Skip to main content

Uudistuva digimarkkinoinnin johtaminen ja kilpailuedun luominenLaajuus (5 cr)

Code: EK00BZ68

Credits

5 op

Responsible person

  • Nina Viertorinne
  • Heidi Neuvonen

Objective

Opintojakson tarkoitus

Tällä opintojaksolla perehdyt kilpailuedun luomiseen ja opit johtamaan digitaalista markkinointia osana yrityksen kokonaisstrategiaa. Opit kuinka erilaiset mallit ja teknologiset ratkaisut auttavat sinua ratkaisemaan digitaalisen markkinoinnin johtamisen haasteita.

Opintojakson osaamiset
Liiketoimintaosaaminen
Oppimaan oppiminen
Työelämässä toimiminen

Opintojakson tavoitteet
Tunnistat ja ymmärrät digitaalisen markkinoinnin roolin yrityksen asiakas-, yritys- ja sidosryhmäarvon tuotannossa, osana liiketoiminnan johtamista. Hyödynnät teknologian ja digitalisaation tuomia mahdollisuuksia. Omaat ajattelu- ja toimintamalleja, joilla voit ratkaista liiketoiminnan haasteita digitaalisen markkinoinnin keinoin. Osaat ottaa vastuuta myös ryhmän oppimisesta ja opitun jakamisesta.

Content

Opintojaksolla perehdytään kilpailuedun käsitteeseen. Toinen keskeinen sisältö on digitaalisaation aiheuttama muutos markkinoinnissa, joka on johtanut mm. markkinointiteknologian nopea kehittymiseen, markkinointistrategian ja sen teoreettisten mallien uusiutumiseen, lainsäädännön muutoksiin. Tarkastelussa on erityisesti asiakaskäyttäytymisen muutos ja ostoprosessin muuttuminen.

Qualifications

Koulutus sopii soveltuvan korkeakoulututkinnon suorittaneille sekä niille, joilla korkeakoulu toteaa muutoin olevan opintoja varten riittävät tiedot ja valmiudet. Soveltuvia korkeakoulututkintoja ovat esimerkiksi tradenomi, insinööri ja restonomi.

Further information

Opintojakso on osa Digitaalisen liiketoiminnan kehittäjä -erikoistumiskoulutusta.