Food Tourism (5 op)
Toteutuksen tunnus: MMPG1400-3004
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
01.11.2022 - 05.01.2023
Ajoitus
06.03.2023 - 19.05.2023
Opintopistemäärä
5 op
Virtuaaliosuus
5 op
Toteutustapa
Verkko-opetus
Yksikkö
Liiketoimintayksikkö
Opetuskielet
- Englanti
Paikat
0 - 35
Koulutus
- Palveluliiketoiminta (AMK)
- Matkailu- ja palveluliiketoiminta (AMK)
Opettaja
- Minna Junttila
Ryhmät
-
ZJA23KMAvoin AMK, marata
-
MPT21SMPalveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma (AMK)
-
ZJK23KMKorkeakoulujen välinen yhteistyö, MARATA
-
MPT20S1Palveluliiketoiminta
-
MPT21S1Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma (AMK)
-
MPT22S1Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma (AMK)
-
MPT22SMPalveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma (AMK)
-
ZJAMPT22S1Avoin AMK, marata, AMK-polut, palveluliiketoiminta, päivätoteutus
-
MPT20SMPalveluliiketoiminta- tutkinto-ohjelma (AMK)
- 27.04.2023 08:15 - 09:45, Food Tourism MMPG1400-3004
- 16.05.2023 13:00 - 14:30, Food Tourism MMPG1400-3004
Tavoitteet
Learning outcome expresses the level of competence Sufficient 1.
Student
- is aware of Food Tourism, both on local and global level.
- can see the link between the current tourism trends and experience products related to food.
- is aware of the meaning of terroir and authenticity in food tourism.
- knows about the factors to be taken into account when planning a food tourism product.
Sisältö
Defining Food Tourism
Trends in tourism and food tourist’s motivators
Experience products in tourism
Special features of food tourism products: terroir and authenticity
Locality and globality in food tourism
Business and regional development in food tourism
Experience product design in food tourism
Lisätietoja opiskelijoille
Avoin amk 3
Campusonline 10
Arviointiasteikko
0-5
Esitietovaatimukset
none