Siirry suoraan sisältöön

Asiakaslähtöinen ravitsemus (PR)Laajuus (3 op)

Opintojakson tunnus: MMPR2210

Opintojakson perustiedot


Laajuus
3 op
Opetuskieli
suomi

Osaamistavoitteet

Opiskelija pystyy hankkimaan riittävästi luotettavaa tietoa tietyn asiakasryhmän (eri ikäiset, erityisruokavaliot) tarpeista ja ruokavalion erityispiirteistä. Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa ko. asiakasryhmän ravitsemuksellisten tarpeiden mukaisia ruokapalveluja.

Sisältö

Lasten, kouluikäisten ja ikääntyneiden ravitsemus, erityisruokavalioiden toteutus ruokapalveluissa suositusten mukaisesti

Esitietovaatimukset

Opiskelija tietää ravitsemuksen perusasiat ja suomalaisten ravitsemustilanteen. Hän ymmärtää terveellisen ruokavalion merkityksen asiakkaiden hyvinvoinnin lisääjänä. Opiskelija pyrkii työtehtävissään toteuttamaan ravitsemussuosituksia

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Erillisen arviointiohjeen mukaisesti

Siirry alkuun