Palvelujen tuottamisen ja johtamisen koulutusohjelma, aikuiskoulutus: Aikuiskoulutus
Opetussuunitelman tunnus: MPA2012SMM
- Tutkintonimike
- Restonomi (AMK), liikkeenjohto
- Laajuus
- 210 op
- Kesto
- 3.5 vuotta (210 op)
- Aloituslukukausi
- Syksy 2012
- Opetuskieli
- suomi
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
| Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2012-2013 | 2013-2014 | 2014-2015 | 2015-2016 | Syksy 2012 | Kevät 2013 | Syksy 2013 | Kevät 2014 | Syksy 2014 | Kevät 2015 | Syksy 2015 | 1. / 2012 | 2. / 2012 | 3. / 2013 | 4. / 2013 | 5. / 2013 | 1. / 2013 | 2. / 2013 | 3. / 2014 | 4. / 2014 | 5. / 2014 | 1. / 2014 | 2. / 2014 | 3. / 2015 | 4. / 2015 | 5. / 2015 | 1. / 2015 | 2. / 2015 |
|---|---|---|
| Yhteensä | 210 |
| Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
|---|---|---|
| ZZP01Z-1357 |
TYÖELÄMÄVALMIUDET
(Valitaan kaikki ) |
15 |
| ZZPP0300 | Oppiminen ja ammatillinen kasvu | 3 |
| ZZPP0400 | ICT-valmiudet | 3 |
| ZZPC0500 | Työelämän ruotsi | 3 |
| ZZPC0600 | Työelämän englanti | 3 |
| ZZPC0700 | Työelämän viestintä | 3 |
| MZMT1Z-1044 |
PALVELUYRITYSTEN TOIMINTAYMPÄRISTÖOSAAMINEN
(Valitaan kaikki ) |
20 |
| MZMV0200 | Venäjän kulttuuri ja kieli (MARATA) | 5 |
| MZMA0150 | Ihminen palvelujen toimintaympäristössä | 5 |
| MZMA0250 | Palveluyritysten toimintaympäristö | 10 |
| MZMB1Z-1044 |
PALVELUYRITYSTEN LIIKETOIMINNAN JOHTAMINEN
(Valitaan kaikki ) |
50 |
| MZMB0100 | Palveluyrityksen liiketoiminnan perusteet | 10 |
| MZMB0200 | Palveluyrityksen prosessien operatiivinen johtaminen | 15 |
| MZMB0310 | Palveluyrityksen strateginen johtaminen | 5 |
| MZMB0320 | Special Issues of Strategic Management | 5 |
| MZTHW200 | Harjoittelu 2 | 15 |
| MMPD1Z-1031 |
PROSESSIEN JOHTAMINEN RUOKA- JA RAVINTOLAPALVELUISSA
(Valitaan opintopisteitä: 65 ) |
65 |
| MZMP0100 | Palvelu- ja tuotantoprosessit | 5 |
| MMPD1000 | Food Service in Practice | 10 |
| MMPD2010 | Ruokapalveluprosessit | 5 |
| MMPD2050 | Food Service Processes 2 | 5 |
| MMPD2100 | Ruokatuotannon suunnittelu | 10 |
| MMPD2200 | Palvelutuotannon suunnittelu | 10 |
| MMPD2350 | Basics of Wine and Other Alcoholic Beverages | 5 |
| MMPD2400 | Viini- ja alkoholijuomien jatkokurssi | 5 |
| MMPD2500 | Ruoka- ja ravintolapalvelujen päivittäisjohtaminen | 10 |
| MZPHW100 | Harjoittelu 1 | 15 |
| MMPF1Z-1031 |
PROSESSIEN JOHTAMINEN TOIMITILAPALVELUISSA
(Valitaan opintopisteitä: 55 ) |
55 |
| MZMP0100 | Palvelu- ja tuotantoprosessit | 5 |
| MMPF2000 | Tilapalvelut | 10 |
| MMFA2100 | Environmental Aspects in Facility Management | 10 |
| MMFA2200 | Space Management | 5 |
| MMPF2300 | Tilapalvelujen suunnittelu ja ohjaus | 10 |
| MMPF2400 | Aula- ja turvapalvelut | 5 |
| MMPF2500 | Rakennettu kulttuuriympäristö palveluympäristönä | 5 |
| MZPHW100 | Harjoittelu 1 | 15 |
| MZMV1Z-1030 |
VALINNAISET OPINTOJAKSOT MARATAN MUISTA KOULUTUSOHJELMISTA
(Valitaan opintopisteitä: 10 ) |
10 |
| MZMV0900 | Projektiopinnot | 5 |
| MZMD1Z-1044 |
PALVELUYRITYKSEN INNOVAATIOTOIMINNAN JOHTAMINEN
(Valitaan opintopisteitä: 25 ) |
25 |
| MZMD0300 | Tuotekehitysprosessin johtaminen | 10 |
| MMPC3110 | Ethical and Environmental Aspects in Consumer Services | 5 |
| MMPC3120 | Kuluttajapalvelujen eettinen ja ekologinen kehittäminen | 5 |
| MMPF3200 | Toimitilajohtaminen | 5 |
| MMDF3300 | Sustainable Facility Management | 5 |
| MMPD3100 | Ravitsemispalveluyritysten ja -konseptien suunnittelu | 10 |
| MZMR1Z-1044 |
TUTKIMUS- JA KEHITTÄMISOSAAMINEN
(Valitaan kaikki ) |
25 |
| MZRD1000 | Tutkimus- ja kehittämistyön lähtökohdat | 5 |
| MZRD2000 | Tutkimus- ja kehittämisprosessi | 5 |
| MZRDZ100 | Opinnäytetyö | 15 |
| MZRDZ200 | Kypsyysnäyte | 0 |
| MPA2012SMM-1001 |
VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT
(Valitaan opintopisteitä: 15 ) |
15 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.