Siirry suoraan sisältöön

KehitysprojektiLaajuus (1 - 5 op)

Tunnus: HT00CF45

Laajuus

1 - 5 op

Opetuskieli

  • suomi

Vastuuhenkilö

  • Juha-Tapio Teno

Osaamistavoitteet

Opintojakson tarkoitus

Kehitysprojektissa syvennät osaamistasi valitsemallasi alueella. Kehitysprojektissa voit vahvistaa osaamistasi esimerkiksi tulevaa työnhakua ajatellen. Mitä taitoja haluat esitellä rekrytoijille? Onko jokin asiantuntija-alue, johon haluat syventyä ja esitellä tätä osaamisportfoliossasi? Aiheen voit valita omasta mielenkiinnostasi tai halusta vahvistaa osaamistasi jollain tietyllä alueella.

Opintojakson osaamiset

- Työelämässä toimiminen: osaa toimia ammatillisesti työelämän viestintä- ja vuorovaikutustilanteissa.
- Ohjelmistotuotanto-osaaminen: Tuntee ohjelmistotuotantoon liittyviä välineitä ja menetelmiä sekä osaa soveltaa tietojaan käytännön työskentelyssä.
- Ohjelmistotuotanto-osaaminen: Osaa määritellä, suunnitella, testata ja/tai toteuttaa ohjelmistotuotteen.
- ICT-erikoisosaaminen: Osaa soveltaa tietojaan ja taitojaan jollakin ICT:n osa-alueella sekä analysoida, arvioida ja kehittää toimintaa tällä alueella.

Opintojakson osaamistavoiteet

Projektin jälkeen olet syventänyt osaamistasi valitulla alueella ja osaat aikatauluttaa sekä arvioida oman projektityösi valitun laajuuden ja työmäärän mukaan. Olet laajentanut asiantuntemusta ja kokemusta valitsemallasi alueella.

Sisältö

Opintojakson keskeisiä asioita ovat kehitysprojektin tuotoksen toteuttaminen, oman työn ja koko kehitysprojektin organisointi sekä tuotosten raportointi hankkeen kannalta tarkoituksenmukaisella tavalla.

Esitietovaatimukset

Perustiedot projektinhallinnasta, ohjelmistojen tuottamisesta ja valituista teknologioista.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Opintojakson hyväksytty suoritus edellyttää itsenäisesti toteutettua hanketta ja dokumentointia sovitulla tavalla. Tekijä/tekijät tuottavat projektidokumentaation ja suorittavat kehitysprojektin. Opiskelija seuraa käytettyä työaikaa ja kirjaa kehitysprojektista loppuraportin. Projektien tulokset esitellään soveltuvalla tavalla (esim. loppuseminaari, videopresentaatio).