Palveluliiketoiminta (AMK): Monimuotototeutus
Tunnus: MPT2020SS
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2020-2021 | 2021-2022 | 2022-2023 | 2023-2024 | Syksy 2020 | Kevät 2021 | Syksy 2021 | Kevät 2022 | Syksy 2022 | Kevät 2023 | Syksy 2023 | 1. / 2020 | 2. / 2021 | 3. / 2021 | 1. / 2021 | 2. / 2022 | 3. / 2022 | 1. / 2022 | 2. / 2023 | 3. / 2023 | 1. / 2023 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ZZB02Z-1015 |
KIELET JA VIESTINTÄ
(Valitaan kaikki ) |
11 | |||||||||||||||||||||
ZZPC0420 | Työelämän viestintä | 3 | 3 | 3 | 1.5 | 1.5 | |||||||||||||||||
ZZPC0220 | Työelämän englanti | 4 | 4 | 4 | 4 | ||||||||||||||||||
ZZPC0320 | Työelämän ruotsi | 4 | 4 | 4 | 4 | ||||||||||||||||||
ZZH02Z-1015 |
OPISKELIJA- JA TYÖHYVINVOINTI
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 10) |
10 | |||||||||||||||||||||
ZZPP0520 | Osaajana kehittyminen | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | 2.5 | 2.5 | ||||||||||||||||
MMPR6130 | Hyvinvointia ravinnosta ja liikunnasta | 5 | |||||||||||||||||||||
SZZZ1910 | Opiskelijan hyvinvointi ja elämäntaidot | 2 | |||||||||||||||||||||
SZZ30500 | Life balance - tasapainoa elämään | 5 | |||||||||||||||||||||
BI00BB51 | Sujuvuutta opiskeluun, opiskelukirjoittaminen | 2 | |||||||||||||||||||||
BI00BB52 | Sujuvuutta opiskeluun, opiskelutekniikat | 2 | |||||||||||||||||||||
BI00BB50 | Sujuvuutta opiskeluun, kielenhuollon kertaus | 1 | |||||||||||||||||||||
ZZAJ0200 | Opiskelijatutorointi | 5 | |||||||||||||||||||||
ZZAJ0400 | Mentorointi | 3 | |||||||||||||||||||||
ZZEJ0100 | Löydä oma liikuntamuotosi | 5 | |||||||||||||||||||||
ZZAJ0100 | Opiskelija aktiivina JAMKissa | 5 - 15 | |||||||||||||||||||||
MZMO1Z-1001 |
VASTUULLINEN PALVELULIIKETOIMINTAOSAAMINEN
(Valitaan kaikki ) |
45 | |||||||||||||||||||||
HL00BD11 | Talousmatematiikka | 3 | 3 | 3 | 3 | ||||||||||||||||||
MMAB0130 | Restonomin taloushallinto | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MP00BA24 | Palveluliiketoiminnan perusteet | 10 | 10 | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||
ZZPP0420 | ICT-valmiudet | 3 | 3 | 3 | 3 | ||||||||||||||||||
HL00BD05 | Palveluiden johtaminen | 4 | 4 | 4 | 4 | ||||||||||||||||||
HMAB1000 | Services marketing | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MMZZ2000 | Digitalisaation mahdollisuudet liiketoiminnassa | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||||||||||||||||
MZMI3000 | Responsible Business Concepts | 10 | 10 | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||
MMPG1Z-1035 |
KESTÄVÄN GASTRONOMIAN OSAAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 30) |
30 | |||||||||||||||||||||
MMPG1150 | Introduction to Sustainable Gastronomy | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MMPG1120 | Food and Environment | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MMPR6170 | Kestävä ravitsemus | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MMPG1300 | Food and Consumer | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MMPD3000 | Sustainability in Beverages | 5 | 5 | 1.7 | 3.3 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | |||||||||||||||
MMZZ2100 | Ammatillinen kehittyminen | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MMPG1400 | Food Tourism | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MMPD3300 | Syventävä viinikurssi | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MMPG2Z-1001 |
RUOKA- JA RAVINTOLAPALVELUIDEN JOHTAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 34) |
34 | |||||||||||||||||||||
MZMA0112 | Restonomin toimintaympäristö | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MZMA0113 | Restonomin lakitietous | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
HL00BD06 | Johtaminen | 4 | 4 | 4 | 4 | ||||||||||||||||||
MMPG2100 | Tulevaisuuden kestävät ruokapalvelut | 10 | 10 | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||
MZMB0500 | Palveluyrityksen operatiivinen johtaminen | 10 | 10 | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||
MP00BC05 | Monikulttuurisuus matkailu- ja ravitsemisalalla | 5 | |||||||||||||||||||||
MMPG3000 | Oman ammattialan kehittäminen | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MMPD1200 | Ruokapalvelujen perusteet | 10 | 10 | 10 | 10 | ||||||||||||||||||
MMPW1Z-1005 |
HARJOITTELU
(Valitaan kaikki ) |
30 | |||||||||||||||||||||
MZMHW100 | Harjoittelu | 15 | 15 | 15 | 15 | ||||||||||||||||||
MZMHW200 | Suuntaava harjoittelu | 15 | 15 | 15 | 15 | ||||||||||||||||||
ZZF02Z-1015 |
FUTURE FACTORY
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 15) |
15 | |||||||||||||||||||||
ZZPP0740 | JAMK InnoFlash | 2 | 2 | 2 | 2 | ||||||||||||||||||
ZZPP0750 | Yrittäjyys | 3 | 3 | 3 | 3 | ||||||||||||||||||
ZZPP0920 | Future Factory -projekti | 10 | 10 | 10 | 10 | ||||||||||||||||||
ZZVZ0400 | Esihautomo | 5 | |||||||||||||||||||||
ZZVZ0450 | Hautomo | 8 | |||||||||||||||||||||
ZZVZ0250 | Demola Project | 5 | |||||||||||||||||||||
ZYVZ0400 | Vuosi Yrittäjänä | 10 | |||||||||||||||||||||
ZZWZ0150 | DreamUp-projektikurssi | 5 | |||||||||||||||||||||
ZYVZ0200 | Unelmat+Inspiraatio! | 3 | |||||||||||||||||||||
ZZVV0420 | Luo oma kesäduunisi | 1 - 2 | |||||||||||||||||||||
ZZK02Z-1011 |
TUTKIMUKSELLINEN KEHITTÄMISTOIMINTA
(Valitaan kaikki ) |
20 | |||||||||||||||||||||
ZZPP0620 | Kehittämis- ja tutkimustoiminta | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
ZZOA0120 | Opinnäytetyö, AMK | 15 | 15 | 5 | 10 | 5 | 10 | ||||||||||||||||
ZZOA0220 | Kypsyysnäyte, AMK | 0 | |||||||||||||||||||||
MPT2020SS-1002 |
VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
15 | 15 | 15 | 15 | 15 | 15 | 15 | |||||||||||||||
MPT2020SS-1003 |
CAMPUSONLINE-OPINNOT
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 | |||||||||||||||||||||
Yhteensä | 210 | 87 | 68 | 60 | 0 | 29.5 | 57.5 | 40.7 | 27.3 | 25 | 35 | 0 | 29.5 | 51 | 6.5 | 40.7 | 25.7 | 1.7 | 25 | 17.5 | 17.5 | 0 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.
Opintojen tyyppi (AMK)
AMK: JAMKin yhteiset työelämäosaamiset 2020-2022
Eettinen osaaminen
Opiskelija |
Osaajana kehittyminen |
Responsible Business Concepts |
Introduction to Sustainable Gastronomy |
Sustainability in Beverages |
Kehittämis- ja tutkimustoiminta |
Opinnäytetyö, AMK |
Kypsyysnäyte, AMK |
Kansainvälisyys- ja viestintäosaaminen
Opiskelija |
Työelämän viestintä |
Työelämän englanti |
Työelämän ruotsi |
Sujuvuutta opiskeluun, opiskelukirjoittaminen |
Sujuvuutta opiskeluun, opiskelutekniikat |
Sujuvuutta opiskeluun, kielenhuollon kertaus |
Opiskelijatutorointi |
Mentorointi |
Opiskelija aktiivina JAMKissa |
Monikulttuurisuus matkailu- ja ravitsemisalalla |
Demola Project |
Oppimisen ja tiedonhallinnan osaaminen
Opiskelija |
Osaajana kehittyminen |
Hyvinvointia ravinnosta ja liikunnasta |
Opiskelijan hyvinvointi ja elämäntaidot |
Life balance - tasapainoa elämään |
Opiskelijatutorointi |
Mentorointi |
Löydä oma liikuntamuotosi |
Opiskelija aktiivina JAMKissa |
Talousmatematiikka |
ICT-valmiudet |
Food and Consumer |
Ammatillinen kehittyminen |
Harjoittelu |
Suuntaava harjoittelu |
Demola Project |
Unelmat+Inspiraatio! |
Kehittämis- ja tutkimustoiminta |
Opinnäytetyö, AMK |
Kypsyysnäyte, AMK |
Yrittäjyys-, innovaatio- ja työyhteisöosaaminen
Opiskelija |
Palveluliiketoiminnan perusteet |
Palveluiden johtaminen |
Services marketing |
Responsible Business Concepts |
Palveluyrityksen operatiivinen johtaminen |
Harjoittelu |
Suuntaava harjoittelu |
JAMK InnoFlash |
Yrittäjyys |
Future Factory -projekti |
Esihautomo |
Hautomo |
Demola Project |
Vuosi Yrittäjänä |
DreamUp-projektikurssi |
Unelmat+Inspiraatio! |
Luo oma kesäduunisi |
Luokittelemattomat |
Restonomin taloushallinto |
Digitalisaation mahdollisuudet liiketoiminnassa |
Food and Environment |
Kestävä ravitsemus |
Food Tourism |
Syventävä viinikurssi |
Restonomin toimintaympäristö |
Restonomin lakitietous |
Johtaminen |
Tulevaisuuden kestävät ruokapalvelut |
Oman ammattialan kehittäminen |
Ruokapalvelujen perusteet |
AMK: Palveluliiketoiminta 2020-2023
Opintojen pakollisuus (AMK)
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
---|---|---|
ZZB02Z-1015 |
KIELET JA VIESTINTÄ
(Valitaan kaikki) |
11 |
ZZPC0420 | Työelämän viestintä | 3 |
ZZPC0220 | Työelämän englanti | 4 |
ZZPC0320 | Työelämän ruotsi | 4 |
ZZH02Z-1015 |
OPISKELIJA- JA TYÖHYVINVOINTI
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 10) |
10 |
ZZPP0520 | Osaajana kehittyminen | 5 |
MMPR6130 | Hyvinvointia ravinnosta ja liikunnasta | 5 |
SZZZ1910 | Opiskelijan hyvinvointi ja elämäntaidot | 2 |
SZZ30500 | Life balance - tasapainoa elämään | 5 |
BI00BB51 | Sujuvuutta opiskeluun, opiskelukirjoittaminen | 2 |
BI00BB52 | Sujuvuutta opiskeluun, opiskelutekniikat | 2 |
BI00BB50 | Sujuvuutta opiskeluun, kielenhuollon kertaus | 1 |
ZZAJ0200 | Opiskelijatutorointi | 5 |
ZZAJ0400 | Mentorointi | 3 |
ZZEJ0100 | Löydä oma liikuntamuotosi | 5 |
ZZAJ0100 | Opiskelija aktiivina JAMKissa | 5 - 15 |
MZMO1Z-1001 |
VASTUULLINEN PALVELULIIKETOIMINTAOSAAMINEN
(Valitaan kaikki) |
45 |
HL00BD11 | Talousmatematiikka | 3 |
MMAB0130 | Restonomin taloushallinto | 5 |
MP00BA24 | Palveluliiketoiminnan perusteet | 10 |
ZZPP0420 | ICT-valmiudet | 3 |
HL00BD05 | Palveluiden johtaminen | 4 |
HMAB1000 | Services marketing | 5 |
MMZZ2000 | Digitalisaation mahdollisuudet liiketoiminnassa | 5 |
MZMI3000 | Responsible Business Concepts | 10 |
MMPG1Z-1035 |
KESTÄVÄN GASTRONOMIAN OSAAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 30) |
30 |
MMPG1150 | Introduction to Sustainable Gastronomy | 5 |
MMPG1120 | Food and Environment | 5 |
MMPR6170 | Kestävä ravitsemus | 5 |
MMPG1300 | Food and Consumer | 5 |
MMPD3000 | Sustainability in Beverages | 5 |
MMZZ2100 | Ammatillinen kehittyminen | 5 |
MMPG1400 | Food Tourism | 5 |
MMPD3300 | Syventävä viinikurssi | 5 |
MMPG2Z-1001 |
RUOKA- JA RAVINTOLAPALVELUIDEN JOHTAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 34) |
34 |
MZMA0112 | Restonomin toimintaympäristö | 5 |
MZMA0113 | Restonomin lakitietous | 5 |
HL00BD06 | Johtaminen | 4 |
MMPG2100 | Tulevaisuuden kestävät ruokapalvelut | 10 |
MZMB0500 | Palveluyrityksen operatiivinen johtaminen | 10 |
MP00BC05 | Monikulttuurisuus matkailu- ja ravitsemisalalla | 5 |
MMPG3000 | Oman ammattialan kehittäminen | 5 |
MMPD1200 | Ruokapalvelujen perusteet | 10 |
MMPW1Z-1005 |
HARJOITTELU
(Valitaan kaikki) |
30 |
MZMHW100 | Harjoittelu | 15 |
MZMHW200 | Suuntaava harjoittelu | 15 |
ZZF02Z-1015 |
FUTURE FACTORY
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 15) |
15 |
ZZPP0740 | JAMK InnoFlash | 2 |
ZZPP0750 | Yrittäjyys | 3 |
ZZPP0920 | Future Factory -projekti | 10 |
ZZVZ0400 | Esihautomo | 5 |
ZZVZ0450 | Hautomo | 8 |
ZZVZ0250 | Demola Project | 5 |
ZYVZ0400 | Vuosi Yrittäjänä | 10 |
ZZWZ0150 | DreamUp-projektikurssi | 5 |
ZYVZ0200 | Unelmat+Inspiraatio! | 3 |
ZZVV0420 | Luo oma kesäduunisi | 1 - 2 |
ZZK02Z-1011 |
TUTKIMUKSELLINEN KEHITTÄMISTOIMINTA
(Valitaan kaikki) |
20 |
ZZPP0620 | Kehittämis- ja tutkimustoiminta | 5 |
ZZOA0120 | Opinnäytetyö, AMK | 15 |
ZZOA0220 | Kypsyysnäyte, AMK | 0 |
MPT2020SS-1002 |
VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
15 |
MPT2020SS-1003 |
CAMPUSONLINE-OPINNOT
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 |