Asiakaslähtöinen ravitsemus (PR)Laajuus (3 op)
Opintojakson tunnus: MMPR2210
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 3 op
- Opetuskieli
- suomi
Osaamistavoitteet
Opiskelija pystyy hankkimaan riittävästi luotettavaa tietoa tietyn asiakasryhmän (eri ikäiset, erityisruokavaliot) tarpeista ja ruokavalion erityispiirteistä. Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa ko. asiakasryhmän ravitsemuksellisten tarpeiden mukaisia ruokapalveluja.
Sisältö
Lasten, kouluikäisten ja ikääntyneiden ravitsemus, erityisruokavalioiden toteutus ruokapalveluissa suositusten mukaisesti
Esitietovaatimukset
Opiskelija tietää ravitsemuksen perusasiat ja suomalaisten ravitsemustilanteen. Hän ymmärtää terveellisen ruokavalion merkityksen asiakkaiden hyvinvoinnin lisääjänä. Opiskelija pyrkii työtehtävissään toteuttamaan ravitsemussuosituksia
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Erillisen arviointiohjeen mukaisesti