Siirry suoraan sisältöön

Maaseutuelinkeinojen teemaopinnotLaajuus (5 op)

Tunnus: LZVY0200

Laajuus

5 op

Opetuskieli

  • suomi

Osaamistavoitteet

Opiskelija hankkii ajantasaista ja syventävää tietoa omasta erikoistumisalastaan osallistumalla T&K-seminaareihin, koulutuspäiviin tai opiskelemalla valitun kirjallisuuden. Opiskelija raportoi informatiivisesti mielenkiintoisimmista löydöksistä ohjaavalle opettajalle. Opiskelija kehittää omaa projektiosaamistaan työelämässä osana työyhteisöä. Opiskelija osaa käyttää tietojaan työelämän ilmiöiden ongelmakeskeisessä analysoinnissa, itsenäisessä tiedonhankinnassa ja luovien ratkaisuvaihtoehtojen tuottamisessa. Opintojakson suorituksista sovitaan erikseen ohjaavan opettajan kanssa.

Sisältö

Oman toiminnan suunnittelu
aikataulun laatiminen
tavoitteiden asettaminen
mittarien määrittäminen
projektin toteutus
projektin arviointi
raportointi

Esitietovaatimukset

Oman erikoistumisalan perusteiden tuntemus

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Aloitteleva osaaja 1-2
Opiskelija osaa suunnitella, toteuttaa, raportoida ja arvioida kehittämisprojektin. Opiskelija osaa ratkaista erikoisosaamisalueensa ongelmia.

Kehittynyt osaaja 3-4
Opiskelija osaa ratkaista erikoisosaamisalueensa monimutkaisia ongelmia ja kehittää alaansa kokonaisvaltaisesti. Opiskelija osaa vastata laajemmasta projektikokonaisuudesta tai työtehtävästä.

Asiantuntijaosaaja 5
Opiskelija osaa tuottaa erikoisosaamisalueellaan innovatiivisia ratkaisuja ongelmiin ja osaa vastata laajoista tehtävistä tai projekteista, joihin sisältyy myös muiden työn johtamista