Skip to main content

Business Opportunities of Oat and consumer TrendsLaajuus (5 cr)

Course unit code: MMPR6160

General information


Credits
5 cr
Teaching language
Finnish

Objective

Opiskelija tuntee keskeisimmät asiat elintarvikekauran liiketoimintamahdollisuuksista, ja miten kuluttajatrendit muokkaavat kauran kysyntää.
Opiskelija ymmärtää kauran merkityksen ravitsemukselle, terveysvaikutukset, soveltuvuuden erityisruokavalioihin, ja kauralle myönnetyt terveysväittämät.
Opiskelija tuntee suomalaisen kauran vientimahdollisuudet ja siihen liittyvät ajankohtaiset hankkeet.
Opiskelijalla on valmiudet hyödyntää kauraan liittyvää tutkimustietoa markkinointiviestinnässä, sekä seurata kauran kysyntään ja vientimahdollisuuksiin liittyvää keskustelua, ajankohtaisia tutkimuksia ja selvityksiä.
Opiskelija tuntee alan keskeisiä toimijoita ja tunnistaa alan tulevaisuuden osaamistarpeet.

Content

Kauran kysyntää ohjaavat kuluttajatrendit
Kaura ravitsemuksessa ja osana erityisruokavalioita
Kauran vientimahdollisuudet
Kauraan liittyvät ajankohtaiset viestintä- ja tutkimushankkeet

Qualifications

Elintarvikeketjun perusymmärrys

Assessment criteria, satisfactory (1)

Hyväksytty suoritus:
Opiskelija tunnistaa kauran kysyntää ohjaavat kuluttajatrendit ominaisuudet ja erityispiirteet raaka-aineena. Opiskelija osaa perustella kauran terveyshyödyt ravitsemuksessa ja soveltuvuuden erityisruokavalioissa, sekä tuntee kauraan liittyvät terveysväitteet.
Opiskelija ymmärtää elintarvikekauran globaalia kysyntää ja tuntee suomalaisen kauran mahdollisuudet elintarvikeviennissä. Osaaminen on osoitettu oppimistehtävissä, jotka on palautettu ajallaan ja tehtävänannon mukaisina.

Go back to top of page