Kauran prosessointi ja jalostus kuluttajatuotteiksi (5 cr)
Code: MMPR6161-9S0A1
General information
- Timing
-
01.08.2019 - 31.12.2019
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Face-to-face
- Unit
- School of Business
- Teaching languages
- Finnish
- Degree programmes
- Bachelor's Degree Programme in Tourism and Service Business
Evaluation scale
Pass/Fail
Objective
Opiskelija ymmärtää kauran ominaispiirteet raaka-aineena, sekä kauran tarjoamat mahdollisuudet ja haasteet jatkojalostuksen ja tuotekehityksen näkökulmasta.
Opiskelijaa tuntee suomalaisen kauraketjun prosessit ja alan keskeisiä toimijoita.
Opiskelijalla on valmiudet seurata kauran prosessointiin ja kaurapohjaisiin elintarvikkeisiin liittyvää keskustelua, sekä ajankohtaisia tutkimuksia ja selvityksiä.
Opiskelija tunnistaa alan tulevaisuuden osaamistarpeet.
Content
Elintarvikekauran laatutekijät
Kauran erityispiirteet ja ominaisuudet elintarvikeraaka-aineena
Kauraa käyttävän teollisuuden toimijat
Tuotekehitysprosessi
Suomalainen kauratutkimus ja innovaatiot
Materials
Chu, Y. 2013. Oats Nutrition and Technology. Wiley. Oats Chemistry and Technology. Toim. F.H. Webster & P.J. Wood. AACC International, Elsevier Inc. Soveltuvin osin. Molemmat saatavilla e-kirjana JAMK:n kirjastossa.
Completion alternatives
Webinaariosallistuminen, oppimistehtävät ja harjoitustyöt
Student workload
135 h
Assessment criteria, satisfactory (1)
Hyväksytty suoritus:
Opiskelija tunnistaa kauran ominaisuudet ja erityispiirteet raaka-aineena. Opiskelija tuntee elintarviketeollisuuden kauraprosessien ja tuotekehitystyön osa-alueet ja niiden sovellusmahdollisuuksia. Osaaminen on osoitettu oppimistehtävissä, jotka on palautettu ajallaan ja tehtävänannon mukaisina.
Qualifications
Elintarvikeketjun perusymmärrys