Siirry suoraan sisältöön

Food Tourism (5 op)

Toteutuksen tunnus: MMPG1400-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

01.11.2022 - 05.01.2023

Ajoitus

06.03.2023 - 19.05.2023

Opintopistemäärä

5 op

Virtuaaliosuus

5 op

Toteutustapa

Verkko-opetus

Yksikkö

Liiketoimintayksikkö

Opetuskielet

  • Englanti

Paikat

0 - 35

Koulutus

  • Palveluliiketoiminta (AMK)
  • Matkailu- ja palveluliiketoiminta (AMK)

Opettaja

  • Minna Junttila

Ryhmät

  • ZJA23KM
    Avoin AMK, marata
  • MPT21SM
    Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma (AMK)
  • ZJK23KM
    Korkeakoulujen välinen yhteistyö, MARATA
  • MPT20S1
    Palveluliiketoiminta
  • MPT21S1
    Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma (AMK)
  • MPT22S1
    Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma (AMK)
  • MPT22SM
    Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma (AMK)
  • ZJAMPT22S1
    Avoin AMK, marata, AMK-polut, palveluliiketoiminta, päivätoteutus
  • MPT20SM
    Palveluliiketoiminta- tutkinto-ohjelma (AMK)
  • 27.04.2023 08:15 - 09:45, Food Tourism MMPG1400-3004
  • 16.05.2023 13:00 - 14:30, Food Tourism MMPG1400-3004

Tavoitteet

Learning outcome expresses the level of competence Sufficient 1.
Student
- is aware of Food Tourism, both on local and global level.
- can see the link between the current tourism trends and experience products related to food.
- is aware of the meaning of terroir and authenticity in food tourism.
- knows about the factors to be taken into account when planning a food tourism product.

Sisältö

Defining Food Tourism
Trends in tourism and food tourist’s motivators
Experience products in tourism
Special features of food tourism products: terroir and authenticity
Locality and globality in food tourism
Business and regional development in food tourism
Experience product design in food tourism

Lisätietoja opiskelijoille

Avoin amk 3
Campusonline 10

Arviointiasteikko

0-5

Esitietovaatimukset

none