Kestävä ruokajärjestelmä ja ravitsemusLaajuus (5 op)
Tunnus: MM00CQ91
Laajuus
5 op
Vastuuhenkilö
- Karoliina Väisänen
Osaamistavoitteet
Opintojakson tarkoitus
Tämän opintojakson jälkeen sinulla on laaja käsitys kestävästä ruokajärjestelmästä ja ravitsemuksesta.
Opintojakson osaaminen
Palveluliiketoimintaosaaminen
Kestävä kehitys
Ennakoiva kehittäminen
Opintojakson osaamistavoite
Sinä tiedät kestävän ruokajärjestelmän konseptin ja Euroopan tason liittymäpinnat kansallisiin toimintoihin. Hallitset ravitsemuksen vaikutukset hyvinvointiin ja terveyteen. Tiedät suomalaisten kansanterveyteen vaikuttavat oleellisimmat ravitsemuksen tekijät. Osaat analysoida kriittisesti ravitsemusviestintää.
Sisältö
Kestävä ruokajärjestelmä
Suomalaisten ravitsemus
Ravitsemuslaatu
Ravitsemusviestintä
Erityisruokavaliot