A digitizing management environmentLaajuus (5 cr)
Course unit code: YZ00CL10
General information
- Credits
- 5 cr
- Teaching language
- Finnish
- Responsible person
- Tapio Mäkelä
Objective
After completing the course, you will be able to use systemic management models in the social and health sector.
You understand the importance of scientific data and data analysis in decision-making in the social and health sector. You will be aware of the opportunities related to the use of digital technology and data when developing work communities, management and services
You master some digital technology tools as well as your own basic skills in ensuring information security. You will identify the key features of digital security from the point of view of your own organization and get tools for your organization's digital security development work.
Competences of the course:
o Learning to learn
o Proactive development
o Functioning in working life
Content
• Systemic management in a digitizing operating environment
• Utilization of data analytics and artificial intelligence and their importance in social and health services
• Dynamics of digital change management
• Well-being technology, the possibilities of AI and robotics
• Cyber security in the social and health sector
Qualifications
AMK -tutkinto
Assessment criteria, satisfactory (1)
Opiskelija hallitsee systeemisen johtamisen perusteet ja digitalisoituvan toimintaympäristön muutokseen liittyvän ajattelun. Hän tuntee tietojohtamisen teorioita ja toimintamalleja. Opiskelija hallitsee joitakin tiedolla johtamisen lähestymistapoja, työkaluja ja käytänteitä. Hänellä on näkemys digitaalisen turvallisuuden merkityksestä sosiaali- ja terveyspalveluissa.
Assessment criteria, good (3)
Opiskelija soveltaa itsenäisesti systeemisen johtamisen teorioita käytäntöön sosiaali- ja terveysalan digitalisoituvassa toimintaympäristössä. Hän osaa hyödyntää tiedolla johtamisesta toimintaympäristössään. Opiskelija soveltaa itsenäisesti tiedolla johtamisen lähestymistapoja ja työkaluja käytäntöön. Opiskelijalla on valmiudet digitaalisen turvallisuuden johtamiseen sekä välineitä digiturvan kehittämiseen omassa organisaatiossa.
Assessment criteria, excellent (5)
Opiskelija analysoi, arvioi kriittisesti ja tekee johtopäätöksiä tiedolla johtamisen käytännöstä suhteessa näyttöön perustuvaan tietoon sosiaali- ja terveysalan muuttuvassa toimintaympäristössä. Hän analysoi, arvioi kriittisesti ja tekee johtopäätöksiä tiedolla johtamisen lähestymistavoista ja sekä digitaalisen teknologian hyödyntämisen mahdollisuuksista palveluja ja toimintoja kehitettäessä. Hän kehittää toimintaa niiden perusteella organisaation strategisia valintoja tukevalla tavalla. Tiedät, mitä tekijöitä sinun tulee ottaa huomioon digitaalisen turvallisuuden eri osa-alueilla: johtaminen ja riskienhallinta, jatkuvuuden hallinta, kyberturvallisuus, tietosuoja ja tietoturvallisuus.