Siirry suoraan sisältöön

RakennustyöharjoitteluLaajuus (10 op)

Tunnus: TR00CL74

Laajuus

10 op

Opetuskieli

  • suomi

Vastuuhenkilö

  • Heidi Hämäläinen-Laitinen,

Osaamistavoitteet

Rakennustyöharjoittelun teemana on työyhteisö. Opit käsittämään yrityksen työyhteisönä, osaat toimia sen jäsenenä sekä verkostoissa ja luoda työelämäyhteyksiä. Tunnet työnhakuprosessin eri vaiheet ja osaat hyödyntää työkokemusta ura- ja opiskelusuunnitelmissa. Tiedät rakennusalalla käytettäviä työvälineitä, työmenetelmiä, laitteita ja ohjelmistoja sekä tunnet keskeiset turvallisuusvaatimukset. Käsität teorian merkityksen käytännön työtehtävissä. Hallitset suulliset ja kirjalliset raportointitaidot.

Sisältö

Harjoittelujakson suorittaminen tarkoittaa työjaksoa työpaikalla sekä työtehtävien ja oppimistavoitteiden raportoimista koululle. Harjoitteluun tarvittavan työjakson kesto tulee olla vähintään 7 kalenteriviikkoa, kun kyseessä on kokoaikainen työ viisi päivää viikossa. Harjoitteluun hyväksytään laajasti kaikki rakennusalan työtehtävät eikä työpaikalle ole määritelty erityisvaatimuksia.

Esitietovaatimukset

Haalariharjoittelu suoritettuna sekä yksi vuosi rakennus- ja yhdyskuntatekniikan opintoja.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hyväksytty: Laadittu harjoitteluraportti arvioidaan asteikolla hyväksytty/hylätty. Hyväksytyn raportin tulee vastata harjoittelun raportointiohjetta.