Siirry suoraan sisältöön

Hyvinvointia ruokainnovaatioillaLaajuus (5 op)

Opintojakson tunnus: C-02537-MA00BE86

Opintojakson perustiedot


Laajuus
5 op
Opetuskieli
suomi
Korkeakoulu
Savonia-ammattikorkeakoulu

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa - innovoida hyvinvointia tukevia ruoka- ja tuoteratkaisuja - kuvata tuotekehitysprosessin vaiheet ruokatuotteen kehittämisessä - kuvailla hyvinvointi- ja terveystrendien merkityksen tuotekehityksessä - hyödyntää ja analysoida tutkimustietoa tuotekehitysprosessin eri vaiheissa

Sisältö

Sisältö - hyvinvointia tukevat kestävät ruoka- ja tuoteratkaisut - ruoan tuotekehitysprosessi ja sen vaiheet - hyvinvointi- ja terveystrendien huomioiminen tuotekehityksessä - tutkimustiedon merkitys tuotekehitysprosessissa

Oppimateriaalit

Materiaalit ilmoitetaan opintojakson aikana.

Siirry alkuun