opinnäytetyön toteutus, AMK | 
| Opinnäytetyön raportointi ja arviointi, AMK | 
| Tulevaisuuden kestävät ruokapalvelut | 
| Johdanto kestävään gastronomiaan | 
| Food and Environment | 
| Suomalaisten ravitsemus | 
| Oppimaan oppiminen  Valmistuva opiskelija tunnistaa osaamisensa ja oppimistapojensa vahvuuksia ja kehityskohteita sekä hyödyntää oppimisessaan yhteisöllisyyden ja digitalisaation mahdollisuuksia. | 
| Työelämän viestintä | 
| Työelämän englanti | 
| Työelämän ruotsi | 
| JAMK InnoFlash | 
| Future Factory -projekti | 
| ICT-valmiudet | 
| Talousmatematiikka | 
| Restonomin taloushallinto | 
| Palveluliiketoiminnan perusteet | 
| Responsible Business Concepts | 
| Kehittämis- ja tutkimustoiminta | 
| Opinnäytetyön suunnittelu, AMK | 
| Opinnäytetyön kirjoittaminen, AMK | 
| Opinnäytetyön toteutus, AMK | 
| Opinnäytetyön raportointi ja arviointi, AMK | 
| Kypsyysnäyte, AMK | 
| Osaajana kehittyminen | 
| Työelämässä toimiminen  Valmistuva opiskelija omaa monipuoliset työelämävalmiudet ja osaa toimia alansa työyhteisöissä. | 
| Työelämän viestintä | 
| Työelämän englanti | 
| Työelämän ruotsi | 
| JAMK InnoFlash | 
| Yrittäjyys | 
| Future Factory -projekti | 
| ICT-valmiudet | 
| Restonomin taloushallinto | 
| Palveluliiketoiminnan perusteet | 
| Palvelujen markkinointi | 
| Palvelujen laatu ja asiakastyytyväisyys | 
| Palvelumuotoilu | 
| Digitalisaation mahdollisuudet liiketoiminnassa | 
| Opinnäytetyön toteutus, AMK | 
| Opinnäytetyön raportointi ja arviointi, AMK | 
| Osaajana kehittyminen | 
| Restonomin toimintaympäristö | 
| Palveluyrityksen operatiivinen johtaminen | 
| Ammatillinen kehittyminen | 
| Harjoittelu | 
| Suuntaava harjoittelu | 
| Luokittelemattomat | 
| Hyvinvointia ravinnosta ja liikunnasta | 
| Yleismatematiikka | 
| Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 
|---|---|---|
| MPT2024KS-1022 | 
                                    KIELET JA VIESTINTÄ
                                 (Valitaan kaikki ) | 11 | 
| ZZPC0420 | Työelämän viestintä | 3 | 
| ZZPC0220 | Työelämän englanti | 4 | 
| ZZPC0320 | Työelämän ruotsi | 4 | 
| MPT2024KS-1023 | 
                                    FUTURE FACTORY
                                 (Valitaan kaikki ) | 15 | 
| ZZPP0740 | JAMK InnoFlash | 2 | 
| ZZPP0750 | Yrittäjyys | 3 | 
| ZZPP0920 | Future Factory -projekti | 10 | 
| MPT2024KS-1024 | 
                                    VASTUULLINEN PALVELULIIKETOIMINTAOSAAMINEN
                                 (Valitaan kaikki ) | 50 | 
| ZZPP0420 | ICT-valmiudet | 3 | 
| HL00BD11 | Talousmatematiikka | 3 | 
| MMAB0130 | Restonomin taloushallinto | 5 | 
| MP00BA24 | Palveluliiketoiminnan perusteet | 10 | 
| HM00CA15 | Palvelujen markkinointi | 5 | 
| MP00BS38 | Palvelujen laatu ja asiakastyytyväisyys | 4 | 
| HL00BD54 | Palvelumuotoilu | 5 | 
| MMZZ2000 | Digitalisaation mahdollisuudet liiketoiminnassa | 5 | 
| MZMI3000 | Responsible Business Concepts | 10 | 
| MPT2024KS-1025 | 
                                    TUTKIMUKSELLINEN KEHITTÄMISTOIMINTA
                                 (Valitaan kaikki ) | 20 | 
| ZZPP0620 | Kehittämis- ja tutkimustoiminta | 5 | 
| ZZ00BL91 | Opinnäytetyön suunnittelu, AMK | 3 | 
| ZZ00BL97 | Opinnäytetyön kirjoittaminen, AMK | 2 | 
| ZZ00BL92 | Opinnäytetyön toteutus, AMK | 6 | 
| ZZ00BL93 | Opinnäytetyön raportointi ja arviointi, AMK | 4 | 
| ZZOA0220 | Kypsyysnäyte, AMK | 0 | 
| MPT2024KS-1026 | 
                                    RUOKA- JA RAVINTOLAPALVELUIDEN JOHTAMINEN
                                 (Valitaan kaikki ) | 39 | 
| ZZPP0520 | Osaajana kehittyminen | 5 | 
| MZMA0112 | Restonomin toimintaympäristö | 5 | 
| MZMA0113 | Restonomin lakitietous | 5 | 
| HL00BD06 | Johtaminen | 4 | 
| MMPG2100 | Tulevaisuuden kestävät ruokapalvelut | 10 | 
| MZMB0500 | Palveluyrityksen operatiivinen johtaminen | 10 | 
| MPT2024KS-1028 | 
                                    KESTÄVÄ GASTRONOMIA
                                 (Valitaan kaikki ) | 30 - 43 | 
| MP00BO07 | Johdanto kestävään gastronomiaan | 5 | 
| MMPG1300 | Food and Consumer | 5 | 
| MMPG1120 | Food and Environment | 5 | 
| MM00BY26 | Suomalaisten ravitsemus | 5 | 
| MMPD3000 | Sustainability in Beverages | 5 | 
| MPT2024KS-1029 | 
                                    AMMATILLISEN ASIANTUNTIJUUDEN SYVENTÄMINEN
                                 (Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 18 ) | 5 - 18 | 
| MP00BU29 | WSET-viinikurssi | 3 | 
| MMPG1400 | Food Tourism | 5 | 
| MMPD3300 | Syventävä viinikurssi | 5 | 
| MMZZ2100 | Ammatillinen kehittyminen | 5 | 
| MPT2024KS-1030 | 
                                    HARJOITTELU
                                 (Valitaan kaikki ) | 30 | 
| MZMHW100 | Harjoittelu | 15 | 
| MZMHW200 | Suuntaava harjoittelu | 15 | 
| MPT2024KS-1031 | 
                                    VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT
                                 (Valitaan opintopisteitä: 15 ) | 15 | 
| MMPR6130 | Hyvinvointia ravinnosta ja liikunnasta | 5 | 
| HL00CF17 | Yleismatematiikka | 3 | 
| YHTYRI | 
                                    Yhteiset yrittäjyysopinnot (AMK- ja YAMK-opiskelijalle)
                                 | 0 - 23 | 
| ZZ00BC02 | Ideasta yritykseksi | 5 | 
| ZZ00BC03 | Yrittäjävalmennus | 8 | 
| ZYVZ0200 | Unelmat+Inspiraatio! | 3 | 
| ZZ00CQ16 | Yrittäjyystarinoita | 2 | 
| ZZ00CQ17 | Valmiina yrittämään | 3 | 
| ZZ00CQ18 | Vuosi yrittäjänä | 1 - 5 | 
| ZZ00CQ62 | Yritystoimintaa kehittävät opinnot | 1 - 5 | 
| ZZHYVIN | 
                                    Opiskelija- ja työhyvinvointi (AMK-opiskelijalle)
                                 | 0 - 57 | 
| SZZZ1910 | Opiskelijan hyvinvointi ja elämäntaidot | 2 | 
| ZS00CJ12 | Life Balance - Tasapainoa elämään | 5 | 
| BI00BB51 | Sujuvuutta opiskeluun, opiskelukirjoittaminen | 2 | 
| BI00BB52 | Sujuvuutta opiskeluun, opiskelutekniikat | 2 | 
| BI00BB50 | Sujuvuutta opiskeluun, kielenhuollon kertaus | 1 | 
| ZZAJ0100 | Opiskelija aktiivina JAMKissa | 5 - 15 | 
| ZZ00BP80 | Buustia urallesi! Urasuunnittelu- ja työelämävalmiudet | 2 | 
| MPT2024KS-1032 | 
                                    CAMPUSONLINE-OPINNOT
                                 (Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0 ) | 0 | 
| MPT2024KS-1033 | 
                                    EDUFUTURA-OPINNOT
                                 (Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0 ) | 0 | 
| MPT2024KS-1034 | 
                                    EUDRES-OPINNOT
                                 (Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0 ) | 0 | 
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.
