Siirry suoraan sisältöön

Introduction to Sustainable Gastronomy (5 op)

Toteutuksen tunnus: MMPG1150-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

02.08.2021 - 05.09.2021

Ajoitus

25.10.2021 - 31.12.2021

Opintopistemäärä

5 op

Virtuaaliosuus

5 op

Toteutustapa

Verkko-opetus

Yksikkö

Liiketoimintayksikkö

Opetuskielet

  • Englanti

Paikat

0 - 50

Koulutus

  • Palveluliiketoiminta (AMK)

Opettaja

  • Minna Junttila

Ryhmät

  • MPT21SM
    Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma (AMK)
  • ZJA21SMP
    Avoin AMK, marata, AMK-polut

Lisätietoja opiskelijoille

Avoin AMK 5

Arviointiasteikko

0-5