Siirry suoraan sisältöön

Pedagogisen osaamisen kehittäminen 1Laajuus (5 op)

Tunnus: AJ00BC11

Laajuus

5 op

Osaamistavoitteet

Voit kehittää pedagogista osaamistasi haluamaasi suuntaan osana opettajaopintoja. Perehdyt johonkin opettajankoulutuksen tavoitteita ja omia tavoitteitasi tukevaan teemaan tai aihepiiriin näin laajentaen tai syventäen pedagogista osaamistasi. Pedagogisen osaamisen kehittämisen suunnittelu on osa opintojen alkuvaiheen henkilökohtaista opiskelusuunnittelua. Ammatillisen opettajakorkeakoulun tarjoamien opintojen lisäksi voit esittää kokonaisuuteen sisällytettäväksi muita opintoja tai aiemmin hankittua osaamista.

Sisältö

Pedagogisen osaamisen kehittämisen opintojen laajuus on yhteensä 15 opintopistettä. Opinnot voivat koostua joko useammista vähintään 5 op:n laajuisista opinnoista tai yksittäisestä, vähintään 15 op:n laajuisista opinnoista.

Pedagogisen osaamisen kehittämisen opinnot muodostuvat joko JAMKissa tai muualla suoritettavista opinnoista tai osaamisen tunnistamisen avulla.

Ammatillinen opettajakorkeakoulu tarjoaa useita, lukuvuosikohtaisia, yleensä viiden opintopisteen laajuisia opintojaksoja, joista voit koota nämä opintosi. Opintojaksoista on erilliset opintojaksokuvaukset Pedagogisen osaamisen kehittämisen 1-3 -tarjontakorissa.

Voit myös esittää sisällytettäväksi opintoihisi jossakin muussa oppilaitoksessa 1.1.2018 jälkeen suoritettuja opintoja 15 opintopisteen verran.

Lisätiedot

Voit ilmoittautua pedagogisen kehittämisen opintojaksoille 28.9. - 9.10.2020 välisenä aikana Peppi-järjestelmässä. Ilmoittautua voi maksimissaan kolmelle opintojaksolle.