Palveluliiketoiminta (AMK): Monimuotototeutus
Tunnus: MPT2022SS
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2022-2023 | 2023-2024 | 2024-2025 | 2025-2026 | Syksy 2022 | Kevät 2023 | Syksy 2023 | Kevät 2024 | Syksy 2024 | Kevät 2025 | Syksy 2025 | 1. / 2022 | 2. / 2023 | 3. / 2023 | 1. / 2023 | 2. / 2024 | 3. / 2024 | 1. / 2024 | 2. / 2025 | 3. / 2025 | 1. / 2025 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
MPT2022SS-1002 |
OPISKELIJA- JA TYÖHYVINVOINTI
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 10) |
10 | |||||||||||||||||||||
ZZPP0520 | Osaajana kehittyminen | 5 | 3 | 1 | 1 | 2 | 1 | 1 | 1 | 2 | 1 | 1 | 1 | ||||||||||
MMPR6130 | Hyvinvointia ravinnosta ja liikunnasta | 5 | |||||||||||||||||||||
SZZZ1910 | Opiskelijan hyvinvointi ja elämäntaidot | 2 | |||||||||||||||||||||
SZZ30500 | Life balance - tasapainoa elämään | 5 | |||||||||||||||||||||
BI00BB51 | Sujuvuutta opiskeluun, opiskelukirjoittaminen | 2 | |||||||||||||||||||||
BI00BB52 | Sujuvuutta opiskeluun, opiskelutekniikat | 2 | |||||||||||||||||||||
BI00BB50 | Sujuvuutta opiskeluun, kielenhuollon kertaus | 1 | |||||||||||||||||||||
ZZ00BM06 | Opiskelijatutorointi | 3 - 5 | |||||||||||||||||||||
ZZ00BM07 | Monimuototutorointi | 3 - 5 | |||||||||||||||||||||
ZZAJ0400 | Mentorointi | 3 | |||||||||||||||||||||
ZZEJ0100 | Löydä oma liikuntamuotosi | 5 | |||||||||||||||||||||
ZZAJ0100 | Opiskelija aktiivina JAMKissa | 5 - 15 | |||||||||||||||||||||
MPT2022SS-1001 |
KIELET JA VIESTINTÄ
(Valitaan kaikki ) |
11 | |||||||||||||||||||||
ZZPC0420 | Työelämän viestintä | 3 | 3 | 3 | 3 | ||||||||||||||||||
ZZPC0220 | Työelämän englanti | 4 | 4 | 4 | 4 | ||||||||||||||||||
ZZPC0320 | Työelämän ruotsi | 4 | 4 | 4 | 4 | ||||||||||||||||||
MPT2022SS-1007 |
FUTURE FACTORY
(Valitaan kaikki ) |
15 | |||||||||||||||||||||
ZZPP0740 | JAMK InnoFlash | 2 | 2 | 2 | 2 | ||||||||||||||||||
ZZPP0750 | Yrittäjyys | 3 | 3 | 3 | 3 | ||||||||||||||||||
ZZPP0920 | Future Factory -projekti | 10 | 10 | 10 | 10 | ||||||||||||||||||
MPT2022SS-1003 |
VASTUULLINEN PALVELULIIKETOIMINTAOSAAMINEN
(Valitaan kaikki ) |
50 | |||||||||||||||||||||
HL00BD11 | Talousmatematiikka | 3 | 3 | 3 | 3 | ||||||||||||||||||
MMAB0130 | Restonomin taloushallinto | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MP00BA24 | Palveluliiketoiminnan perusteet | 10 | 10 | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||
ZZPP0420 | ICT-valmiudet | 3 | 3 | 3 | 3 | ||||||||||||||||||
HMAB1000 | Services marketing | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MP00BS38 | Palvelujen laatu ja asiakastyytyväisyys | 4 | 4 | 4 | 4 | ||||||||||||||||||
MMZZ2000 | Digitalisaation mahdollisuudet liiketoiminnassa | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MZMI3000 | Responsible Business Concepts | 10 | 10 | 10 | 10 | ||||||||||||||||||
HL00BD54 | Palvelumuotoilu | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MPT2022SS-1004 |
KESTÄVÄN GASTRONOMIAN OSAAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 40) |
25 - 40 | |||||||||||||||||||||
MP00BO07 | Johdanto kestävään gastronomiaan | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MMPG1120 | Food and Environment | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MMPR6170 | Kestävä ravitsemus | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MMPG1300 | Food and Consumer | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MMPD3000 | Sustainability in Beverages | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MMZZ2100 | Ammatillinen kehittyminen | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||
MMPG1400 | Food Tourism | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||
MMPD3300 | Syventävä viinikurssi | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||
MP00BU29 | WSET-viinikurssi | 3 | |||||||||||||||||||||
MPT2022SS-1005 |
RUOKA- JA RAVINTOLAPALVELUIDEN JOHTAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 39) |
34 - 39 | |||||||||||||||||||||
MZMA0112 | Restonomin toimintaympäristö | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MZMA0113 | Restonomin lakitietous | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
HL00BD06 | Johtaminen | 4 | 4 | 4 | 4 | ||||||||||||||||||
MP00BT48 | Työskentely ammattikeittiössä | 5 | |||||||||||||||||||||
MMPG2100 | Tulevaisuuden kestävät ruokapalvelut | 10 | 10 | 10 | 10 | ||||||||||||||||||
MZMB0500 | Palveluyrityksen operatiivinen johtaminen | 10 | 10 | 10 | 10 | ||||||||||||||||||
MMPG3000 | Oman ammattialan kehittäminen | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MPT2022SS-1008 |
TUTKIMUKSELLINEN KEHITTÄMISTOIMINTA
(Valitaan kaikki ) |
20 | |||||||||||||||||||||
ZZPP0620 | Kehittämis- ja tutkimustoiminta | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
ZZ00BL91 | Opinnäytetyön suunnittelu, AMK | 3 | 3 | 3 | 3 | ||||||||||||||||||
ZZ00BL97 | Opinnäytetyön kirjoittaminen, AMK | 2 | 2 | 2 | 2 | ||||||||||||||||||
ZZ00BL92 | Opinnäytetyön toteutus, AMK | 6 | 6 | 6 | 6 | ||||||||||||||||||
ZZ00BL93 | Opinnäytetyön raportointi ja arviointi, AMK | 4 | 4 | 4 | 4 | ||||||||||||||||||
ZZOA0220 | Kypsyysnäyte, AMK | 0 | |||||||||||||||||||||
MPT2022SS-1006 |
HARJOITTELU
(Valitaan kaikki ) |
30 | |||||||||||||||||||||
MZMHW100 | Harjoittelu | 15 | 15 | 15 | 15 | ||||||||||||||||||
MZMHW200 | Suuntaava harjoittelu | 15 | 15 | 15 | 15 | ||||||||||||||||||
MPT2022SS-1009 |
VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
15 | 15 | 15 | 15 | 15 | 15 | 15 | |||||||||||||||
YHTYRI |
Yhteiset yrittäjyysopinnot (AMK- ja YAMK-opiskelijalle)
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 23) |
0 - 23 | |||||||||||||||||||||
ZZ00BC02 | Ideasta yritykseksi | 5 | |||||||||||||||||||||
ZZ00BC03 | Yrittäjävalmennus | 8 | |||||||||||||||||||||
ZYVZ0200 | Unelmat+Inspiraatio! | 3 | |||||||||||||||||||||
ZZ00CQ16 | Yrittäjyystarinoita | 2 | |||||||||||||||||||||
ZZ00CQ17 | Valmiina yrittämään | 3 | |||||||||||||||||||||
ZZ00CQ18 | Vuosi yrittäjänä | 1 - 5 | |||||||||||||||||||||
ZZ00CQ62 | Yritystoimintaa kehittävät opinnot | 1 - 5 | |||||||||||||||||||||
MPT2022SS-1010 |
CAMPUSONLINE-OPINNOT
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 | |||||||||||||||||||||
MPT2022SS-1011 |
EDUFUTURA-OPINNOT
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 | |||||||||||||||||||||
Yhteensä | 210 | 70 | 74 | 51 | 15 | 29 | 41 | 39 | 35 | 27 | 24 | 15 | 29 | 41 | 0 | 39 | 35 | 0 | 27 | 16.5 | 7.5 | 15 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.
Opintojen tyyppi (AMK)
AMK: JAMKin yhteiset työelämäosaamiset 2020-2022
AMK: Palveluliiketoiminta 2020-2023
Opintojen pakollisuus (AMK)
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
---|---|---|
MPT2022SS-1002 |
OPISKELIJA- JA TYÖHYVINVOINTI
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 10) |
10 |
ZZPP0520 | Osaajana kehittyminen | 5 |
MMPR6130 | Hyvinvointia ravinnosta ja liikunnasta | 5 |
SZZZ1910 | Opiskelijan hyvinvointi ja elämäntaidot | 2 |
SZZ30500 | Life balance - tasapainoa elämään | 5 |
BI00BB51 | Sujuvuutta opiskeluun, opiskelukirjoittaminen | 2 |
BI00BB52 | Sujuvuutta opiskeluun, opiskelutekniikat | 2 |
BI00BB50 | Sujuvuutta opiskeluun, kielenhuollon kertaus | 1 |
ZZ00BM06 | Opiskelijatutorointi | 3 - 5 |
ZZ00BM07 | Monimuototutorointi | 3 - 5 |
ZZAJ0400 | Mentorointi | 3 |
ZZEJ0100 | Löydä oma liikuntamuotosi | 5 |
ZZAJ0100 | Opiskelija aktiivina JAMKissa | 5 - 15 |
MPT2022SS-1001 |
KIELET JA VIESTINTÄ
(Valitaan kaikki) |
11 |
ZZPC0420 | Työelämän viestintä | 3 |
ZZPC0220 | Työelämän englanti | 4 |
ZZPC0320 | Työelämän ruotsi | 4 |
MPT2022SS-1007 |
FUTURE FACTORY
(Valitaan kaikki) |
15 |
ZZPP0740 | JAMK InnoFlash | 2 |
ZZPP0750 | Yrittäjyys | 3 |
ZZPP0920 | Future Factory -projekti | 10 |
MPT2022SS-1003 |
VASTUULLINEN PALVELULIIKETOIMINTAOSAAMINEN
(Valitaan kaikki) |
50 |
HL00BD11 | Talousmatematiikka | 3 |
MMAB0130 | Restonomin taloushallinto | 5 |
MP00BA24 | Palveluliiketoiminnan perusteet | 10 |
ZZPP0420 | ICT-valmiudet | 3 |
HMAB1000 | Services marketing | 5 |
MP00BS38 | Palvelujen laatu ja asiakastyytyväisyys | 4 |
MMZZ2000 | Digitalisaation mahdollisuudet liiketoiminnassa | 5 |
MZMI3000 | Responsible Business Concepts | 10 |
HL00BD54 | Palvelumuotoilu | 5 |
MPT2022SS-1004 |
KESTÄVÄN GASTRONOMIAN OSAAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 40) |
25 - 40 |
MP00BO07 | Johdanto kestävään gastronomiaan | 5 |
MMPG1120 | Food and Environment | 5 |
MMPR6170 | Kestävä ravitsemus | 5 |
MMPG1300 | Food and Consumer | 5 |
MMPD3000 | Sustainability in Beverages | 5 |
MMZZ2100 | Ammatillinen kehittyminen | 5 |
MMPG1400 | Food Tourism | 5 |
MMPD3300 | Syventävä viinikurssi | 5 |
MP00BU29 | WSET-viinikurssi | 3 |
MPT2022SS-1005 |
RUOKA- JA RAVINTOLAPALVELUIDEN JOHTAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 39) |
34 - 39 |
MZMA0112 | Restonomin toimintaympäristö | 5 |
MZMA0113 | Restonomin lakitietous | 5 |
HL00BD06 | Johtaminen | 4 |
MP00BT48 | Työskentely ammattikeittiössä | 5 |
MMPG2100 | Tulevaisuuden kestävät ruokapalvelut | 10 |
MZMB0500 | Palveluyrityksen operatiivinen johtaminen | 10 |
MMPG3000 | Oman ammattialan kehittäminen | 5 |
MPT2022SS-1008 |
TUTKIMUKSELLINEN KEHITTÄMISTOIMINTA
(Valitaan kaikki) |
20 |
ZZPP0620 | Kehittämis- ja tutkimustoiminta | 5 |
ZZ00BL91 | Opinnäytetyön suunnittelu, AMK | 3 |
ZZ00BL97 | Opinnäytetyön kirjoittaminen, AMK | 2 |
ZZ00BL92 | Opinnäytetyön toteutus, AMK | 6 |
ZZ00BL93 | Opinnäytetyön raportointi ja arviointi, AMK | 4 |
ZZOA0220 | Kypsyysnäyte, AMK | 0 |
MPT2022SS-1006 |
HARJOITTELU
(Valitaan kaikki) |
30 |
MZMHW100 | Harjoittelu | 15 |
MZMHW200 | Suuntaava harjoittelu | 15 |
MPT2022SS-1009 |
VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
15 |
YHTYRI |
Yhteiset yrittäjyysopinnot (AMK- ja YAMK-opiskelijalle)
|
0 - 23 |
ZZ00BC02 | Ideasta yritykseksi | 5 |
ZZ00BC03 | Yrittäjävalmennus | 8 |
ZYVZ0200 | Unelmat+Inspiraatio! | 3 |
ZZ00CQ16 | Yrittäjyystarinoita | 2 |
ZZ00CQ17 | Valmiina yrittämään | 3 |
ZZ00CQ18 | Vuosi yrittäjänä | 1 - 5 |
ZZ00CQ62 | Yritystoimintaa kehittävät opinnot | 1 - 5 |
MPT2022SS-1010 |
CAMPUSONLINE-OPINNOT
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 |
MPT2022SS-1011 |
EDUFUTURA-OPINNOT
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 |