Processing of Oats into Premium FoodsLaajuus (5 cr)
Course unit code: MMPR6161
General information
- Credits
- 5 cr
- Teaching language
- Finnish
Objective
Opiskelija ymmärtää kauran ominaispiirteet raaka-aineena, sekä kauran tarjoamat mahdollisuudet ja haasteet jatkojalostuksen ja tuotekehityksen näkökulmasta.
Opiskelijaa tuntee suomalaisen kauraketjun prosessit ja alan keskeisiä toimijoita.
Opiskelijalla on valmiudet seurata kauran prosessointiin ja kaurapohjaisiin elintarvikkeisiin liittyvää keskustelua, sekä ajankohtaisia tutkimuksia ja selvityksiä.
Opiskelija tunnistaa alan tulevaisuuden osaamistarpeet.
Content
Elintarvikekauran laatutekijät
Kauran erityispiirteet ja ominaisuudet elintarvikeraaka-aineena
Kauraa käyttävän teollisuuden toimijat
Tuotekehitysprosessi
Suomalainen kauratutkimus ja innovaatiot
Qualifications
Elintarvikeketjun perusymmärrys
Assessment criteria, satisfactory (1)
Hyväksytty suoritus:
Opiskelija tunnistaa kauran ominaisuudet ja erityispiirteet raaka-aineena. Opiskelija tuntee elintarviketeollisuuden kauraprosessien ja tuotekehitystyön osa-alueet ja niiden sovellusmahdollisuuksia. Osaaminen on osoitettu oppimistehtävissä, jotka on palautettu ajallaan ja tehtävänannon mukaisina.