Siirry suoraan sisältöön

KonesaliteknologiatLaajuus (5 op)

Tunnus: TT00CE24

Laajuus

5 op

Opetuskieli

  • suomi
  • englanti

Vastuuhenkilö

  • Jarmo Viinikanoja,
  • Juho Pekki,

Osaamistavoitteet

Opiskelija hallitsee keskeisimmät konesali teknologioihin liittyvät osa-alueet: käsitteet, rakenteet ja käytetyt tekniset toteutustavat. Lisäksi opiskelija hallitsee konesalin suunnittelun periaatteet ja osaa suunnitella konesali-infrastruktuurin vaatimusmäärittelyjen pohjalta huomioiden rajoitteet.

EUR-ACE Tieto ja ymmärrys
Sinulla on tieto ja ymmärrys konesalien toiminnan ja suunnittelun periaatteista. Tunnet käsitteet ja rakenteet.

EUR-ACE Tekniikan soveltaminen käytäntöön
Osaat analysoida konesaliympäristöjä soveltaen käytäntöä ja teoriaa

Sisältö

Opintojakso sisältää konesalin eri osa-alueet, yleisesti käytetyt tekniikat ja infrastruktuurit. Lisäksi opintojakson sisällössä käydään läpi konesalien erilaiset vaatimustasot ja suunnittelun parhaat käytännöt.

Esitietovaatimukset

Tietoverkot
Lähiverkot

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Välttävä (1)
Opiskelija tietää ja ymmärtää konesalien peruskäsitteitä ja niihin liittyvää teoriaa. Opiskelija osaa käyttää konesaleissa käytettäviä teknologioita avustetusti.

Tyydyttävä (2)
Opiskelija tietää ja ymmärtää konesalien peruskäsitteitä ja niihin liittyvät teoriat. Opiskelija osaa käyttää konesaleissa käytettäviä teknologioita ohjatusti.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Hyvä (3)
Opiskelija tietää ja ymmärtää konesalien peruskäsitteitä ja niihin liittyvät teoriat monipuolisesti. Opiskelija osaa käyttää konesaleissa käytettäviä teknologioita.

Kiitettävä (4)
Opiskelija tietää ja ymmärtää konesalien käsitteet ja niihin liittyvät teoriat monipuolisesti. Opiskelija osaa käyttää konesaleissa käytettäviä teknologioita edistyneesti.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Erinomainen (5)
Opiskelija tietää ja ymmärtää konesalien käsiteet ja siihen liittyvän teorian erinomaisesti. Opiskelija osaa käyttää ja valita sopivia konesaleissa käytettäviä teknologioita edistyneesti, sekä pystyy ottamaan uusia teknologioita itsenäisesti käyttöön