Palveluliiketoiminta: MPT2019SMM
Tunnus: MPT2019SMM
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2019-2020 | 2020-2021 | 2021-2022 | 2022-2023 | Syksy 2019 | Kevät 2020 | Syksy 2020 | Kevät 2021 | Syksy 2021 | Kevät 2022 | Syksy 2022 | 1. / 2019 | 2. / 2020 | 3. / 2020 | 1. / 2020 | 2. / 2021 | 3. / 2021 | 1. / 2021 | 2. / 2022 | 3. / 2022 | 1. / 2022 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ZZP03Z-1292 |
TYÖELÄMÄVALMIUDET
(Valitaan kaikki ) |
24 | |||||||||||||||||||||
ZZPP0500 | Osaajana kehittyminen | 5 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | ||||||||||||
ZZPP0400 | ICT-valmiudet | 3 | 3 | 3 | 3 | ||||||||||||||||||
ZZPP0710 | Yrittäjyys | 3 | 3 | 3 | 3 | ||||||||||||||||||
ZZPP0730 | JAMK InnoFlash | 2 | 2 | 2 | 2 | ||||||||||||||||||
ZZPC0200 | Työelämän englanti | 4 | 4 | 4 | 4 | ||||||||||||||||||
ZZPC0300 | Työelämän ruotsi | 4 | 4 | 4 | 4 | ||||||||||||||||||
ZZPC0400 | Työelämän viestintä | 3 | 3 | 3 | 3 | ||||||||||||||||||
MZMY1Z-1028 |
MATKAILU-JA RAVITSEMISALAN TOIMINTAYMPÄRISTÖOSAAMINEN
(Valitaan kaikki ) |
35 | |||||||||||||||||||||
MZMA0112 | Restonomin toimintaympäristö | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MZMA0113 | Restonomin lakitietous | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MZMA0110 | Palvelun perusteet | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MZMA0111 | Electronic Customer Services | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MZMHW100 | Harjoittelu | 15 | 15 | 15 | 15 | ||||||||||||||||||
MZBM1Z-1028 |
MATKAILU- JA RAVITSEMISALAN LIIKETOIMINTAOSAAMINEN
(Valitaan kaikki ) |
35 | |||||||||||||||||||||
HMAB0110 | Marketing | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
HMAB0120 | Johtaminen | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
HMAB0130 | Taloushallinto | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
HMAB0140 | Palvelujärjestelmät | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MZMB0400 | Operatiivinen johtaminen | 10 | 10 | 10 | 10 | ||||||||||||||||||
MZBM3000 | Selling and Sales Support | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MMPG1Z-1026 |
KESTÄVÄN GASTRONOMIAN OSAAMINEN
(Valitaan kaikki ) |
61 | |||||||||||||||||||||
MMPG1110 | Food Culture | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MMPR6170 | Kestävä ravitsemus | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MMPG1120 | Food and Environment | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MMPG1210 | Ruuan laatutekijät | 6 | 6 | 6 | 6 | ||||||||||||||||||
MMPG1100 | Kestävä ruokatuotanto | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MMPG1300 | Food and Consumer | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MMPD2350 | Basics of Wine and Other Alcoholic Beverages | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MMPD2500 | Ruoka- ja ravintolapalvelujen päivittäisjohtaminen | 10 | 10 | 10 | 10 | ||||||||||||||||||
MZMHW200 | Suuntaava harjoittelu | 15 | 15 | 15 | 15 | ||||||||||||||||||
ZZG01Z-1317 |
YRITTÄJYYS JA INNOVAATIOTOIMINTA
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 | |||||||||||||||||||||
ZYVZ0200 | Unelmat+Inspiraatio! | 3 | |||||||||||||||||||||
ZYVZ0100 | NY-startup 1 | 10 | |||||||||||||||||||||
ZYVZ0150 | NY-startup 2 | 5 | |||||||||||||||||||||
ZZWZ0150 | DreamUp-projektikurssi | 5 | |||||||||||||||||||||
ZZVV0420 | Luo oma kesäduunisi | 1 - 2 | |||||||||||||||||||||
ZZVZ0250 | Demola Project | 5 | |||||||||||||||||||||
ZZVZ0400 | Esihautomo | 5 | |||||||||||||||||||||
ZZVZ0450 | Hautomo | 8 | |||||||||||||||||||||
MZMI1Z-1028 |
INNOVOINTI JA KEHITTÄMISOSAAMINEN
(Valitaan kaikki ) |
40 | |||||||||||||||||||||
MZMI2000 | Palvelumuotoiluprosessi | 10 | 10 | 10 | 10 | ||||||||||||||||||
MZMI3000 | Responsible Business Concepts | 10 | 10 | 10 | 10 | ||||||||||||||||||
ZZPP0610 | Tutkimus ja kehittäminen | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MZRDZ110 | Opinnäytetyö osa 1 | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MZRDZ120 | Opinnäytetyö osa 2 | 10 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | |||||||||||||||
MZRDZ210 | Kypsyysnäyte | 0 | |||||||||||||||||||||
MPT2019SMM-1001 |
VAPAASTI VALITTAVAT
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
15 | |||||||||||||||||||||
Yhteensä | 210 | 61.7 | 71.7 | 56.7 | 5 | 36.7 | 25 | 36.7 | 35 | 36.7 | 20 | 5 | 36.7 | 25 | 0 | 36.7 | 35 | 0 | 36.7 | 20 | 0 | 5 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.
AMK: JAMKin yhteiset osaamiset 2017-2019
Kansainvälisyysosaaminen
Opiskelija |
Työelämän englanti |
Työelämän ruotsi |
Restonomin toimintaympäristö |
Harjoittelu |
Food Culture |
Food and Environment |
Food and Consumer |
Demola Project |
Oppimisen taidot
Opiskelija |
Osaajana kehittyminen |
ICT-valmiudet |
Yrittäjyys |
JAMK InnoFlash |
Työelämän viestintä |
Palvelun perusteet |
Food and Environment |
Ruoka- ja ravintolapalvelujen päivittäisjohtaminen |
Unelmat+Inspiraatio! |
Demola Project |
Tutkimus ja kehittäminen |
Opinnäytetyö osa 1 |
Opinnäytetyö osa 2 |
Tiedonhallintaosaaminen
Opiskelija |
Osaajana kehittyminen |
ICT-valmiudet |
Yrittäjyys |
JAMK InnoFlash |
Restonomin lakitietous |
Kestävä ravitsemus |
Unelmat+Inspiraatio! |
Demola Project |
Tutkimus ja kehittäminen |
Työelämäosaaminen
Opiskelija |
Yrittäjyys |
JAMK InnoFlash |
Työelämän englanti |
Työelämän ruotsi |
Työelämän viestintä |
Restonomin toimintaympäristö |
Restonomin lakitietous |
Palvelun perusteet |
Harjoittelu |
Johtaminen |
Palvelujärjestelmät |
Kestävä ruokatuotanto |
Ruoka- ja ravintolapalvelujen päivittäisjohtaminen |
Suuntaava harjoittelu |
Unelmat+Inspiraatio! |
NY-startup 1 |
NY-startup 2 |
DreamUp-projektikurssi |
Luo oma kesäduunisi |
Demola Project |
Viestintäosaaminen
Opiskelija |
Osaajana kehittyminen |
ICT-valmiudet |
Työelämän englanti |
Työelämän ruotsi |
Työelämän viestintä |
Restonomin toimintaympäristö |
Harjoittelu |
Marketing |
Selling and Sales Support |
Kestävä ravitsemus |
DreamUp-projektikurssi |
Demola Project |
Tutkimus ja kehittäminen |
Opinnäytetyö osa 1 |
Opinnäytetyö osa 2 |
Kypsyysnäyte |
Yrittäjyysosaaminen
Opiskelija |
Yrittäjyys |
JAMK InnoFlash |
Taloushallinto |
Operatiivinen johtaminen |
Unelmat+Inspiraatio! |
NY-startup 1 |
NY-startup 2 |
DreamUp-projektikurssi |
Luo oma kesäduunisi |
Demola Project |
Esihautomo |
Hautomo |
Luokittelemattomat |
Electronic Customer Services |
Ruuan laatutekijät |
Basics of Wine and Other Alcoholic Beverages |
Palvelumuotoiluprosessi |
Responsible Business Concepts |
AMK: Palveluliiketoiminta 2019
Innovointi- ja kehittämisosaaminen
• Kaupallistaa potentiaaliset ideat innovaatioiksi |
Electronic Customer Services |
Palvelujärjestelmät |
Operatiivinen johtaminen |
Ruuan laatutekijät |
Suuntaava harjoittelu |
Palvelumuotoiluprosessi |
Responsible Business Concepts |
Opinnäytetyö osa 1 |
Opinnäytetyö osa 2 |
Kestävän gastronomian osaaminen
• Ymmärtää ruokakulttuurin roolin osana kulttuuriperintöä ja levittää tätä ymmärrystä |
Food Culture |
Kestävä ravitsemus |
Food and Environment |
Ruuan laatutekijät |
Kestävä ruokatuotanto |
Food and Consumer |
Basics of Wine and Other Alcoholic Beverages |
Ruoka- ja ravintolapalvelujen päivittäisjohtaminen |
Suuntaava harjoittelu |
Palveluliiketoimintaosaaminen
• Kehittää systemaattisesti alan liiketoiminnan laatua |
Restonomin lakitietous |
Palvelun perusteet |
Electronic Customer Services |
Marketing |
Johtaminen |
Taloushallinto |
Palvelujärjestelmät |
Operatiivinen johtaminen |
Selling and Sales Support |
Basics of Wine and Other Alcoholic Beverages |
Luokittelemattomat |
Osaajana kehittyminen |
ICT-valmiudet |
Yrittäjyys |
JAMK InnoFlash |
Työelämän englanti |
Työelämän ruotsi |
Työelämän viestintä |
Restonomin toimintaympäristö |
Harjoittelu |
Unelmat+Inspiraatio! |
NY-startup 1 |
NY-startup 2 |
DreamUp-projektikurssi |
Luo oma kesäduunisi |
Demola Project |
Esihautomo |
Hautomo |
Tutkimus ja kehittäminen |
Kypsyysnäyte |
Opintojen tyyppi (AMK)
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
---|---|---|
ZZP03Z-1292 |
TYÖELÄMÄVALMIUDET
(Valitaan kaikki) |
24 |
ZZPP0500 | Osaajana kehittyminen | 5 |
ZZPP0400 | ICT-valmiudet | 3 |
ZZPP0710 | Yrittäjyys | 3 |
ZZPP0730 | JAMK InnoFlash | 2 |
ZZPC0200 | Työelämän englanti | 4 |
ZZPC0300 | Työelämän ruotsi | 4 |
ZZPC0400 | Työelämän viestintä | 3 |
MZMY1Z-1028 |
MATKAILU-JA RAVITSEMISALAN TOIMINTAYMPÄRISTÖOSAAMINEN
(Valitaan kaikki) |
35 |
MZMA0112 | Restonomin toimintaympäristö | 5 |
MZMA0113 | Restonomin lakitietous | 5 |
MZMA0110 | Palvelun perusteet | 5 |
MZMA0111 | Electronic Customer Services | 5 |
MZMHW100 | Harjoittelu | 15 |
MZBM1Z-1028 |
MATKAILU- JA RAVITSEMISALAN LIIKETOIMINTAOSAAMINEN
(Valitaan kaikki) |
35 |
HMAB0110 | Marketing | 5 |
HMAB0120 | Johtaminen | 5 |
HMAB0130 | Taloushallinto | 5 |
HMAB0140 | Palvelujärjestelmät | 5 |
MZMB0400 | Operatiivinen johtaminen | 10 |
MZBM3000 | Selling and Sales Support | 5 |
MMPG1Z-1026 |
KESTÄVÄN GASTRONOMIAN OSAAMINEN
(Valitaan kaikki) |
61 |
MMPG1110 | Food Culture | 5 |
MMPR6170 | Kestävä ravitsemus | 5 |
MMPG1120 | Food and Environment | 5 |
MMPG1210 | Ruuan laatutekijät | 6 |
MMPG1100 | Kestävä ruokatuotanto | 5 |
MMPG1300 | Food and Consumer | 5 |
MMPD2350 | Basics of Wine and Other Alcoholic Beverages | 5 |
MMPD2500 | Ruoka- ja ravintolapalvelujen päivittäisjohtaminen | 10 |
MZMHW200 | Suuntaava harjoittelu | 15 |
ZZG01Z-1317 |
YRITTÄJYYS JA INNOVAATIOTOIMINTA
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 |
ZYVZ0200 | Unelmat+Inspiraatio! | 3 |
ZYVZ0100 | NY-startup 1 | 10 |
ZYVZ0150 | NY-startup 2 | 5 |
ZZWZ0150 | DreamUp-projektikurssi | 5 |
ZZVV0420 | Luo oma kesäduunisi | 1 - 2 |
ZZVZ0250 | Demola Project | 5 |
ZZVZ0400 | Esihautomo | 5 |
ZZVZ0450 | Hautomo | 8 |
MZMI1Z-1028 |
INNOVOINTI JA KEHITTÄMISOSAAMINEN
(Valitaan kaikki) |
40 |
MZMI2000 | Palvelumuotoiluprosessi | 10 |
MZMI3000 | Responsible Business Concepts | 10 |
ZZPP0610 | Tutkimus ja kehittäminen | 5 |
MZRDZ110 | Opinnäytetyö osa 1 | 5 |
MZRDZ120 | Opinnäytetyö osa 2 | 10 |
MZRDZ210 | Kypsyysnäyte | 0 |
MPT2019SMM-1001 |
VAPAASTI VALITTAVAT
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
15 |