Siirry suoraan sisältöön

VerkkokauppaLaajuus (5 op)

Tunnus: HBV20600

Laajuus

5 op

Opetuskieli

  • suomi

Osaamistavoitteet

Opintojakson jälkeen oskelija osaa perustaa verkkokauppan valmiin sovellusalustan avulla. Opiskelija saa yleiskäsityksen sähköisen liiketoiminnan ja asioinnin roolista yrityksen tai muun organisaation toiminnassa. Hän tuntee verkkoliiketoiminnan keskeiset osa-alueet ja pystyy hyödyntämään tietoverkkoja ja internetiä liiketoiminnan ja palveluiden kehittämisessä. Opiskelija omaa käsityksen verkkoliiketoiminnan suunnittelusta, verkkokaupan perustamisesta, sen markkinoinnista ja kehittämisestä. Hän tuntee keskeisimmät verkkokauppatyypit sekä markkinoinnin, juridiikan, asiakkuudenhallinnan ja maksamisen toteutuksen verkkokaupassa.

Sisältö

-Sähköisen liiketoiminnan kehittäminen
-Verkkokaupan ulkoasu ja käytettävyys
-Verkkokaupan markkinointi ja asiakkuudenhallinta
-Maksaminen verkkokaupassa -Verkkokauppaan liittyvä juridiikka -Verkkokaupan tietojärjestelmä ja toteuttaminen

Esitietovaatimukset

ICT-valmiudet

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

5 (erinomainen): Opiskelija oskelija osaa perustaa verkkokauppan valmiin sovellusalustan avulla. Opiskelija ymmärtää sähköisen liiketoiminnan ja asioinnin roolin yrityksen tai muun organisaation toiminnassa. Opiskelija tuntee verkkoliiketoiminnan keskeiset osa-alueet ja pystyy hyödyntämään tietoverkkoja ja internetiä liiketoiminnan ja palveluiden kehittämisessä. Opiskelija omaa käsityksen verkkoliiketoiminnan suunnittelusta, verkkokaupan perustamisesta, sen markkinoinnista ja kehittämisestä. Opiskelija tuntee keskeisimmät verkkokauppatyypit sekä markkinoinnin, juridiikan, asiakkuudenhallinnan ja maksamisen toteutuksen verkkokaupassa.
4 (kiitettävä): Opiskelija oskelija osaa perustaa verkkokauppan valmiin sovellusalustan avulla. Opiskelija tuntee verkkoliiketoiminnan keskeiset osa-alueet ja pystyy hyödyntämään tietoverkkoja ja internetiä liiketoiminnan ja palveluiden kehittämisessä. Opiskelija omaa käsityksen verkkoliiketoiminnan suunnittelusta, verkkokaupan perustamisesta, sen markkinoinnista ja kehittämisestä. Opiskelija tuntee keskeisimmät verkkokauppatyypit sekä markkinoinnin, juridiikan, asiakkuudenhallinnan ja maksamisen toteutuksen verkkokaupassa.
3 (hyvä): Opiskelija oskelija osaa perustaa verkkokauppan valmiin sovellusalustan avulla. Opiskelija omaa käsityksen verkkoliiketoiminnan suunnittelusta, verkkokaupan perustamisesta, sen markkinoinnista ja kehittämisestä. Opiskelija tuntee keskeisimmät verkkokauppatyypit sekä markkinoinnin, juridiikan, asiakkuudenhallinnan ja maksamisen toteutuksen verkkokaupassa.
2 (tyydyttävä): Opiskelija omaa käsityksen verkkoliiketoiminnan suunnittelusta, verkkokaupan perustamisesta, sen markkinoinnista ja kehittämisestä. Opiskelija tuntee keskeisimmät verkkokauppatyypit sekä markkinoinnin, juridiikan, asiakkuudenhallinnan ja maksamisen toteutuksen verkkokaupassa.
1 (välttävä): Opiskelija tuntee keskeisimmät verkkokauppatyypit sekä markkinoinnin, juridiikan, asiakkuudenhallinnan ja maksamisen toteutuksen verkkokaupassa.
0 (hylätty): Opiskelija ei tunne keskeisimpiä verkkokauppatyyppejä sekä markkinoinnin, juridiikan, asiakkuudenhallinnan ja maksamisen toteutustapoja verkkokaupassa.