• Daily Management of Restaurant and Catering Services (MMPD2500-3004),
         30.08.2021 – 17.12.2021,  10 cr  (MPT19S1M) — Online learning +-
    Learning outcomes of the course
    Opintojakson tavoite
    Sinä osaat kehittää ja kriittisesti arvioida omia vuorovaikutus -ja johtamistaitojasi. Tunnistat yrityksen strategian merkityksen esimiestyössäsi. Sinä osaat määrittää asiakkuuksia teoriaa soveltaen ja toteuttaa itsenäisesti myynti- tai tiedotuskampanjan. Sinä tunnistat ja osaat soveltaa ruoka- ja ravintolapalvelun seurantajärjestelmiä sekä tunnuslukuja ruoka-ja ravintolapalveluiden liiketoiminnoissa. Tiedostat alan tulevaisuuden osaamistarpeet. Opit käyttämään videota oman oppimisen reflektoinnissa ja työskentelemään osana asiantuntijatiimiä. Opit tarkastelemaan itseäsi esimiesroolissa ja saat palautetta vahvuuksistasi ja kehittämiskohteistasi. Hallitset työyhteisöön ja työhyvinvointiin liittyvät osa-alueet ja niiiden merkityksen toimintaympäristössä. (not translated)
    Prerequisites and co-requisites
    Courses Marketing, Accounting, Management and Operational Management
    Course contents
    Itsensä ja tiimin johtaminen

    Asiakkuuksien johtaminen yrityksessö

    Työhyvinvointi ja työntekijöiden motivointi (not translated)
    Assessment criteria
    Assessment criteria, passed/failed
    Opiskelija tuntee operatiivisen johtamisen osa-alueet ja osaa hahmottaa niiden suhteen toisiinsa. Opiskelija tunnistaa operatiivisen johtamisen työvälineitä ja osaa hyödyntää niitä päätöksenteossa. (not translated)

    Language of instruction

    Finnish

    Location and time

    - Webinaarit Zoomissa
    - Lukupiirit ryhmittäin oman aikataulutuksen mukaan
    - Moodle-oppimisympäristö (not translated)

    Planned learning activities, teaching methods and guidance

    - Webinaarit, joissa vierailevia luennoitsijoita ja ohjattua työskentelyä (läsnäolopakko)
    - Toiminnan kehittäminen kohdeyrityksissä
    - Reflektiovideoiden tekeminen
    - Lukupiirit
    - Portfolio (not translated)

    Learning materials and recommended literature

    - Verkko-opiskelumateriaali
    - Johtamisen aihealueen mukaan valitut teokset
    - Vepsäläinen, Jukka.2016. Ruokaketjun osaamistarpeet tulevaisuudessa. Opetushallitus. (not translated)

    Lecturer(s)

    Anne-Maria Raitio, Tomi Hiltunen

    Working life cooperation

    Vierailevia luennoitsijoita kentältä (not translated)

    Exam dates and re-exam possibilities

    Kurssilla ei ole tenttiä (not translated)

    Timing

    30.08.2021 - 17.12.2021

    Learning assignments and student workload

    Webinaarit 10 h
    Lukupiirit 50 h
    Toiminnan kehittäminen kohdeyrityksessä ja reflektiovideot 200 h
    Portfolio 10 h (not translated)

    Enrollment

    03.08.2021 - 05.09.2021

    Groups
    • MPT19S1M
    Seats

    0 - 40

    Assessment methods

    Avoin amk 3 (not translated)

    Degree Programme

    Bachelor's Degree Programme in Service Business, Bachelor's Degree Programme in Tourism and Service Business

    Mode of delivery

    Online learning

    Share of virtual studies

    10 cr

    Credits
    • 10 cr
    Unit

    School of Business