Siirry suoraan sisältöön

Ruotsin tukiopinnotLaajuus (5 op)

Tunnus: ZZCAR115

Laajuus

5 op

Opetuskieli

  • suomi

Osaamistavoitteet

Opiskelija pystyy ymmärrettävästi kommunikoimaan arkielämän tilanteissa kirjallisesti ja suullisesti ruotsin perusrakenteet halliten edistäen suoriutumistaan muista tutkintoon kuuluvista ruotsin opinnoista.

Sisältö

Vapaa-ajan ja työelämän tilanteisiin liittyvät aihepiirit suullisine ja kirjallisine interaktiivisine harjoituksineen sekä perusrakenteiden teoria ja sen soveltaminen suullisessa ja kirjallisessa viestinnässä.

Esitietovaatimukset

Tarkoitettu vain opiskelijoille, joiden kielitaito on alempi kuin Eurooppalaisen viitekehyksen B1-taitotaso ja jotka eivät ole vielä suorittaneet Työelämän ruotsi -opintojaksoa.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Hyväksytty
Opiskelija pystyy ymmärrettävästi viestimään suullisesti ja kirjallisesti tutuissa ja tavanomaisissa tilanteissa, vaikka viestintä on paikoin hidasta ja epäyhtenäistä. Opiskelija ymmärtää selkeää puhetta ja tekstiä, joka koskee tuttuja aiheita. Hän hallitsee pääosin kielen perusrakenteet, vaikka virheitä ja horjuvuutta niiden käytössä esiintyykin. Opiskelijan sanavarasto riittää selviytymiseen jokapäiväiseen elämään liittyvissä tilanteissa. Hänen ääntämisensä taso riittää viestin välittymiseen.

Hylätty
Suoritus ei ole tehtävänannon mukainen ja/tai ei yllä hyväksytyn tasolle.