Siirry suoraan sisältöön

APV1Laajuus (12 op)

Tunnus: HL00CA61

Laajuus

12 op

Opetuskieli

  • suomi

Vastuuhenkilö

  • Kirsi Marjakoski,

Osaamistavoitteet

Opintojakson tarkoitus
Opintojakson suoritettuasi sinulla on sijoituspalvelualan sääntelyn asettamat vaatimukset finanssialan yritysten palveluista tietoja antavan ja niitä myyvän henkilöstön tietämykselle ja pätevyydelle. APV1 tutkinnon suorittaminen tarjoaa sääntelyn mukaisen arvioinnin tietämyksestä ja pätevyydestä.

Opintojakson osaamiset
Eettisyys: Opiskelija kykenee vastaamaan omasta toiminnastaan ja sen seurauksista ja reflektoimaan niitä alansa ammattieettisten periaatteiden ja arvojen mukaisesti.
Liiketoimintaosaaminen: Opiskelijalla on laaja-alainen ymmärrys sjoutuspalvelualan sääntelyn vaatimuksista liiketoiminnassa.
Kestävä kehitys: Opiskelija osaa käyttää omaan alaansa liittyvää tietoa kestävien ratkaisujen ja toimintamallien etsimiseen, käyttöönottamiseen ja vakiinnuttamiseen.

Opintojakson tavoite
Tutkinto on osa finanssialan itsesääntelyä ja se kattaa perusteet keskeisiltä sijoituspalvelutehtävissä tarvittavilta osaamisalueilta.

Sisältö

Markkinat, talous ja taloudellinen informaatio
Sijoitustuotteet ja sijoittaminen
Sijoitusneuvonta
Sijoituspalveluiden sääntely ja sijoittamisen verotus

Esitietovaatimukset

Sinun tulee olla hyväksyttynä finanssialan suuntautumiseen.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hyväksytysti suoritettu APV1 tentti.

Lisätiedot

Opintojakso on tarjolla vain finanssialan suuntautumisessa. Opintojakso suoritetaan itsenäisesti kulloistenkin APV1 vaatimusten mukaisesti ja suorituksen jälkeen haetaan sisällyttämistä tutkintoon. Opintojaksoa suorittamaan valitaan opiskelijat, joilla on edellytykset läpäistä tentti opintojen ohjeajan ja opintopistemäärän puitteissa.
APV1-tentin järjestävät yhteistyössä APV-sijoitustutkinnot Oy ja Aalto EE ja se suoritetaan verkossa.