Siirry suoraan sisältöön

Koneoppimisen projektiLaajuus (5 op)

Tunnus: TT00CE06

Laajuus

5 op

Opetuskieli

  • suomi
  • englanti

Vastuuhenkilö

  • Juha Peltomäki,
  • Antti Häkkinen,

Osaamistavoitteet

Projekti tarjoaa mahdollisuuden suunnitella ja toteuttaa tekoälyprojekti, jossa pääsee soveltamaan koneoppimisen ja syväoppimisen menetelmiä käytännön liiketoimintasovelluksiin. Tavoitteena on projektityöskentelytaitojen kehittyminen ja osaamisen soveltaminen koneoppimisprojekteissa.

EUR-ACE Tieto ja ymmärrys
Ymmärrät, kuinka koneoppimista ja syväoppimista käyttävä datapohjainen projekti toteutetaan.

EUR-ACE Viestintä ja tiimityö
Osaat suunnitella ja toteuttaa tekoälyprojektin ja työskennellä projektitiimissä.

EUR-ACE Tekniikan soveltaminen käytäntöön
Saat käytännön kokemusta tekoälyn sovelluksista ja projektinhallinnasta. Osaat koneoppimismenetelmien soveltamista käytännön projektissa. Osaat analysoida ja raportoida projektin tulokset.

Sisältö

Sovellusprojektin suunnittelu ja toteutus
projektinhallinta ja resurssien hallinta
Koneoppimis- ja syväoppimismenetelmien soveltaminen
Raportointi ja tulosten esittäminen

Esitietovaatimukset

Ohjelmoinnin perusteet

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Välttävä (1)
Osaat toimia tekoälyprojektin yhdellä osa-alueilla. Tunnet koneoppimismenetelmiä. Osaat raportoida joitakin projektin tuloksia.

Tyydyttävä (2)
Osaat soveltaa taitojasi tekoälyprojektin osa-alueilla ja työskennellä ryhmässä. Osaat käyttää koneoppimismenetelmää. Osaat tulkita ja raportoida joitakin projektin tuloksia.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Hyvä (3)
Osaat soveltaa taitojasi tekoälyprojektin osa-alueilla ja toimia projektitiimissä. Osaat soveltaa koneoppimismenetelmiä. Osaat tulkita ja raportoida projektin tulokset.

Kiitettävä (4)
Osaat soveltaa taitojasi tekoälyprojektin eri osa-alueilla ja tehdä kehitystyötä projektitiimissä. Osaat soveltaa useampia koneoppimismenetelmiä sekä tehdä johtopäätöksiä tuloksista. Osaat analysoida ja raportoida projektin tulokset.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Erinomainen (5)
Osaat soveltaa taitojasi tekoälyprojektin eri osa-alueilla ja johtaa projektitiimiä sekä perustella ratkaisusi. Osaat soveltaa koneoppimismenetelmiä liiketoimintaongelmien ratkaisemiseksi sekä tulkita tulokset. Osaat raportissa selittää projektin tulokset pohjautuen liiketoimintaongelmaan.