Skip to main content

Nutrition in Finland (5 cr)

Code: MM00BY26-3005

General information


Enrollment
18.11.2024 - 09.01.2025
Registration for the implementation has ended.
Timing
10.02.2025 - 18.05.2025
Implementation is running.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
0 cr
Virtual portion
5 cr
Mode of delivery
Online learning
Unit
School of Business
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 95
Degree programmes
Bachelor's Degree Programme in Service Business
Teachers
Karoliina Väisänen
Groups
MPT24KM
Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma (AMK)
ZJA25KM
Avoin amk, marata
ZJK25KM
Korkeakoulujen välinen yhteistyö, MARATA
Course
MM00BY26
No reservations found for realization MM00BY26-3005!

Evaluation scale

Pass/Fail

Objective

Tämän opintojakson jälkeen sinulla on laaja käsitys ravitsemuksesta. Tarkoituksena on synnyttää mielenkiintoa ravitsemuksen opiskelua kohtaan.

Hallitset ravitsemuksen vaikutukset hyvinvointiin ja terveyteen sekä osaat viestiä ravitsemuksesta asiakaslähtöisesti. Tunnistat suomalaisten kansanterveyteen vaikuttavat oleellisimmat ravitsemuksen tekijät sekä haasteet. Osaat analysoida kriittisesti ravitsemusviestintää ja mediaa. Tunnistat peruselintarvikkeiden ravintoainesisällöt ja niiden vaikutuksen ruokavalioon. Osaat perusravintoainelaskennan ja osaat soveltaa laskentaa ravitsemussuosituksiin.

Osaamiset:
Kestävä ruokajärjestelmäosaaminen
Palveluliiketoimintaosaaminen
Oppimaan oppiminen

Content

Suomalaisten ravitsemus
Elintarvikkeet ja ravitsemus
Ravitsemuslaatu
Ravitsemusviestintä
Erityisruokavaliot
Vuorovaikutus- ja viestintätaidot

Location and time

E-learning in a learning environment (Moodle).

Materials

https://www.julkari.fi/bitstream/handle/10024/150005/Kesta%cc%88va%cc%88a%cc%88%20terveytta%cc%88%20ruoasta%20-%20kansalliset%20ravitsemussuositukset%202024.pdf?sequence=7&isAllowed=y

Teaching methods

Videolectures
Individual work
Aquarium conversation

Exam schedules

The course includes an exam.

Completion alternatives

Acceptance (replacement and inclusion)
Identifying and recognizing skills acquired in other ways
Studying
More detailed instructions can be found in the degree regulations and study guide.

Student workload

Videos 6 h
Individual assignments 89 h
Book analysis group converstation 40 h

Assessment criteria, approved/failed

Tunnistat ravitsemuksen yhteyden hyvinvointiin ja terveyteen. Tunnistat elintarvikkeiden ja ravitsemuksellisen laadun merkityksen. Tunnistat yleisimpiä erityisruokavalioita. Ymmärrät ravitsemusviestinnän periaatteet.

Further information

The completion of the course (passed / failed) is assessed on the basis of individual and group assignments.
Peer feedback, peer review
Self-assessment

Go back to top of page