Matkailun koulutusohjelma: Nuorten koulutus
Opetussuunitelman tunnus: MTA2014SPT
- Tutkintonimike
- Restonomi (AMK), matkailu
- Laajuus
- 210 op
- Kesto
- 3.5 vuotta (210 op)
- Aloituslukukausi
- Syksy 2014
- Opetuskieli
- suomi
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
| Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2014-2015 | 2015-2016 | 2016-2017 | 2017-2018 | Syksy 2014 | Kevät 2015 | Syksy 2015 | Kevät 2016 | Syksy 2016 | Kevät 2017 | Syksy 2017 | 1. / 2014 | 2. / 2014 | 3. / 2015 | 4. / 2015 | 5. / 2015 | 1. / 2015 | 2. / 2015 | 3. / 2016 | 4. / 2016 | 5. / 2016 | 1. / 2016 | 2. / 2016 | 3. / 2017 | 4. / 2017 | 5. / 2017 | 1. / 2017 | 2. / 2017 |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| ZZP02Z-1160 |
TYÖELÄMÄVALMIUDET
(Valitaan kaikki ) |
29 | ||||||||||||||||||||||||||||
| ZZPP0500 | Osaajana kehittyminen | 5 | ||||||||||||||||||||||||||||
| ZZPP0400 | ICT-valmiudet | 3 | ||||||||||||||||||||||||||||
| ZZPP0600 | Tutkimus ja kehittäminen | 5 | ||||||||||||||||||||||||||||
| ZZPP0700 | Yrittäjyys ja innovaatiot | 5 | ||||||||||||||||||||||||||||
| ZZPC0200 | Työelämän englanti | 4 | ||||||||||||||||||||||||||||
| ZZPC0300 | Työelämän ruotsi | 4 | ||||||||||||||||||||||||||||
| ZZPC0400 | Työelämän viestintä | 3 | ||||||||||||||||||||||||||||
| MZMY1Z-1037 |
MATKAILU-JA RAVITSEMISALAN TOIMINTAYMPÄRISTÖOSAAMINEN
(Valitaan kaikki ) |
30 | ||||||||||||||||||||||||||||
| MZMA0110 | Palvelun perusteet | 5 | ||||||||||||||||||||||||||||
| MZMA0111 | Electronic Customer Services | 5 | ||||||||||||||||||||||||||||
| MZMA0112 | Restonomin toimintaympäristö | 5 | ||||||||||||||||||||||||||||
| MZPHW100 | Harjoittelu 1 | 15 | ||||||||||||||||||||||||||||
| MZBM1Z-1037 |
MATKAILU- JA RAVITSEMISALAN LIIKETOIMINTAOSAAMINEN
(Valitaan kaikki ) |
40 | ||||||||||||||||||||||||||||
| HMAB0110 | Marketing | 5 | ||||||||||||||||||||||||||||
| HMAB0120 | Johtaminen | 5 | ||||||||||||||||||||||||||||
| HMAB0130 | Taloushallinto | 5 | ||||||||||||||||||||||||||||
| MZBQ0100 | Laatu palvelun kilpailutekijänä | 5 | ||||||||||||||||||||||||||||
| MZBM1000 | Matkailuyrityksen kannattava liiketoiminta | 5 | ||||||||||||||||||||||||||||
| MZBM1100 | Matkailuyrityksen operatiivinen johtaminen | 5 | ||||||||||||||||||||||||||||
| MZBM1200 | Marketing and sales in tourism | 10 | ||||||||||||||||||||||||||||
| MMTI1Z-1013 |
INNOVATIIVISTEN MATKAILUPALVELUJEN OSAAMINEN
(Valitaan kaikki ) |
51 | ||||||||||||||||||||||||||||
| MMTI1000 | Kestävä matkailuelinkeino | 10 | ||||||||||||||||||||||||||||
| MMTI1100 | Customer oriented experiences | 6 | ||||||||||||||||||||||||||||
| MMTI2000 | Matkailun palvelujärjestelmät | 10 | ||||||||||||||||||||||||||||
| MMTI2100 | Future trends in tourism | 5 | ||||||||||||||||||||||||||||
| MZMV0200 | Venäjän kulttuuri ja kieli (MARATA) | 5 | ||||||||||||||||||||||||||||
| MZTHW200 | Harjoittelu 2 | 15 | ||||||||||||||||||||||||||||
| MZMI1Z-1037 |
INNOVOINTI JA KEHITTÄMISOSAAMINEN
(Valitaan kaikki ) |
50 | ||||||||||||||||||||||||||||
| MZMI0100 | Innovaatioprosessi | 10 | ||||||||||||||||||||||||||||
| MZMI0200 | Matkailun vastuulliset yrityskonseptit | 10 | ||||||||||||||||||||||||||||
| MZRDZ100 | Opinnäytetyö | 15 | ||||||||||||||||||||||||||||
| MZRDZ110 | Opinnäytetyö osa 1 | 5 | ||||||||||||||||||||||||||||
| MZRDZ120 | Opinnäytetyö osa 2 | 10 | ||||||||||||||||||||||||||||
| MZRDZ200 | Kypsyysnäyte | 0 | ||||||||||||||||||||||||||||
| MZVV1Z-1009 |
KEHITTYVÄ ASIANTUNTIJUUS MATKAILU- JA RAVITSEMISALALLA
(Valitaan kaikki ) |
45 | ||||||||||||||||||||||||||||
| HIBP3100 | Concept Lab | 5 | ||||||||||||||||||||||||||||
| MMPD1100 | Food Service in Practice | 5 | ||||||||||||||||||||||||||||
| MMPG1400 | Food Tourism | 5 | ||||||||||||||||||||||||||||
| MMPR6130 | Hyvinvointia ravinnosta ja liikunnasta | 5 | ||||||||||||||||||||||||||||
| MMTE0210 | Event Management | 5 | ||||||||||||||||||||||||||||
| MWTE0300 | Accommodation Management | 5 | ||||||||||||||||||||||||||||
| MMTE0400 | Tapahtumaprojektit | 5 | ||||||||||||||||||||||||||||
| MMPC2310 | Consumer Behaviour | 5 | ||||||||||||||||||||||||||||
| MMPF2600 | Toimitilajohtaminen tapahtumassa | 5 | ||||||||||||||||||||||||||||
| MTA2014SPT-1001 |
VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0 ) |
0 | ||||||||||||||||||||||||||||
| Yhteensä | 210 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
|---|---|---|
| ZZP02Z-1160 |
TYÖELÄMÄVALMIUDET
(Valitaan kaikki ) |
29 |
| ZZPP0500 | Osaajana kehittyminen | 5 |
| ZZPP0400 | ICT-valmiudet | 3 |
| ZZPP0600 | Tutkimus ja kehittäminen | 5 |
| ZZPP0700 | Yrittäjyys ja innovaatiot | 5 |
| ZZPC0200 | Työelämän englanti | 4 |
| ZZPC0300 | Työelämän ruotsi | 4 |
| ZZPC0400 | Työelämän viestintä | 3 |
| MZMY1Z-1037 |
MATKAILU-JA RAVITSEMISALAN TOIMINTAYMPÄRISTÖOSAAMINEN
(Valitaan kaikki ) |
30 |
| MZMA0110 | Palvelun perusteet | 5 |
| MZMA0111 | Electronic Customer Services | 5 |
| MZMA0112 | Restonomin toimintaympäristö | 5 |
| MZPHW100 | Harjoittelu 1 | 15 |
| MZBM1Z-1037 |
MATKAILU- JA RAVITSEMISALAN LIIKETOIMINTAOSAAMINEN
(Valitaan kaikki ) |
40 |
| HMAB0110 | Marketing | 5 |
| HMAB0120 | Johtaminen | 5 |
| HMAB0130 | Taloushallinto | 5 |
| MZBQ0100 | Laatu palvelun kilpailutekijänä | 5 |
| MZBM1000 | Matkailuyrityksen kannattava liiketoiminta | 5 |
| MZBM1100 | Matkailuyrityksen operatiivinen johtaminen | 5 |
| MZBM1200 | Marketing and sales in tourism | 10 |
| MMTI1Z-1013 |
INNOVATIIVISTEN MATKAILUPALVELUJEN OSAAMINEN
(Valitaan kaikki ) |
51 |
| MMTI1000 | Kestävä matkailuelinkeino | 10 |
| MMTI1100 | Customer oriented experiences | 6 |
| MMTI2000 | Matkailun palvelujärjestelmät | 10 |
| MMTI2100 | Future trends in tourism | 5 |
| MZMV0200 | Venäjän kulttuuri ja kieli (MARATA) | 5 |
| MZTHW200 | Harjoittelu 2 | 15 |
| MZMI1Z-1037 |
INNOVOINTI JA KEHITTÄMISOSAAMINEN
(Valitaan kaikki ) |
50 |
| MZMI0100 | Innovaatioprosessi | 10 |
| MZMI0200 | Matkailun vastuulliset yrityskonseptit | 10 |
| MZRDZ100 | Opinnäytetyö | 15 |
| MZRDZ110 | Opinnäytetyö osa 1 | 5 |
| MZRDZ120 | Opinnäytetyö osa 2 | 10 |
| MZRDZ200 | Kypsyysnäyte | 0 |
| MZVV1Z-1009 |
KEHITTYVÄ ASIANTUNTIJUUS MATKAILU- JA RAVITSEMISALALLA
(Valitaan kaikki ) |
45 |
| HIBP3100 | Concept Lab | 5 |
| MMPD1100 | Food Service in Practice | 5 |
| MMPG1400 | Food Tourism | 5 |
| MMPR6130 | Hyvinvointia ravinnosta ja liikunnasta | 5 |
| MMTE0210 | Event Management | 5 |
| MWTE0300 | Accommodation Management | 5 |
| MMTE0400 | Tapahtumaprojektit | 5 |
| MMPC2310 | Consumer Behaviour | 5 |
| MMPF2600 | Toimitilajohtaminen tapahtumassa | 5 |
| MTA2014SPT-1001 |
VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0 ) |
0 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.