Matkailu- ja palveluliiketoiminta: MRE2017SMM
Opetussuunitelman tunnus: MRE2017SMM
- Tutkintonimike
- Restonomi (AMK), liikkeenjohto
- Laajuus
- 210 op
- Kesto
- 3.5 vuotta (210 op)
- Aloituslukukausi
- Syksy 2017
- Opetuskieli
- suomi
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
| Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2017-2018 | 2018-2019 | 2019-2020 | 2020-2021 | Syksy 2017 | Kevät 2018 | Syksy 2018 | Kevät 2019 | Syksy 2019 | Kevät 2020 | Syksy 2020 | 1. / 2017 | 2. / 2017 | 3. / 2018 | 4. / 2018 | 5. / 2018 | 1. / 2018 | 2. / 2018 | 3. / 2019 | 4. / 2019 | 5. / 2019 | 1. / 2019 | 2. / 2020 | 3. / 2020 | 1. / 2020 |
|---|---|---|
| Yhteensä | 210 |
AMK: JAMKin yhteiset osaamiset 2017-2019
|
Kansainvälisyysosaaminen
Opiskelija |
| Työelämän englanti |
| Työelämän ruotsi |
| Restonomin toimintaympäristö |
| Harjoittelu |
| Food and Consumer |
| Concept Lab |
|
Oppimisen taidot
Opiskelija |
| Osaajana kehittyminen |
| ICT-valmiudet |
| Yrittäjyys |
| JAMK Innovaatioviikko |
| Työelämän viestintä |
| Etsin, kehitän ja käynnistän |
| Unelmat+Inspiraatio! |
| Concept Lab |
| JAMKGenerator Project |
| Osuuskunta goes on the road |
| Tutkimus ja kehittäminen |
| Opinnäytetyö osa 1 |
| Opinnäytetyö osa 2 |
|
Tiedonhallintaosaaminen
Opiskelija |
| Osaajana kehittyminen |
| ICT-valmiudet |
| Yrittäjyys |
| JAMK Innovaatioviikko |
| Etsin, kehitän ja käynnistän |
| Unelmat+Inspiraatio! |
| JAMKGenerator Project |
| Tutkimus ja kehittäminen |
|
Työelämäosaaminen
Opiskelija |
| Yrittäjyys |
| JAMK Innovaatioviikko |
| Työelämän englanti |
| Työelämän ruotsi |
| Työelämän viestintä |
| Restonomin toimintaympäristö |
| Harjoittelu |
| Suuntaava harjoittelu |
| Etsin, kehitän ja käynnistän |
| Unelmat+Inspiraatio! |
| NY-startup 1 |
| NY-startup 2 |
| Concept Lab |
| JAMKGenerator Project |
| Yrittäminen osuuskunnassa |
|
Viestintäosaaminen
Opiskelija |
| Osaajana kehittyminen |
| ICT-valmiudet |
| Työelämän englanti |
| Työelämän ruotsi |
| Työelämän viestintä |
| Restonomin toimintaympäristö |
| Harjoittelu |
| Tutkimus ja kehittäminen |
| Opinnäytetyö osa 2 |
| Kypsyysnäyte |
|
Yrittäjyysosaaminen
Opiskelija |
| Yrittäjyys |
| JAMK Innovaatioviikko |
| Etsin, kehitän ja käynnistän |
| Unelmat+Inspiraatio! |
| NY-startup 1 |
| NY-startup 2 |
| Concept Lab |
| JAMKGenerator Project |
| Esihautomo |
| Osuuskunta goes on the road |
| Yrittäminen osuuskunnassa |
| Hautomo |
| Luokittelemattomat |
| Palvelun perusteet |
| Electronic Customer Services |
| Marketing |
| Johtaminen |
| Taloushallinto |
| Palvelujärjestelmät |
| Operatiivinen johtaminen |
| Selling and Sales Support |
| Food Culture |
| Kestävä ruokatuotanto |
| Food and Environment |
| Ruuan laatutekijät |
| Restaurant's beverage products |
| Ruoka- ja ravintolapalvelujen päivittäisjohtaminen |
| Palvelumuotoiluprosessi |
| Responsible Business Concepts |
| Food Tourism |
| Wellbeing Tourism |
| Activity Tourism |
| Cultural Tourism |
| Event Management |
| Congress and Meeting Management |
| Hyvinvointia ravinnosta ja liikunnasta |
| Sustainable Nutrition |
| Ruokapalvelujen perusteet |
| Syventävä viinikurssi |
| Sustainable Hospitality |
| Consumer Behaviour |
| Toimitilajohtaminen tapahtumassa |
| Asian Incoming Tourism |
| Hotel management |
| Projektiopinnot |
AMK: Matkailu- ja palveluliiketoiminta 2017-2018
|
Innovatiivisten matkailupalvelujen osaaminen
• Tuottaa ja johtaa asiakaslähtöisiä matkailupalveluja |
| Food Tourism |
| Wellbeing Tourism |
| Activity Tourism |
| Cultural Tourism |
| Event Management |
| Congress and Meeting Management |
| Asian Incoming Tourism |
| Hotel management |
| Projektiopinnot |
|
Innovointi- ja kehittämisosaaminen
• Kaupallistaa potentiaaliset ideat innovaatioiksi |
| Operatiivinen johtaminen |
| Suuntaava harjoittelu |
| Palvelumuotoiluprosessi |
| Responsible Business Concepts |
| Projektiopinnot |
|
Kestävän gastronomian osaaminen
• Ymmärtää ruokakulttuurin roolin osana kulttuuriperintöä ja levittää tätä ymmärrystä |
| Operatiivinen johtaminen |
| Food Culture |
| Kestävä ruokatuotanto |
| Food and Environment |
| Ruuan laatutekijät |
| Food and Consumer |
| Restaurant's beverage products |
| Ruoka- ja ravintolapalvelujen päivittäisjohtaminen |
| Suuntaava harjoittelu |
| Food Tourism |
| Hyvinvointia ravinnosta ja liikunnasta |
| Sustainable Nutrition |
| Ruokapalvelujen perusteet |
| Syventävä viinikurssi |
|
Käyttäjälähtöisten tilapalvelujen osaaminen
• Tuntee käyttäjälähtöisen suunnittelun periaatteet ja soveltaa niitä tilojen ja toimitilapalvelujen suunnittelussa ja kehittämisessä uudella ja innovatiivisella tavalla |
| Operatiivinen johtaminen |
| Toimitilajohtaminen tapahtumassa |
|
Matkailu- ja ravitsemisalan liiketoimintaosaaminen
• Kehittää systemaattisesti alan liiketoiminnan laatua |
| Electronic Customer Services |
| Marketing |
| Johtaminen |
| Taloushallinto |
| Palvelujärjestelmät |
| Operatiivinen johtaminen |
| Selling and Sales Support |
| Ruoka- ja ravintolapalvelujen päivittäisjohtaminen |
| Suuntaava harjoittelu |
| Palvelumuotoiluprosessi |
| Responsible Business Concepts |
| Consumer Behaviour |
| Toimitilajohtaminen tapahtumassa |
| Projektiopinnot |
|
Matkailu- ja ravitsemisalan toimintaympäristöosaaminen
• Tuntee matkailu- ravitsemis- tai toimitilapalvelujen kansainvälisen toimintaympäristön ja osaa toimia alan muutoksessa |
| Restonomin toimintaympäristö |
| Palvelun perusteet |
| Electronic Customer Services |
| Harjoittelu |
| Sustainable Hospitality |
| Consumer Behaviour |
| Luokittelemattomat |
| Osaajana kehittyminen |
| ICT-valmiudet |
| Yrittäjyys |
| JAMK Innovaatioviikko |
| Työelämän englanti |
| Työelämän ruotsi |
| Työelämän viestintä |
| Etsin, kehitän ja käynnistän |
| Unelmat+Inspiraatio! |
| NY-startup 1 |
| NY-startup 2 |
| Concept Lab |
| JAMKGenerator Project |
| Esihautomo |
| Osuuskunta goes on the road |
| Yrittäminen osuuskunnassa |
| Hautomo |
| Tutkimus ja kehittäminen |
| Opinnäytetyö osa 1 |
| Opinnäytetyö osa 2 |
| Kypsyysnäyte |
Opintojen tyyppi (AMK)
| Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
|---|---|---|
| ZZP03Z-1297 |
TYÖELÄMÄVALMIUDET
(Valitaan kaikki ) |
24 |
| ZZPP0500 | Osaajana kehittyminen | 5 |
| ZZPP0400 | ICT-valmiudet | 3 |
| ZZPP0710 | Yrittäjyys | 3 |
| ZZPP0720 | JAMK Innovaatioviikko | 2 |
| ZZPC0200 | Työelämän englanti | 4 |
| ZZPC0300 | Työelämän ruotsi | 4 |
| ZZPC0400 | Työelämän viestintä | 3 |
| MZMY1Z-1033 |
MATKAILU-JA RAVITSEMISALAN TOIMINTAYMPÄRISTÖOSAAMINEN
(Valitaan kaikki ) |
30 |
| MZMA0112 | Restonomin toimintaympäristö | 5 |
| MZMA0110 | Palvelun perusteet | 5 |
| MZMA0111 | Electronic Customer Services | 5 |
| MZMHW100 | Harjoittelu | 15 |
| MZBM1Z-1033 |
MATKAILU- JA RAVITSEMISALAN LIIKETOIMINTAOSAAMINEN
(Valitaan kaikki ) |
35 |
| HMAB0110 | Marketing | 5 |
| HMAB0120 | Johtaminen | 5 |
| HMAB0130 | Taloushallinto | 5 |
| HMAB0140 | Palvelujärjestelmät | 5 |
| MZMB0400 | Operatiivinen johtaminen | 10 |
| MZBM3000 | Selling and Sales Support | 5 |
| MMPG1Z-1031 |
KESTÄVÄN GASTRONOMIAN OSAAMINEN
(Valitaan kaikki ) |
56 |
| MMPG1110 | Food Culture | 5 |
| MMPG1100 | Kestävä ruokatuotanto | 5 |
| MMPG1120 | Food and Environment | 5 |
| MMPG1210 | Ruuan laatutekijät | 6 |
| MMPG1300 | Food and Consumer | 5 |
| MMPD3200 | Restaurant's beverage products | 5 |
| MMPD2500 | Ruoka- ja ravintolapalvelujen päivittäisjohtaminen | 10 |
| MZMHW200 | Suuntaava harjoittelu | 15 |
| ZZG01Z-1322 |
YRITTÄJYYS JA INNOVAATIOTOIMINTA
(Valitaan opintopisteitä: 15 ) |
0 - 15 |
| ZZVZ0800 | Etsin, kehitän ja käynnistän | 5 |
| ZYVZ0200 | Unelmat+Inspiraatio! | 3 |
| ZYVZ0100 | NY-startup 1 | 10 |
| ZYVZ0150 | NY-startup 2 | 5 |
| HIBP3100 | Concept Lab | 5 |
| ZZWZ0100 | JAMKGenerator Project | 5 |
| ZZVZ0400 | Esihautomo | 5 |
| ZYVZ0300 | Osuuskunta goes on the road | 3 |
| ZZVZ0560 | Yrittäminen osuuskunnassa | 5 |
| ZZVZ0450 | Hautomo | 8 |
| MZMI1Z-1033 |
INNOVOINTI JA KEHITTÄMISOSAAMINEN
(Valitaan kaikki ) |
40 |
| ZZPP0610 | Tutkimus ja kehittäminen | 5 |
| MZMI2000 | Palvelumuotoiluprosessi | 10 |
| MZMI3000 | Responsible Business Concepts | 10 |
| MZRDZ110 | Opinnäytetyö osa 1 | 5 |
| MZRDZ120 | Opinnäytetyö osa 2 | 10 |
| MZRDZ210 | Kypsyysnäyte | 0 |
| VAPAAZ-1656 |
VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT
(Valitaan opintopisteitä: 25 ) |
25 |
| MMPG1400 | Food Tourism | 5 |
| MMPG1700 | Wellbeing Tourism | 5 |
| MMPG1800 | Activity Tourism | 5 |
| MMPG1910 | Cultural Tourism | 5 |
| MMTE0210 | Event Management | 5 |
| MMTE0240 | Congress and Meeting Management | 5 |
| MMPR6130 | Hyvinvointia ravinnosta ja liikunnasta | 5 |
| MMPR6140 | Sustainable Nutrition | 5 |
| MMPD1200 | Ruokapalvelujen perusteet | 10 |
| MMPD3300 | Syventävä viinikurssi | 5 |
| MMPT2200 | Sustainable Hospitality | 5 |
| MMPC2310 | Consumer Behaviour | 5 |
| MMPF2600 | Toimitilajohtaminen tapahtumassa | 5 |
| MMFT9000 | Asian Incoming Tourism | 5 |
| MWTE0310 | Hotel management | 5 |
| MZMV0900 | Projektiopinnot | 5 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.