Siirry suoraan sisältöön

KoventaminenLaajuus (5 op)

Tunnus: TT00CD88

Laajuus

5 op

Opetuskieli

  • suomi
  • englanti

Vastuuhenkilö

  • Jarmo Viinikanoja,
  • Pasi Hyytiäinen,

Osaamistavoitteet

Opiskelija tuntee ja osaa soveltaa eri koventamiseen käytettyjä menetelmiä. Opiskelija tietää ja ymmärtää erilaisten koventamis menetelmien käyttökohteet, sekä niiden tuomat mahdollisuudet.

EUR-ACE Tieto ja ymmärrys
Tunnet koventamisen perusmenetelmät soveltamalla teoriaa ja käytäntöä. Ymmärrät näiden merkityksen IT-infrastuktuurin ja liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamisessa.

EUR-ACE Tekniikan soveltaminen käytäntöön
Osaat analysoida koventamiseen liittyviä menetelmiä soveltaen käytäntöä ja teoriaa sekä tunnistamalla näitä.

Sisältö

Opintojakso sisältää koventamisen eri osa-alueet ja yleisesti käytetyt tekniikat ja käyttökohteet, sekä niiden roolit IT-infrastuktuurin ja liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamisessa.

Koventamisen läpi käyntiä fyysiseltä tasolta, wep-sovellus tasolle asti
Windows, Linux, Virtualisointi
Kuinka eri tasoilla sovelletaan koventamisen hyviä käytänteitä
Käytännössä kovennetaan eri kohteita

Esitietovaatimukset

Tietoverkot
Kyberturvallisuus
Linuxin perusteet

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Välttävä (1)
Opiskelija tietää ja ymmärtää koventamisen peruskäsitteitä ja siihen liittyvää teoriaa. Opiskelija osaa käyttää koventamisessa käytettäviä työkaluja avustetusti.

Tyydyttävä (2)
Opiskelija tietää ja ymmärtää koventamisen peruskäsiteet ja siihen liittyvän teorian. Opiskelija osaa käyttää koventamisessa käytettäviä työkaluja ohjatusti.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Hyvä (3)
Opiskelija tietää ja ymmärtää koventamisen peruskäsiteet ja siihen liittyvän teorian monipuolisesti. Opiskelija osaa käyttää koventamisessa käytettäviä työkaluja.

Kiitettävä (4)
Opiskelija tietää ja ymmärtää koventamisen käsiteet ja siihen liittyvän teorian monipuolisesti. Opiskelija osaa käyttää koventamisessa käytettäviä työkaluja edistyneesti.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Erinomainen (5)
Opiskelija tietää ja ymmärtää koventamisen käsiteet ja siihen liittyvän teorian erinomaisesti. Opiskelija osaa käyttää ja valita sopivia koventamisessa käytettäviä työkaluja edistyneesti, sekä pystyy ottamaan uusia työkaluja itsenäisesti käyttöön.