• Yritystoimintaa kehittävät opinnot (YSJZV100-3004),
         01.08.2022 – 31.07.2025,  5 op — Lähiopetus +-
    Osaamistavoitteet
    Opiskelija vahvistaa omaa yrittäjyysosaamistaan henkilökohtaisen opiskelusuunnitelmansa (HOPSn) mukaisesti.
    Edeltävä osaaminen
    -
    Sisältö
    Määritellään HOPSn mukaan.
    Arviointikriteerit
    Arviointikriteeri - arvosana 1 ja 2
    Hyväksytty (S): Arvioinnista sovitaan opintojakson alussa vastuuopettajan kanssa.
    Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
    Hyväksytty (S): Arvioinnista sovitaan opintojakson alussa vastuuopettajan kanssa.
    Lisätietoja opiskelijalle
    Opintotarjonta valitaan HOPSin mukaisesti yritystoimintaa tukevista yhteisistä yrittäjyysopinnoista.
    Demola Project; DreamUp-projektikurssi; Esihautomo; Hautomo; Ideasta yritykseksi, Unelmat + Inspiraatio!; Yrittäjävalmennus

    Opetuskieli

    Suomi

    Opetusmenetelmät ja ohjaus

    Opintojakson toteutus perustuu henkilökohtaiseen opintosuunnitelmaan ja toteutus sovitaan opiskelijan, JAMKin Future Factory tiimin jäsenen ja tutoropettajan kanssa. Yhteistyössä hyödynnetään Yritystehtaan oppilaitostarjontaa https://www.yritystehdas.fi/oppilaitosvalmennukset sekä EduFuturan Yrittäjyysopintojaksoja https://edufutura.fi/opiskelijalle/yrittajyysopinnot/

    Opettaja

    Suvi Salminen

    Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

    Sovitaan yhdessä opintojakson alussa.

    Opettaja

    Emilia Lahdenperä, Suvi Salminen

    Ajoitus

    01.08.2022 - 31.07.2025

    Opiskelijan oppimistehtävät ja ajankäyttö

    Kuormittavuus on yhteensä 135 tuntia. Tarkempi ajankäytön ja kuormittavuuden arviointi tapahtuu henkilökohtaisen suunnittelukeskustelun yhteydessä.

    Ilmoittautumisaika

    01.08.2022 - 01.11.2022

    Paikkoja

    0 - 15

    Tutkinto-ohjelma

    Projektijohtaminen, sosiaali- ja terveysala (YAMK), Verkostojohtaminen, sosiaali- ja terveysala (YAMK), Sosiaali- ja terveysalan ylempi AMK (YAMK)

    Toteutustapa

    Lähiopetus

    Opintopistemäärä
    • 5 op
    Vastuuyksikkö

    Hyvinvointiyksikkö