Siirry suoraan sisältöön

KonesaliverkotLaajuus (5 op)

Tunnus: TTC4060

Laajuus

5 op

Opetuskieli

  • suomi

Vastuuhenkilö

  • Karo Saharinen,

Osaamistavoitteet

Opintojakson tarkoitus
Opit konesalien käyttämien tietoverkkojen rakenteen, protokollat ja niiden suunnittelun periaatteet.

Opintojakson osaamiset
EU-KW: EUR-ACE Tieto ja ymmärrys
EU-EC: EUR-ACE Tekniikan soveltaminen käytäntöön

Opintojakson osaamistavoite
Tunnet protokollat ja tiedonsiirron periaatteet konesaleissa. Osaat suunnitella konesaliverkon käyttäen kytkimiä ja palvelimia. Osaat kuinka konesalit kytkeytyvät toisiinsa runkoverkon avulla.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Välttävä 1: Opiskelija hallitsee välttävästi konesaliverkkojen teorian ja tunnistaa joitain osioita olemassa olevista konesaliverkoista. Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa osia pienestä konesaliverkosta perustuen vaatimusmäärittelyyn.

Tyydyttävä 2: Opiskelija hallitsee tyydyttävästi konesaliverkkojen teorian ja tunnistaa osioita olemassa olevista konesaliverkoista. Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa osia pienestä konesaliverkosta perustuen vaatimusmäärittelyyn.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Hyvä 3: Opiskelija hallitsee hyvin konesaliverkkojen teorian ja tunnistaa osioita olemassa olevista konesaliverkoista. Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa osia konesaliverkosta perustuen vaatimusmäärittelyyn.

Kiitettävä 4: Opiskelija hallitsee kiitettävästi konesaliverkkojen teorian ja tunnistaa osioita olemassa olevista konesaliverkoista. Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa osia konesaliverkosta perustuen vaatimusmäärittelyyn.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Erinomainen 5: Opiskelija hallitsee erinomaisesti konesaliverkkojen teorian ja tunnistaa kattavasti osioita olemassa olevista konesaliverkoista. Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa suuren konesaliverkon perustuen vaatimusmäärittelyyn.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Opiskelija hallitsee välttävästi konesaliverkkojen teorian ja tunnistaa joitain osioita olemassa olevista konesaliverkoista. Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa osia pienestä konesaliverkosta perustuen vaatimusmäärittelyyn.