Siirry suoraan sisältöön

Kestävä ruokajärjestelmä ja ravitsemusLaajuus (5 op)

Tunnus: MM00CQ91

Laajuus

5 op

Vastuuhenkilö

  • Karoliina Väisänen

Osaamistavoitteet

Opintojakson tarkoitus
Tämän opintojakson jälkeen sinulla on laaja käsitys kestävästä ruokajärjestelmästä ja ravitsemuksesta.

Opintojakson osaaminen
Palveluliiketoimintaosaaminen
Kestävä kehitys
Ennakoiva kehittäminen

Opintojakson osaamistavoite
Sinä tiedät kestävän ruokajärjestelmän konseptin ja Euroopan tason liittymäpinnat kansallisiin toimintoihin. Hallitset ravitsemuksen vaikutukset hyvinvointiin ja terveyteen. Tiedät suomalaisten kansanterveyteen vaikuttavat oleellisimmat ravitsemuksen tekijät. Osaat analysoida kriittisesti ravitsemusviestintää.

Sisältö

Kestävä ruokajärjestelmä
Suomalaisten ravitsemus
Ravitsemuslaatu
Ravitsemusviestintä
Erityisruokavaliot