Siirry suoraan sisältöön

Web-projekti 1Laajuus (4 op)

Tunnus: TTMS0200

Laajuus

4 op

Opetuskieli

  • suomi

Vastuuhenkilö

  • Pasi Manninen,

Osaamistavoitteet

Opiskelija hallitsee projektityöskentelyyn liittyvät keskeiset käsitteet ja osaa laatia projektisuunnitelman eri mediota (rich media) sisältävään interaktiiviseen Web-sovellukseen, projektin tilannekatsauksen sekä tulosdokumentit (kts. Sisältö) projektiin liittyen. Osaa toimia omassa roolissaan projektiryhmässä sekä ymmärtää tekijänoikeuden perusteet rich media sisältöihin liittyen. Opiskelija ymmärtää web-sovelluksen mahdollisuudet eri medioiden yhdistävänä tekijänä ja oppii interaktiivisen web-sovelluksen suunnittelun ja toteutuksen.

Esitietovaatimukset

Standardin mukaisten web-sivujen perusteet

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Välttävä 1: Opiskelija tuntee projektityöskentelyn ja siihen liittyvän dokumentoinnin perusteet. Osaa opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa ryhmän jäsenenä interaktiivisen web-sovelluksen osan, joka hyödyntää rich mediaa rajatusti, mutta projektityöskentelyyn sitoutumisessa on suuria ongelmia ja tulokset ovat suppeita.

Tyydyttävä 2: Opiskelija osaa projektityöskentelyn ja siihen liittyvän dokumentoinnin perusteet. Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa ryhmän jäsenenä interaktiivisen web-sovelluksen osan, joka hyödyntää rich mediaa rajatusti, mutta projektityöskentelyssä on ongelmia ja tulokset suppeita.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Hyvä 3: Opiskelija hallitsee projektityöskentelyn ja siihen liittyvän dokumentoinnin. Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa ryhmän jäsenenä interaktiivisen web-sovelluksen osan, joka hyödyntää rich mediaa.

Kiitettävä 4: Opiskelija hallitsee vastuullisen projektityöskentelyn ja siihen liittyvän laadukkaan dokumentoinnin. Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa ryhmän jäsenenä näyttävän interaktiivisen web-sovelluksen osan, joka hyödyntää rich mediaa.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Erinomainen 5: Opiskelija hallitsee vastuullisen projektityöskentelyn ja siihen liittyvän laadukkaan dokumentoinnin (kts. Sisältö). Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa ryhmän jäsenenä luovasti näyttävän (visuaalisuus, tekninen toimivuus ja käytettävyys huomioitu) interaktiivisen web-sovelluksen osan, joka hyödyntää monipuolisesti rich median mahdollisuuksia.