Siirry suoraan sisältöön

Ruoka- ja ravintolapalvelujen päivittäisjohtaminen (10 cr)

Code: MMPD2500-3003

General information


Enrollment

03.08.2021 - 05.09.2021

Timing

25.10.2021 - 20.03.2022

Number of ECTS credits allocated

10 op

Mode of delivery

Face-to-face

Unit

Liiketoimintayksikkö

Campus

Pääkampus

Teaching languages

  • Finnish

Seats

0 - 40

Degree programmes

  • Palveluliiketoiminta (AMK)
  • Matkailu- ja palveluliiketoiminta (AMK)

Teachers

  • Anne-Maria Raitio
  • Tomi Hiltunen

Groups

  • MPT19SA
    Palveluliiketoiminta

Objective

Opintojakson tavoite
Sinä osaat kehittää ja kriittisesti arvioida omia vuorovaikutus -ja johtamistaitojasi. Tunnistat yrityksen strategian merkityksen esimiestyössäsi. Sinä osaat määrittää asiakkuuksia teoriaa soveltaen ja toteuttaa itsenäisesti myynti- tai tiedotuskampanjan. Sinä tunnistat ja osaat soveltaa ruoka- ja ravintolapalvelun seurantajärjestelmiä sekä tunnuslukuja ruoka-ja ravintolapalveluiden liiketoiminnoissa. Tiedostat alan tulevaisuuden osaamistarpeet. Opit käyttämään videota oman oppimisen reflektoinnissa ja työskentelemään osana asiantuntijatiimiä. Opit tarkastelemaan itseäsi esimiesroolissa ja saat palautetta vahvuuksistasi ja kehittämiskohteistasi. Hallitset työyhteisöön ja työhyvinvointiin liittyvät osa-alueet ja niiiden merkityksen toimintaympäristössä.

Content

Itsensä ja tiimin johtaminen

Asiakkuuksien johtaminen yrityksessö

Työhyvinvointi ja työntekijöiden motivointi

Location and time

- Kontaktit Rajakadulla
- Lukupiirit ryhmittäin oman aikataulutuksen mukaan
- Moodle-oppimisympäristö

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

- Verkko-opiskelumateriaali
- Johtamisen aihealueen mukaan valitut teokset
- Vepsäläinen, Jukka.2016. Ruokaketjun osaamistarpeet tulevaisuudessa. Opetushallitus.

Teaching methods

- Kontaktit Rajakadulla, joissa vierailevia luennoitsijoita ja ohjattua työskentelyä
- Toiminnan kehittäminen kohdeyrityksissä
- Reflektiovideoiden tekeminen itsenäisesti
- Lukupiirit
- Portfolio

Exam schedules

Kurssilla ei ole tenttiä.

Student workload

10 opintopistettä vastaa 270 h opiskelijan työtä.

Further information

Avoin amk 3

Evaluation scale

Pass/Fail

Assessment criteria, approved/failed

Opiskelija tuntee operatiivisen johtamisen osa-alueet ja osaa hahmottaa niiden suhteen toisiinsa. Opiskelija tunnistaa operatiivisen johtamisen työvälineitä ja osaa hyödyntää niitä päätöksenteossa.

Qualifications

Courses Marketing, Accounting, Management and Operational Management