Kanat ja pienkanalat (3op)
Toteutuksen tunnus: LMEZ0100-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ajoitus
- 01.08.2020 - 31.12.2020
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 3 op
- Lähiosuus
- 3 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- TA16 - Biotalousinstituutti
- Opetuskielet
- suomi
- Opettajat
- Mirja Riipinen
- Opintojakso
- LMEZ0100
Toteutukselle Kanat ja pienkanalat LMEZ0100-3002 ei valitettavasti löytynyt varauksia. Varauksia ei ole mahdollisesti vielä julkaistu tai toteutus on itsenäisesti suoritettava.
Arviointiasteikko
0-5
                    
Tavoitteet
Opiskelija osaa arvioida pienkanalassa kanojen hyvinvointiin keskeisesti vaikuttavat tekijät. Opiskelija osaa määrittää olosuhteet kanojen eri  tuotantovaiheen ja luontaisen tarpeen mukaisesti. Opiskelija osaa arvioida ympäristön vaikutuksen kanojen elämään ja tuotantoon.
                    
Sisältö
Kanojen hyvinvointia koskevat ohjeet ja suositukset. 
 Tuotantovaiheiden erityispiirteet hyvinvoinnin kannalta.
 Ruokinnan suunnittelu ja  onnistumisen seuranta.
 Kanojen luontaisen käyttäytymisen perusteet.
                    
Oppimateriaalit
Verkko-oppimisympäristön materiaali
                    
Opetusmenetelmät
Itsenäisesti suoritettavat verkko-opinnot
                    
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Opintojakson tai osan siitä voi suorittaa aikaisemman osaamisen perusteella tai opinnollistamalla työelämässä.
                    
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Yhteensä 81 tuntia opiskelijan työtä. - itsenäinen työskentely 41 h - harjoitustyöt 40 h
                    
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Opiskelija hallitsee  kanojen hyvinvoinnin ja käyttäytymisen perusteet.
 Opiskelija osaa itsenäisesti arvioida kanojen hyvinvointiin vaikuttavat tekijät pienkanalassa ja kykenee arvioimaan olosuhteiden vaikutuksia tuotantoon.
 Opiskelija osaa soveltaa taitojaan itsenäisesti pienkanalaolosuhteissa sekä osaa kehittää pienkanalan tuotantoa.
                    
Esitietovaatimukset
-
                    
Lisätiedot
Avoin AMK 20
                    
