Siirry suoraan sisältöön

Kokouspalvelujen johtaminen (3op)

Opintojakson tunnus: MMTK2610

Opintojakson perustiedot


Laajuus
3 op
Opetuskieli
suomi

Osaamistavoitteet

Kokousemäntänä tai – isäntänä toimiessaan opiskelijalla on valmiudet kokouspalvelujen ja niihin liittyvien oheispalvelujen suunnittelemiseen, toteuttamiseen ja kehittämiseen. Hän tuntee nykyaikaisen kokoustekniikan ja sen hankkimisen periaatteet. Keskeistä opintojaksolla on asiakkaan kokoustavoitteiden monipuolinen tukeminen niin, että kokouspalvelutoiminta mahdollistaa tilaisuuden onnistumisen.

Sisältö

Kokouspalvelupakettien suunnittelu - ja myynti, kokoustekniikka, asiakaslähtöisyys, palvelujen kehittäminen

Esitietovaatimukset

Matkailun perusteet tai ruoka- ja ravintolapalvelun perusteet

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Aktiivinen osallistuminen, kehittämistehtävä, ja kokouspalvelujen työtehtävät

Siirry alkuun