Kokouspalvelujen johtaminen (3op)
Opintojakson tunnus: MMTK2610
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 3 op
- Opetuskieli
- suomi
Osaamistavoitteet
Kokousemäntänä tai – isäntänä toimiessaan opiskelijalla on valmiudet kokouspalvelujen ja niihin liittyvien oheispalvelujen suunnittelemiseen, toteuttamiseen ja kehittämiseen. Hän tuntee nykyaikaisen kokoustekniikan ja sen hankkimisen periaatteet. Keskeistä opintojaksolla on asiakkaan kokoustavoitteiden monipuolinen tukeminen niin, että kokouspalvelutoiminta mahdollistaa tilaisuuden onnistumisen.
Sisältö
Kokouspalvelupakettien suunnittelu - ja myynti, kokoustekniikka, asiakaslähtöisyys, palvelujen kehittäminen
Esitietovaatimukset
Matkailun perusteet tai ruoka- ja ravintolapalvelun perusteet
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Aktiivinen osallistuminen, kehittämistehtävä, ja kokouspalvelujen työtehtävät